Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Pareri site stiri it

Mutex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit Pareri site stiri it

Buna ziua! Am un site de stiri it si nu prea stiu cum sa il promovez. Ma gandeam sa cumpar un advertorial pe un site de aceeasi nisa cu vechime/autoritate buna. Pana acum nu am mai avut site de stiri si nu prea stiu cum sa-l promovez. Merita sa iau acel advertorial ca sa ma pot baza pe cautari organice? De monetizare nu e problema, am adsense.

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit

Doar un advertorial? Unul singur nu face minuni, nici zece sau o suta. Trebuie un plan de promovare care sa includa backlink-uri, promovare in social media...

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

Implicit

E devreme sa vorbesti de advertoriale, daca numai ce l-ai deschis. Mai intai incearca sa ai cateva sute de articole deja postate pe site, sa aiba ce "vizita" cei ce iti vor accesa site-ul, si abia dupa sa te gandesti la advertoriale.
    Dupa cum spune si koobie, un singur advertorial nu face minuni si ar fi indicat sa iti faci tu o schema de promovare, in functie de bugetul pe care il ai, poti incerca si promovarea prin Facebook (cel putin in cazul meu, a functionat destul de bine, am inteles ca unor colegi in afara de like-uri la pagina de Facebook nu le-a adus aceasta promovare).
    De altfel, daca vrei sa rankezi si Google, incearca sa ai articolele cat mai bine optimizate si de preferat, sa aiba peste 300 cuvinte si sa fii putin diferit (Lumea deja incepe sa se sature de Samsung/Apple, Acer/Asus/Lenovo, etc.)

Sper ca te-au ajutat cat de putin aceste sfaturi, si daca colegii au ceva de corectat la ceea ce am spus, orice "corectura" e binevenita

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

Depinde pt ce oras iti e site-ul de stiri. Daca esti din bucuresti, clar e nevoie de muult mai multe articole, daca esti din cugir poate 1-2 articole te duc pe prima pagina pt : stiri cugir.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Mutex Vezi Post
    Buna ziua! Am un site de stiri it si nu prea stiu cum sa il promovez. Ma gandeam sa cumpar un advertorial pe un site de aceeasi nisa cu vechime/autoritate buna. Pana acum nu am mai avut site de stiri si nu prea stiu cum sa-l promovez. Merita sa iau acel advertorial ca sa ma pot baza pe cautari organice? De monetizare nu e problema, am adsense.
    Continut: Stiri de actualitate + stiri evergreen = originale
    Pe nisa stiri te poti gandi si la AMP.
    Stiri incearca Social, pagina/i, grupuri, profile, pluginuri de share.
    Inteleg ca nu prea ai buget si nici un plan de investitie si ROI. Un advertorial spre ce? Home pe stiri IT? Clar nu.
    P.S Nu astepta sa ai sute de articole, promovarea poate incepe in orice moment pentru paginile existente.
    Kwd research, low competition, ai putea atrage trafic cu articole dedicate si bine optimizate on-page.
    Monetizare pe langa Adsense: 2performant, profitshare.
    Spor!
    Fara semnatura.

Mutex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    Doar un advertorial? Unul singur nu face minuni, nici zece sau o suta. Trebuie un plan de promovare care sa includa backlink-uri, promovare in social media...
    In general, nu stiam daca sa merg pe campanii facebook sau pe trafic organic. Pe stiri media de exemplu doar la teme gen bacalaureat sau alte teme care trec rapid merge organic, in rest doar social media. Scuzati pentru formularea proasta din topic, generalizam.

Pana la urma am vazut ca se bazeaza mult pe evergreen-uri asa ca am sa merg momentan doar pe trafic organic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare site stiri
    De Nickalls în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th February 2014, 14:31
  2. Pareri Site Stiri Muzica
    De Hapiuc Robert în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th July 2011, 16:58
  3. Site de stiri sportive !
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th May 2009, 04:59
  4. Caut script publicare stiri/editare stiri...
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd February 2008, 23:29
  5. site nou de stiri
    De anuntul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th September 2007, 20:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •