Le-am trimis copie dupa CI si scan dupa o factura dar tot nu e bine.
Pe CI nu am trecuta adresa completa ( fara strada si NR) fiindca asa e in rural.![]()
![]()
Si ca sa fie completa caterinca Doamna de la Romtelekom care mi-a preluat datele a trecut gresit nr la care stau in loc de 37 a trecut 38 .
Contractul mi-a expirat in Aprilie 2015 iar alta factura nu am.
( Netul ce il folosesc acum l-am facut pe altcineva din familie inainte cu o doua luni sa imi expire vechiul contract ca sa pot prinde o promotie germanos. Net la 24 de lei)
Extrasul de cont va contine datele incomplete ale adresei din CI.
Din cate inteleg cei de la paypall imi cer o dovada a adresei care sa corespunda cu datele trecute in paypall.
Localitate, strada, cod postal dar fara NR asa ca le voi oferii o dovada fara numar.
Dear Iulian Cxxxxxxx,
Thank you for responding to our requests to further verify your information. As we cannot lift the receiving limit on your PayPal account until all requirements have been met, we would appreciate your help with completing the steps below, so that we can review your account further.
----------------------------------------------------------------
Proof of Address:
----------------------------------------------------------------
The address on your document does not match the address registered on your PayPal account.
Note: The address on the document you provide needs to be a word for word match of the address registered on your PayPal account.

Răspunde cu citat