Intrebare: am cumparat mai multe domenii cu acelasi nume dar TLD-uri diferite ( com, net, org si info ), daca fac redirect la 3 dintre ele catre unul, ma ajuta cu ceva sau ce sfat imi dati?
Intrebare: am cumparat mai multe domenii cu acelasi nume dar TLD-uri diferite ( com, net, org si info ), daca fac redirect la 3 dintre ele catre unul, ma ajuta cu ceva sau ce sfat imi dati?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Daca niciunul dintre cele de la care trimiti redirectul n-are autoritate, atunci n-o sa fie efect dpvd seo.
In orice caz, eu zic sa-l ''pastrezi'' pe cel care suna cel mai bine si usor de retinut, tinand cont de numele efectiv al site-ului, si la restu sa faci redirect.
Nu ai intelesam luat za zicem rapsodia.com, rapsodia,org, etc... ar insemna ori sa scriu articole diferite pe aceiasi nisa, ori sa le las asa moarte ca sa nu le ia altcineva, ori...
Clar ca nu au ce sa trasmita dpdv SEO, ma gandeam sa nu strice redirect 301 daca mai tarziu, o luna doua trei, pun content pe unul din ele.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Retired
Faci acelasi site pe toate, vezi care ranckeaza mai bine apoi cele care nu rankeaza le faci redirect 302 catre cel bun.
Fa redirect din b si c in A daca acestea nu au autoritate(link-uri).
Cand te decizi tu ca vrei ca b sau c sa devina si ele site-uri, scoti redirecturile si le pui continut fara nicio problema.
Daca b si c au niste link-uri spre ele, dupa ce scoti redirectul e posibil ca site-ul A sa aiba de suferit(sau de castigat), depinde despre ce link-uri e vorba.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Nu cred ca este o idee buna sa faca asta, poate fi penalizat daca texte siteurilor sunt identice - vezi Google Panda. Rezultatul este predictibil: va ranka mai bine cel care va avea linkuri mai multe si mai bune catre el.
In plus de asta creaza confuzie si in randul utilizatorilor, de exemplu daca ar exista emag.ro, emag.info, emag.org pe care dintre ele ai intra atunci cand ai cauta pe google emag?
Pe langa raspunsurile date de colegi as mai completa cu o varianta, in functie de nisa si de numele domeniului, daca acesta se preteaza ai putea face doua siteuri cu scopuri diferite, de exemplu:
- rapsodia.ro, il faci site de prezentare pentru produsele/serviciile tale
- rapsodia.info, il faci un blog in care oferi informatii utile pentru utilizatorii produselor respective, sau faci un forum creeand o comunitate si din care faci trimitere catre rapsodia.ro
Este o varianta care implica mai multa munca si bineinteles costuri suplimentare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)