Postat în original de
stefanp
Salut din nou, nu am spus ca dupa o luna am terminat, am spus ca in prima luna se vad primele rezultate, apoi in functie de domeniu poate dura pana la 3 luni sau mai mult.

Postat în original de
stefanp
Conteaza foarte mult domeniul siteului, daca este concurenta mica sau medie maxim 1 luna

Postat în original de
stefanp
Plus ca eu am avut parte doar de firme axate pe bucuresti, daca faci
seo pentru o firma din provincie unde concurenta este mica
ar fi rusinos sa ceri mai mult de o luna pentru o lista de minim 50 expresii cheie 
Imi scapa mie ceva? Am impresia ca te contrazici singur. Anyways, nu iti contesta nimeni cunostintele in materie de SEO, dar cand faci o afirmatie, sustine-o cu argumente solide. Pentru ca, ce sa vezi, e un forum de seo, unde multi dintre noi facem ... SEO. Fiecare cum stie si cum se pricepe, mai bine sau mai rau.
Putem discuta mult si bine de ce nu e bine sa fortezi clasarea in top 10 pentru un site pe 50 de kw, mai ales daca nu sunt din aceeasi familie (si mai ales daca vorbim de un site nou), chiar a argumentat foarte bine CDK mai sus, dar hai sa o facem intr-un topic separat, cu argumente pro si contra si poate o sa imi dai dreptate. Sau poate nu, e dreptul tau.
@vali, tehnic vorbind, se pot face multe. Poti face teste pe proiectele personale, chiar sunt utile si recomandate. Dar hai sa nu ne jucam cu business-urile clientilor. Zic si eu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!