Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: tema wordpress !

Cristian9900 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    19

Implicit tema wordpress !

Buna seara, vreau sa imi cumpar si eu o tema dupa themeforest, si anume newspaper (Newspaper - WordPress | ThemeForest) , vreau si eu sa stiu daca este o tema buna, pentru ca nu vreau sa dau 70$ degeaba . Daca nu este buna astept un reply cu o tema recomandata de dvs , tot dupa themeforest sau dupa alt site tot la fel de popular . Multumesc anticipat

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca cele 21,352 de comenzi si cele aproape cinci stelute acordate de 2343 clienti confirma faptul ca tema este buna. Depinde la ce te referi tu ca e buna, pot zice ca e incredibil de interesanta, optiuni multe, simplu de personalizat si este facuta chiar de un roman (firma... nu stiu).

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    Cred ca cele 21,352 de comenzi si cele aproape cinci stelute acordate de 2343 clienti confirma faptul ca tema este buna. Depinde la ce te referi tu ca e buna, pot zice ca e incredibil de interesanta, optiuni multe, simplu de personalizat si este facuta chiar de un roman (firma... nu stiu).
    Ai dreptate , vroiam sa stiu daca a cumparat-o cineva de aici , si daca chiar isi merita bani

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Stiu cel putin trei persoane de aici care folosesc tema asta, persoane cu care am colaborat. Poti sa folosesti tema piratata sa vezi ce si cum, iar daca o vrei, o cumperi. Acum nu sariti pe mine ca sustin pirateria sau nu stiu ce, este o metoda buna de a testa o tema. Sa curga cu bad-urile acuma

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    Stiu cel putin trei persoane de aici care folosesc tema asta, persoane cu care am colaborat. Poti sa folosesti tema piratata sa vezi ce si cum, iar daca o vrei, o cumperi. Acum nu sariti pe mine ca sustin pirateria sau nu stiu ce, este o metoda buna de a testa o tema. Sa curga cu bad-urile acuma
    Eu nu prea sunt de acord cu pirateria , iti poti strica calculatorul , ti se pot fura fisiere , conturi ,etc ! Cel mai bine , o cumpar si gata , decat sa risti sa ti se fure tot !

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Cristian9900 Vezi Post
    Eu nu prea sunt de acord cu pirateria , iti poti strica calculatorul , ti se pot fura fisiere , conturi ,etc ! Cel mai bine , o cumpar si gata , decat sa risti sa ti se fure tot !
    Daca e ce-ti trebuie cumpar-o, ca functonlitate ofera exact ce scrie ca ofera, ca aspect o vezi in demo.

Tinand cont de rating sunt 2000+ de clienti multumiti vs 11 nemultumiti... cat poate o opinie de pe chat sa incline o balanta de 2000 la 11? Nu prea vad rostul topicului.
    Retired

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    19

Implicit

Poate sunt si alte teme ,mai bune ca aceasta , nu cred ca este un topic postat degeaba

ekofresh este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th November 2015
    Locaţie
    Targu-Jiu, Gorj
    Vârstă
    29
    Posturi
    280
    Putere Rep
    20

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tema e foarte buna dupa parerea mea. Adica, ma gandesc ca pe langa aspectul ei destul de fain, are si unele functii ce nu le ai daca o iei "piratata". Asa ca, baga mare si da comanda, poate iese ceva frumos. Bafta !

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Cristian9900 Vezi Post
    Nu e vorba de piraterie si de furat, e vorba de testat o tema, sa vezi ce functionalitati are in backend si cum te impaci cu ce are acolo.
    Tema respectiva e destul de comuna (piratata zic). O pui pe un cont de gazduire oarecare, o testezi, si o cumperi daca-ti place si o s-o folosesti. Daca nu-ti place n-o folosesti. Dezvoltatorii sunt romani din cate retin si cel mai probabil merita sustinuti, nu neaparat ca's romani ci pentru ca au facut o tema excelenta si ofera updates si support.

Da, stiu, nu suna bine sa o iei de pe diverse site-uri dubioase, dar e singura metoda sa testezi o tema sa vezi daca se muleaza pe contentul si preferintele tale.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    22nd February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    41
    Putere Rep
    19

Implicit

Gata ,am cumparat tema , am instalat-o , cam greu cu setarile pana ma acomodez , are 1-2 buguri minore pana acum , dar este frumoasa si "dotata" ! Cat despre suport am trimis un ticket adminilor , pentru o problema si au raspuns in cel mult 10 minute , foarte frumos .

Multumesc celor care au raspuns !

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Etape instalare Wordpress si tema Wordpress
    De Duca Adrian în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2014, 23:19
  2. Tema wordpress
    De beke în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 22:42
  3. Tema wordpress
    De alex.web în forumul WordPress
    Răspunsuri: 9