Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Redirect 301 site autoritar

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca ai resurse suficiente, repara siteul 1. Problema cu long tailurile care nu mai rankeaza apare la siteurile penalizate de Panda (content).

Totusi, am ceva dubii si legate de "autoritatea" de care spui. Cel mai probabil (fiind site vechi) a fost "promovat" prin directoare si chestii care mergeau la vremea respectiva. Daca e asa, ar trebui sa renunti complet la ideea redirectului.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu merge un transfer in doi pasi pentru a diminua riscul: magazin 1 -> site internediar (obligatoriu de nisa si continut decent pt kw vizate) si daca dupa ceva timp, DACA rezutatele cu site imtermediar sunt bune, redirect site intermediar -> magazin 2?
    Ultima modificare făcută de Mishu; 22nd October 2015 la 22:36.

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Daca ai resurse suficiente, repara siteul 1. Problema cu long tailurile care nu mai rankeaza apare la siteurile penalizate de Panda (content).

Totusi, am ceva dubii si legate de "autoritatea" de care spui. Cel mai probabil (fiind site vechi) a fost "promovat" prin directoare si chestii care mergeau la vremea respectiva. Daca e asa, ar trebui sa renunti complet la ideea redirectului.
    In sfarsit un raspuns care se confirma!

Nu stiu cum e cu penalizarea, oricum mi se pare extrem de mic traficul pt un magazin de 5000 de pagini (asta ca sa nu mai spun ca este si pe 3 comparatoare de preturi) . Nu am avut motive sa cred pana curand ca este penalizat, mai ales ca inca rankeaza bine cu homepage si nici paginile nu au disparut din google index.

Totusi, un "fresh start" care ar fi? sa sterg tot de pe el si sa astept sa se dezindexeze paginile? sau pur si simplu schimb platforma si dau submit/fetch la noul sitemap?

@Mishu: m-am gandit si la varianta asta, problema e ce fac cu paginile indexate pe magazin 1? pana se sterg din google si pot sa vad niste rezultate concrete dureaza ceva

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    Nu stiu cum e cu penalizarea, oricum mi se pare extrem de mic traficul pt un magazin de 5000 de pagini (asta ca sa nu mai spun ca este si pe 3 comparatoare de preturi).
    Super. Ti-ai pus contentul in pagina comparatoarelor, cu autoritate mai mare decat a ta...

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    Totusi, un "fresh start" care ar fi? sa sterg tot de pe el si sa astept sa se dezindexeze paginile? sau pur si simplu schimb platforma si dau submit/fetch la noul sitemap?
    1. Redesign complet - design responsive - imbunatatire viteza de incarcare.
    2. Stergi toate produsele care nu au trafic (99% din ele). Faci redirect paginilor sterse care au backlinks externe. Astepti sa il deindexeze / il deindexezi manual si te apuci din nou de el de la zero (content OK, adaugat zilnic).
    3. Daca are linkuri nasoale incerci sa scapi de ele / disavow etc.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Redirect site
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd October 2014, 13:36
  2. Redirect catre site-ul meu
    De Rapsodia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th December 2013, 19:33
  3. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th December 2011, 16:29
  4. Redirect spre un site nou
    De Ionut D în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th November 2009, 16:23
  5. Redirect site penalizat catre site nou
    De daemonic în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th July 2009, 13:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •