Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Rezultate similare

Razvan Matei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th February 2015
    Vârstă
    49
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Rezultate similare

Salut,

Sunt nou pe acest forum, iar dupa o scurta prezentare in sectiunea "prezentare forumisti" trec direct la subiect.

Am un site (inteleg ca nu pot posta link-uri, site-ul este play-well ro) pe care prezint aproximativ 2.000 de produse LEGO. Este un fel de biblioteca de produse, in care fiecare poate gasi informatii despre aceste jucarii si pe care il adaptez cu poze, filme, preturi, etc.
    Ma lovesc de urmnatoarea problema:

Desi pentru multe produse sunt pozitionat foarte bine in Google, pentru si mai multe produse nu ma vad deloc pe Google, chiar si pentru produse pentru care nu exista mai deloc concurenta.
    De cele mai multe ori, produsele mele sunt vizibile in cautari abia dupa ce dau click pe "repetați căutarea afișând și rezultatele omise" din ultima pagina de rezultate de pe Google. Din ce am reusit sa aflu pana acum, o cauza probabila ar fi ca Google considera cumva ca al meu continut este duplicat, copiat de pe alte pagini...

Bineinteles, fiind vorba despre produse comerciale acestea au o descriere a producatorului, care este afisata de majoritatea comerciantilor. Dar de ce sunt tocmai eu afectat, din moment ce au mai adaug si alt continut pe langa descrierea oficiala?

Va rog sa ma ajutati cu sugestii. Pot fi alte motive? Cum pot scapa de aceasta problema?

Multumesc.
    Razvan

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Schimba descrierea.
    Ceilalti sunt mai autoritari, tu nu mai apuci sa prinzi autoritate, asa ca singura sansa este sa faci descriere unica.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th February 2015
    Vârstă
    49
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Schimba descrierea.
    Ceilalti sunt mai autoritari, tu nu mai apuci sa prinzi autoritate, asa ca singura sansa este sa faci descriere unica.

Ok, dar atunci cum se explica faptul ca la multe produse sunt pozitionat in fata unor site-uri ca emag, compari sau elefant?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th February 2015
    Vârstă
    49
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Va rog, nu mai are nimeni nici o idee?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Emag sau elefant au infinit mai multe linkuri spre categorii/subcategorii/home. Produsele dispar, categoriile raman.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    21

Implicit

Chiar daca primesti descrierea de la producator, trebuie sa te gandesti ca este folosita si de alti comercianti, deci trebuie sa schimbi descrierea, sa adaugi noi fraze si sa modifici unele cuvinte, de exemplu poti adauga sinonime a unor cuvinte ce se regasesc deja in descriere. Esti pozitionat mai bine fata de unele magazine? Conteaza si produsele. Degeaba esti tu pozitionat sus cu unele produse, daca nu exista cerere.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. VideoCraft sau teme similare?
    De Mihai_Is în forumul WordPress
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th June 2014, 01:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •