Niciuna dintre propuneri nu mi se pare potrivita. Mai degraba, as cauta un termen care sa sugereze ca site-ul ii este adresat "ei", oricat de grasa sau slaba ar fi. Pe de alta parte, "femeieste" nu are finete.
Niciuna dintre propuneri nu mi se pare potrivita. Mai degraba, as cauta un termen care sa sugereze ca site-ul ii este adresat "ei", oricat de grasa sau slaba ar fi. Pe de alta parte, "femeieste" nu are finete.
nu pot face aici un concurs pentru a gasi un nume ok pentru site , nu am voie sa postez in marketplace .
Pot face aici un astfel de concurs?
Asta cu "vreau un nume de domeniu pe care sa-l folosesc peste 2 ani" nu mi se pare tocmai urgenta. Poti astepta zic eu. Sau mai vino cu variante vreo 2 zile pe-aici, deja ai facut vreo 15 posturi cu variantele tale.
Retired
vreau un nume de domeniu pentru un proiect care ii voi da drumu la 01.01.2016 adica in 3 luni , timp in care cei de la webdesign realizeaza siteul, alta firma realizeaza continutul si tot asa. Numele de domeniu il achizitionez imediat ce gasesc ceva care sa imi placa, tzinand cont ca propunerile vin de la voi (o comunitate cu persoane care detin cunostinte cu mult peste ale mele)
cei care ti fac/creeaza site ul nu ti au facut nicio propunere de domenii?
daca tot ai mai multe domenii in lista de asteptare si nu te grabesti, poti sa dai citeva detalii de nume ca sa ti sugeram variante de domenii
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
nu am vrut eu, am zis ca pot gasi un pe placul meu aici![]()
Iti dau eu domeniul pentruea.com are si pagina de facebook ,iti dau cu tot cu cont la 1and1
pentru-ele.ro - liber
ea-femeia.ro - liber
SfaturiPentruTine.ro - liber si
sfaturipentruele.ro e liber
cam atat pentru 5 minute de sondaj![]()
Doresc sa fie un domeniu .ro dintrun singur cuvant care sa faca trimitere la sexul frumos si nu cred ca mai este liber asa ceva
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)