Buna ziua,
Ce parere aveti de SEO pentru un magazin online pe platforma Shopmania ? Exista limitari ? Este procesul ingreunat fata de alta platforme , etc ?
Buna ziua,
Ce parere aveti de SEO pentru un magazin online pe platforma Shopmania ? Exista limitari ? Este procesul ingreunat fata de alta platforme , etc ?
Pai asta ar trebui sa-ti spuna ei, in functie de pachetul ales de la biz.shopmania.ro.
Vad ca au si portofoliu. Pana acum ai gasit ca si concurent vreun magazin pe platforma asta?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu ai control absolut SEO on-page pe shopmania. Acum 2-3 luni a vrut un prieten de exemplu sa-si modifice permalink-urile pe cateva categorii si nu l-au putut ajuta cei de la shopmania. Contul este vechi si pachetul este premium.
In plus, nu ai cum sa ai control absolut pe o platforma la care nu ai acces ftp
vezi ca-ti pot face ei un user demo sa testezi platforma .. din cate stiu nu se poate modifica nimic din codul sursa al scriptului.
Pai tocmai asta e ca sunt pe Shopmania si nu am access la nimic. Este foarte restrictiv/limitat. Si concurentii sunt pe Wordpress. Chiar si la pachetul VIP nu poti face mare lucru...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)