Nu are nici-o legatura ceea ce faci tu , insa daca nu vorbesti frumos despre acest brand s-ar putea sa ai probleme... e ca si cum ai face site-ul pentru a pune acel brand intr-o pozitie proasta.
Nu are nici-o legatura ceea ce faci tu , insa daca nu vorbesti frumos despre acest brand s-ar putea sa ai probleme... e ca si cum ai face site-ul pentru a pune acel brand intr-o pozitie proasta.
Parerea mea, ca detinator de aproximativ 300 nume de domeniu, ar fi sa stai departe de trademark-uri.
Te poti trezi cu proces sau cu UDRP.
Be creative.![]()
Cred ca dezinformezi involuntar. Sa presupunem ca Mercedes nu a fost interesata niciodata de piata din Romania si ca atare nu a venit niciodata sa se inregistreze la institutiile noastre. In cazul asta, crezi ca eu pot sa vand biciclete care sa se numeasca Mercedes!? E alta nisa si ei nu s-au inregistrat in Romania, tara unde eu produc.
@Cosmin - depinde daca au marca inregistrata global / UE si pe ce categorii anume.
Altfel, sunt o gramada de SRL-uri si PFA-uri cu MERCEDES in nume. Unele chiar amuzante: DAVID MERCEDES SRL, POTCOAVA - Colectarea de
Nu afecteaza cu nimic dupa parerea mea - incerci o strategie de EMD-uri care sincer nu stiu cat mai functioneaza acum dupa ultimele update-uri, nu cred ca te da nimeni in judecata cat timp nu le denigrezi imaginea sau nu esti competitiv cu ei, nu vad care ar fi problema ca promovezi brandul lor nu cred ca tin la politica asta doar nu vinzi ceva fake dupa cum am zis nu le aduci nici un prejudiciu.
@cosmin
exemplul initial cu sapun vs. perdele este mai simplu, la mercedes trebuie vazut ce limite are marca (geografic si scop) ... eu stiu ca ei vand si biciclete
Salut,
Eu zic ca o sa pierzi domeniul dupa o anumita perioada daca il vei folosi![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)