Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Acelasi nume domeniu mai multe TLD-uri

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit Acelasi nume domeniu mai multe TLD-uri

Intrebare: am cumparat mai multe domenii cu acelasi nume dar TLD-uri diferite ( com, net, org si info ), daca fac redirect la 3 dintre ele catre unul, ma ajuta cu ceva sau ce sfat imi dati?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Daca niciunul dintre cele de la care trimiti redirectul n-are autoritate, atunci n-o sa fie efect dpvd seo.
    In orice caz, eu zic sa-l ''pastrezi'' pe cel care suna cel mai bine si usor de retinut, tinand cont de numele efectiv al site-ului, si la restu sa faci redirect.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dobre Petronel Vezi Post
    Daca niciunul dintre cele de la care trimiti redirectul n-are autoritate, atunci n-o sa fie efect dpvd seo.
    In orice caz, eu zic sa-l ''pastrezi'' pe cel care suna cel mai bine si usor de retinut, tinand cont de numele efectiv al site-ului, si la restu sa faci redirect.
    Nu ai inteles am luat za zicem rapsodia.com, rapsodia,org, etc... ar insemna ori sa scriu articole diferite pe aceiasi nisa, ori sa le las asa moarte ca sa nu le ia altcineva, ori...

Clar ca nu au ce sa trasmita dpdv SEO, ma gandeam sa nu strice redirect 301 daca mai tarziu, o luna doua trei, pun content pe unul din ele.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Nu ai inteles am luat za zicem rapsodia.com, rapsodia,org, etc... ar insemna ori sa scriu articole diferite pe aceiasi nisa, ori sa le las asa moarte ca sa nu le ia altcineva, ori...

Clar ca nu au ce sa trasmita dpdv SEO, ma gandeam sa nu strice redirect 301 daca mai tarziu, o luna doua trei, pun content pe unul din ele.
    Nu crezi ca e decizia ta daca faci 3 proiecte diferite sau daca tii 2 parcate doar ca sa nu le ia altul?

Nu inteleg care e nelamurirea, vrei sa faci 3 site-uri diferite si sa ataci 3 locuri in serp, sau vrei doar unul... cine altcineva poate decide in afara de tine?
    Retired

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post

Pai te hotarasti, ori pui content pe toate ori faci redirect 301. Nu faci redirect si dupa 2 luni te apuci sa pui content.
    Eu am petronel.ro pe care-l folosesc si mai am si alt nume pe care il tot reinnoiesc si tin redirect spre primul pentru a nu-l lua altcineva.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Nu crezi ca e decizia ta daca faci 3 proiecte diferite sau daca tii 2 parcate doar ca sa nu le ia altul?

Nu inteleg care e nelamurirea, vrei sa faci 3 site-uri diferite si sa ataci 3 locuri in serp, sau vrei doar unul... cine altcineva poate decide in afara de tine?
    Ma interesa daca afecteaza cumva redirectul daca dupa un timp il scot si pun content pe restul site-urilor si daca are un efect acest redirect au nu asupra site-ului online.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    35

Implicit

Faci acelasi site pe toate, vezi care ranckeaza mai bine apoi cele care nu rankeaza le faci redirect 302 catre cel bun.

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    692
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fa redirect din b si c in A daca acestea nu au autoritate(link-uri).

Cand te decizi tu ca vrei ca b sau c sa devina si ele site-uri, scoti redirecturile si le pui continut fara nicio problema.

Daca b si c au niste link-uri spre ele, dupa ce scoti redirectul e posibil ca site-ul A sa aiba de suferit(sau de castigat), depinde despre ce link-uri e vorba.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Polo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    3rd March 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    61
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Faci acelasi site pe toate, vezi care ranckeaza mai bine apoi cele care nu rankeaza le faci redirect 302 catre cel bun.
    Nu cred ca este o idee buna sa faca asta, poate fi penalizat daca texte siteurilor sunt identice - vezi Google Panda. Rezultatul este predictibil: va ranka mai bine cel care va avea linkuri mai multe si mai bune catre el.
    In plus de asta creaza confuzie si in randul utilizatorilor, de exemplu daca ar exista emag.ro, emag.info, emag.org pe care dintre ele ai intra atunci cand ai cauta pe google emag?

Pe langa raspunsurile date de colegi as mai completa cu o varianta, in functie de nisa si de numele domeniului, daca acesta se preteaza ai putea face doua siteuri cu scopuri diferite, de exemplu:
    - rapsodia.ro, il faci site de prezentare pentru produsele/serviciile tale
    - rapsodia.info, il faci un blog in care oferi informatii utile pentru utilizatorii produselor respective, sau faci un forum creeand o comunitate si din care faci trimitere catre rapsodia.ro
    Este o varianta care implica mai multa munca si bineinteles costuri suplimentare.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.766
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Polo Vezi Post
    Este o varianta care implica mai multa munca si bineinteles costuri suplimentare.
    Problema este ca nu sunt 2 domenii cu 4, rapsodia.ro , com, info, org si net. Cred ca o sa merg cu varianta 2 online si 2 redirect 302, sau 2 online cu content diferit si 2 doar cu o pagina de index cu text pana ma decid ce e mai convenabil. Mersi pentru raspunsuri!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mai multe backlinkuri de pe acelasi site
    De cris în forumul Link Building
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th February 2015, 19:56
  2. Acelasi produs in mai multe categorii?
    De marcos29 în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th November 2014, 21:30
  3. Mai multe site-uri acelasi ip
    De LuKian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th May 2012, 00:27
  4. Nume domeniu cu mai multe TDL-uri ?
    De Hobart în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th March 2010, 20:31
  5. Mai multe domenii = acelasi site!
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th October 2007, 11:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •