Salut Robert, am sa raspund punctual:
1. Poate la lista in cel mai rau caz. Cand lucrezi cu un client cum stabiliti targetul/rezultatele? Sau ii spui: "iti fac eu seo si o sa vina clienti"?
2. De dragul forumului de ce nu raspunzi? Trebuie sa ai un tipar din experienta nu? 3 -10 luni, ani? Ce sume ceri clientilor pentru 3-10 luni incat sa le aduci atati clienti incat sa renteze investitia?
3. Da, eu le pun asa in lista doar ca sa fac numarul de cuvinte... Sau il las pe client sa decida... Sau nu stiu ce parere ai tu. Nici macar nu ma uit ce concurenta are clientul.. Pe bune? Cu cine crezi ca vorbesti?
4. Am specificat inca de la inceput 1 luna pentru siteuri din nisa medie nu IT , fashion sau alte lupte gigantice de mii de euro. Citeste atent inainte sa pui o intrebare la care am raspuns deja.
5. Da, clar, asa faci si cu un client? Ii spui... Pai dureaza intre 3 luni si un an.. Daca nu reusesc iti dau banii inapoi?
Cati clienti ai avut pana acum si de care? Clientii vor lucruri concrete, de aceea vin la noi, ii ceri suma X pentru serviciul Y finalizat in perioada Z. Presupun ca si in contracte specifici o data deschisa?
O ultima intrebare, tu faci exclusiv SEO sau realizezi si siteul de la zero ori il reoptimizezi de la zero? Ai cunostinte de programare?
Lasa-mi si mie un link pe privat sau aici cu portofoliul, firma ta sau ceva detalii.
Scuze daca postarea e putin acida dar in Romania daca cineva face ceva mai repede sau mai bine ca tine trebuie sa fie ultracontestat. Si eu cand nu reuseam sa fac siteuri in 1-2 zile si alti programatori puteau ma comportam ca si tine. Acum nu mai e cazul, am invatat unde greseam si cum sa fiu mai rapid si mai bun.

Răspunde cu citat