Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Blog refacut după 5 luni de la achiziționarea domeniului. Curiozitate SEO.

Afișare hibrid

IGABC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2016
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit Blog refacut după 5 luni de la achiziționarea domeniului. Curiozitate SEO.

Salutare tuturor. Am lansat un blog imediat ce am cumpărat domeniul cu pachet hosting inclus. Blogul este creat in WP. Dupa cinci luni a trebuit sa refac întregul blog 118 pagini. Vreau sa va întreb în legătură cu poziționarea în serp. Contează vechimea domeniului sau va trebui sa aștept șase luni de la momentul în care am refăcut tot blogul ca sa crească în serp și practic sa îmi intre mai mulți vizitatori? Anul trecut acelas blog cu un conținut mai redus după șase luni a primit constant în jur de 400-500 de vizitatori pe zi. Am decis sa schimb domeniul și sa mai adaug 30 de pagini. Exista posibilitatea sa repete blogul aceeași performanta de anul trecut? Practic sunt doua intrebari:
    1. Dacă blogul a fost refăcut complet după cinci luni din cauza unor erori în WP, se reseteaza timpul necesar de șase luni după care începe sa vina trafic mai consistent sau contează vechimea domeniului deși este acelaș conținut?
    2. Dacă cu acelaș conținut (plus în 30 de pagini) pot repeta performanta de anul trecut cu 400 - 500 de vizitatori pe zi? Menționez ca atunci am desființat blogul pentru ca am vrut sa schimb domeniul sa fie mai optimizat pentru cuvinte cheie mai performante.
    Orice clarificare sau părere este bine venită și apreciata.
    Mulțumesc.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Conteaza foarte mult si cum ai refacut site-ul, daca si cum ai facut redirecturile si ce este indexat in momentul de fata.
    1. Conteaza si data de la care este inregistrat un domeniu, dar nu intr-atat incat sa devina subiect de discutie. Vechimea unui articol si cum au interactionat vizitatorii cu acesta are o relevanta mai mare si mai clara pentru Google.
    2. Se poate si la acelasi nivel si mai bine, multumita noilor 30 de pagini, dar depinde de cele mai de sus si de paginile respective. 30 de pagini in plus poate sa fie si rau si bine. Exprimarea sumara nu ma ajuta sa-ti dau mai multe detalii si raspunsuri mai sigure. Dar se poate.

Bafta!
    Fara semnatura.

IGABC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2016
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Mulțumesc pentru răspuns. Apreciez. Rămâne sa vad cum evoluează situația în următoarele luni.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O curiozitate despre paginarea posturilor pe blog
    De Alex Dumitru în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th April 2012, 13:45
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th July 2011, 23:07
  3. sa schimb title dupa 8 luni?
    De Lupanu în forumul Teste
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th February 2010, 16:27
  4. Bistritaexpress.ro Refacut complet