In primul rand, vreau sa va urez tuturor: Un an nou fericit si La multi ani!

Titlul thread-ului este "Ceva la care visez", deoarece mi se pare un lucru destul de greu de realizat ceea ce imi propun sa fac, si tocmai de aceea, am zis sa insir aici ideile pe care le am, si eventual sa va solicit niste sfaturi.
Pentru inceput, tin sa mentionez ca nu am buget prea mare: 100 euro.
Caut sa imi fac un site pe nisa IT (Ceva asemeni mobilissimo.ro si gadget.ro), cu canal de YouTube, pentru review-uri la anumite produse pe care le-as putea primi in teste.
Presupunand ca mi-am achizitionat deja domeniul + host-ul, ar fi vorba de reclama: Am mai vazut la un coleg ca i-ati recomandat sa nu isi cumpere reclama pe Facebook de 100 lei, ci mai bine sa ii bage in advertoriale, aici nu cred ca ar fi o problema.
Insa, problema ar veni la primirea produselor pentru teste. Tinand cont ca nu am 18 ani impliniti (Fac 17 pe 8 ianuarie), cum as putea fi credibil in fata unor magazine pentru a putea primi produse in teste?
Evident, canalul de YouTube va fi pus la punct dupa ce voi avea o baza de vizitatori unici pe zi (Minim 200-300 pentru inceput).

Cam asta ar fi ceea ce planuiesc eu pentru 2017, iar dupa cum am spus si mai sus, m-am gandit sa postez aici pentru a primi eventuale sfaturi, tinand cont ca majoritatea de aici sunt oameni cu experienta.
Mentionez ca de scrierea articolelor ma voi ocupa eu, urmand sa le optimizez cu ajutorul plugin-ului "Seo All-In-One" - parca asa se numea.

Multumesc!