Salut,
Sunt nou pe acest forum, iar dupa o scurta prezentare in sectiunea "prezentare forumisti" trec direct la subiect.
Am un site (inteleg ca nu pot posta link-uri, site-ul este play-well ro) pe care prezint aproximativ 2.000 de produse LEGO. Este un fel de biblioteca de produse, in care fiecare poate gasi informatii despre aceste jucarii si pe care il adaptez cu poze, filme, preturi, etc.
Ma lovesc de urmnatoarea problema:
Desi pentru multe produse sunt pozitionat foarte bine in Google, pentru si mai multe produse nu ma vad deloc pe Google, chiar si pentru produse pentru care nu exista mai deloc concurenta.
De cele mai multe ori, produsele mele sunt vizibile in cautari abia dupa ce dau click pe "repetați căutarea afișând și rezultatele omise" din ultima pagina de rezultate de pe Google. Din ce am reusit sa aflu pana acum, o cauza probabila ar fi ca Google considera cumva ca al meu continut este duplicat, copiat de pe alte pagini...
Bineinteles, fiind vorba despre produse comerciale acestea au o descriere a producatorului, care este afisata de majoritatea comerciantilor. Dar de ce sunt tocmai eu afectat, din moment ce au mai adaug si alt continut pe langa descrierea oficiala?
Va rog sa ma ajutati cu sugestii. Pot fi alte motive? Cum pot scapa de aceasta problema?
Multumesc.
Razvan

Răspunde cu citat