3. Daca tu zici, na...
4. Ori nu m-am exprimat eu bine ori nu sti ce rol au ns-urile intr-un website.Sa-ti dau un exemplu: tu ai putea sa mananci fara sa ai gura? Asa si website-ul, functioneaza daca nu ai ns-uri de shared sau etc? NU! Odata ce eu am modificat in sectiunea domain "NameServers" pe cele care imi tinea site-ul online, baza, inmagazinarea tuturor resurselor vizuale pe site, categoric ca m-am gandit ca ofera cloudflare hosting pentru ca am atasat ns-urile lor...nu ti se pare logic? Altfel pentru ce mai exista firme care ofera spatiu pe server(hosting web) daca astea nu ar avea la baza NS-urile astea? Este legatura care se creaza intre domeniu si spatiu de stocare pe server. Crede-ma ca detin astfel de servicii si nu sunt incepator... ti-am explicat mai "babeste" ca sa spun asa.
Referitor la ultimul post sa sti ca am adaugat 2 plugin-uri cele recomandate de tine si tot asa imi face...le pusesem de cand am terminat cu ssl-ul.
PS: Cei care m-au corectat, scuze am scriu eu gresit pentru ca m-am grabit.
Salutare si sper sa nu te superi Dan![]()

Sa-ti dau un exemplu: tu ai putea sa mananci fara sa ai gura? Asa si website-ul, functioneaza daca nu ai ns-uri de shared sau etc? NU! Odata ce eu am modificat in sectiunea domain "NameServers" pe cele care imi tinea site-ul online, baza, inmagazinarea tuturor resurselor vizuale pe site, categoric ca m-am gandit ca ofera cloudflare hosting pentru ca am atasat ns-urile lor...nu ti se pare logic? Altfel pentru ce mai exista firme care ofera spatiu pe server(hosting web) daca astea nu ar avea la baza NS-urile astea? Este legatura care se creaza intre domeniu si spatiu de stocare pe server. Crede-ma ca detin astfel de servicii si nu sunt incepator... ti-am explicat mai "babeste" ca sa spun asa.
Răspunde cu citat