Site-ul tau, cel putin dpdv al link-urilor, este net inferior celui de pe #1. In rest, ce ar mai trebui discutat? Daca o iei in regim de matematica primara si ai urmatoarele variabile:
a1=onpage-ul tau
a2=onpage-ul site-ului concurent
b1=link-urile tale
b2=link-urile concurentului
ar trebui sa ajungi cu datele intr-un caz simplu:
b1>=b2
a1>=a2
Teoria nu e grea, doar ca variabilele alea de mai sus se mai inmultesc cu x,y,z,k,m,p(anda),p1(nguin), samd.
Analizeaza-i link-urile, adu site-ului tau ceva de valoare similara sau mai bun si atunci sa vezi minune...
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Foarte bun exemplul lui Laurentiu cu matematica.
Cazul dat de tine nu e chiar aparte de celelalte, dar probabil ziarele mari, gen gandul, realitatea, etc... Totul consta in puterea linkurilor wi puterea continutului. Se poate foarte probabil ca primul website sa fi cumparat un pachet seo profesional. Totul tine de mici particularitati din updateurile Google care au avut drept scop construirea unui Serp cat mai stabil.
Eu nu inteleg scopul testului pe kw "romanii din suedia". Siteul e optimizat pt acest kw? are linkuri pe asa ceva? De ce nu pe "locuri de munca in suedia" sau "comunitati de romani in suedia"? O analiza pe cautarile lunare s-a facut? Din cateva vad in Serp, mae.ro vine cu viteza din urma cu 3 linkuri pe respectivul kw si s-ar putea sa te si depaseasca.
LE: Meta Description:Not found, Meta Keywords: Not found
Vad eu ca nimeni nu a inteles ce vroiam eu: o comparatie pe TOP 10, nu intre TOP 2 - site-ul meu, etc. Am ales kw "romanii din suedia" pentru ca mie cel putin imi este mai usor sa inteleg pe ceva simplu, fara mare competitie si la care am si ceva mijloace de control. Deci nu vreau o comparatie intre site-ul meu si altele ci intre cele de pe prima pagina - toate. Asa pot sa verific daca ceva se confirma sau nu si in alte cazuri. Ca idee nu am lucrat mai deloc la site, nu asta era ideea sa vad cat de bun-slab este al meu ci o comparatie intre toate 10 pozitiile. De ce mae.ro cu vechime si autoritate ( sau fara ) e pe 3, etc.
Evident ca in teorie links si links si links, text + SEO, etc. Dar de aia am luat exemplu, ca sa trecem de la teorie la practica. .. In fine![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
O analiza meticuloasa de genul asta poate dura si doua saptamani![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Vorbeam de doua saptamani de muncaUna e un raspuns scurt, alta e un job
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)