1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca cele 21,352 de comenzi si cele aproape cinci stelute acordate de 2343 clienti confirma faptul ca tema este buna. Depinde la ce te referi tu ca e buna, pot zice ca e incredibil de interesanta, optiuni multe, simplu de personalizat si este facuta chiar de un roman (firma... nu stiu).
2 out of 2 members found this post helpful.
Stiu cel putin trei persoane de aici care folosesc tema asta, persoane cu care am colaborat. Poti sa folosesti tema piratata sa vezi ce si cum, iar daca o vrei, o cumperi. Acum nu sariti pe mine ca sustin pirateria sau nu stiu ce, este o metoda buna de a testa o tema. Sa curga cu bad-urile acuma
1 out of 1 members found this post helpful.
Tema e foarte buna dupa parerea mea. Adica, ma gandesc ca pe langa aspectul ei destul de fain, are si unele functii ce nu le ai daca o iei "piratata". Asa ca, baga mare si da comanda, poate iese ceva frumos. Bafta !
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Cristian9900
Eu nu prea sunt de acord cu pirateria , iti poti strica calculatorul , ti se pot fura fisiere , conturi ,etc ! Cel mai bine , o cumpar si gata , decat sa risti sa ti se fure tot !
Nu e vorba de piraterie si de furat, e vorba de testat o tema, sa vezi ce functionalitati are in backend si cum te impaci cu ce are acolo.
Tema respectiva e destul de comuna (piratata zic). O pui pe un cont de gazduire oarecare, o testezi, si o cumperi daca-ti place si o s-o folosesti. Daca nu-ti place n-o folosesti. Dezvoltatorii sunt romani din cate retin si cel mai probabil merita sustinuti, nu neaparat ca's romani ci pentru ca au facut o tema excelenta si ofera updates si support.
Da, stiu, nu suna bine sa o iei de pe diverse site-uri dubioase, dar e singura metoda sa testezi o tema sa vezi daca se muleaza pe contentul si preferintele tale.