27th November 2015, 21:24
1 out of 1 members found this post helpful.
fetch din nou la noul sitemap in WMT, si in 2-3zile revine la normal
botzii lasa-i activi acum, nu-i mai bloca
14th December 2015, 15:10
Blocheaza folderul / paginile cu probleme si sterge-le din index cu toolul oferit de Google.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
25th December 2015, 14:08
E o concurenta destul de mare pe "Lorem ipsum" si deci poate fi considerat o nisa. Cum kw-urile alea nu au aparut peste noapte, nici nu poti scapa peste noapte de ele. Treaba nasoala ca acum e ca si cum ai incerca sa schimbi nisa unui site, ceea ce e destul de greu.
In prima faza trebuia sa iei masuri radicale, sa stergi din index si din cache tot ce a indexat Google, sa adaugi continut nou si sa hotarasti ce este cel mai indicat sa faci cu erorile 404.
In momentul de fata de astea cred ca trebuie sa te legi, toate kw-urile alea sunt din pagini care acum returneaza 404. In situatia de fata nu stiu daca e mai bine sa pui un redirect 301 sau sa cauti sa returnezi o eroare 410... Cred totusi ca 301 este recomandat, tu vrei practic o reindexare...
25th December 2015, 22:29
Eu zic sa lasi o anumita perioada de timp siteul fara content ca sa fie dezindexat corespunzator din google si sa se stearga acele keywords din WT si dupa il refaci cu aceeas baza de date, sau eventual cu aceleas articole. Sau sa faci cum a spus si colegul nostru Mishu mai sus cu un redirect 301.