Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 41

Subiect: SSL gratis + site mai rapid

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    41

Implicit

Thanks pentru ghid, am rezolvat si la mine:

https.png

PS: Aveam initial certificat de 90 zile trial de la COMODO, expira maine
    PS2: Chiar daca folositi metoda prin CloudFlare, este recomandat sa aveti si un certificat valid cu un CA autorizat (care il puteti folosi de asemenea impreuna cu CloudFlare) in loc de cel "self-signed", in special daca aveti un ecommerce care proceseaza date personale, deoarece metoda gratuita folosita de CloudFlare este susceptibila la un anumit tip de atac.
    PS3: Cateva mici probleme legate de time out la resurse, probabil exista un rate limiter la hosting provider, din moment ce toate IPurile care genereaza trafic sunt de la CloudFlare.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    In Wordpress ce modificari ai facut?
    Am rezolvat cu Dan prin PM, mulțumesc!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de LogOn Vezi Post
    Am rezolvat
    Cred ca pe Mishu il interesa ce plugin ai folosit si ce modificari ai facut sa mearga wordpress cu ssl.

Citat Postat în original de aliens Vezi Post
    Thanks pentru ghid, am rezolvat si la mine:
    PS2: Chiar daca folositi metoda prin CloudFlare, este recomandat sa aveti si un certificat valid cu un CA autorizat (care il puteti folosi de asemenea impreuna cu CloudFlare) in loc de cel "self-signed", in special daca aveti un ecommerce care proceseaza date personale, deoarece metoda gratuita folosita de CloudFlare este susceptibila la un anumit tip de atac.
    Ce probleme de securitate sunt cu certificatul self-signed?
    Stiam de flexi, ca traficul intre cloudflare si serverul tau nu e criptat, care oricum nu e o problema serioasa, dar un certificat self-signed ofera, din cate stiu, acelasi nivel de securitate cu unul "autorizat".
    Trust, but verify.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    In Wordpress ce modificari ai facut?
    Mishu, în Wordpress am instalat plugin-ul WordPress HTTPS (SSL) (aș pune link, dar încă nu pot). Alte setări nu cred că e nevoie să faci.

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu sunt foarte familiarizat cu sll-ul si de aceea am o intrebare... la pasul in care schimbam ns-urile noastre cu cele oferite de ei...asta va ramane asa permanent? Am citit ca la ns-uri la domenii trebuie sa existe decat cele date de ei... si acum vine intrebarea... Cand vrem sa ne conectam in cpanel cum o vom face daca nu mai avem ns-urile noastre? Ofera si hosting ei sa inteleg? Merge ca dupa verificare sa pun si ns-urile mele sa le tin si pe ale lor (cum ar venii 4 ns-uri)?

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Daca nu esti familiarizat cu ssl-uri si ns-uri, ideal ar fi sa nu umbli la ele.
    - da, ns-urile raman asa permanent
    - cand vrem sa ne conectam la cpanel, ne conectam la cpanel. adresa.ro/cpanel e un shortcut, nu e adresa cpanelului.
    - nu ofera hosting, ce intrebare e asta?
    - nu, nu are niciun sens sa pui alte ns-uri decat cele de acolo

Dar cum spuneam, daca pui astfel de intrebari, nu are sens sa te apuci. Mai bine stai cuminte.

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Dane daca nu sut familiarizat cu sll-ul asta ce inseamna ca trebuie sa imi pun streangul de gat? Mi s-a parut destul de rautacios reply-ul tau. Si tu ai postat in "Subiecte pentru incepatori", ti se pare ca nici incepator nu sunt sau cum? :-?? Crede-ma ca sunt destul de familiarizat cu ns-urile si multe despre hosting..etc... numai ca sll-ul a fost un domeniu ce nu m-a pasionat pana acum...dar nimeni nu s-a inascut invatat!!!!

Uite am reusit in 2 minute sa le fac... nu este OZN... numai ca am o intrebare ... nu apare lacatelu verde cand actionez https...si ma redirectioneaza catre suspend page... ai idee care este buba?

Am atasat si niste poze sa-ti dai seama mai bine (nu am cenzurat numele tocmai sa intrii sa-mi spui daca si tie iti da la fel).

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    1. Dane daca nu sut familiarizat cu sll-ul asta ce inseamna ca trebuie sa imi pun streangul de gat?

2. Mi s-a parut destul de rautacios reply-ul tau.

3. Si tu ai postat in "Subiecte pentru incepatori", ti se pare ca nici incepator nu sunt sau cum? :-??

4. Crede-ma ca sunt destul de familiarizat cu ns-urile si multe despre hosting..etc... numai ca sll-ul a fost un domeniu ce nu m-a pasionat pana acum...dar nimeni nu s-a inascut invatat!!!!

5. ... nu apare lacatelu verde cand actionez https...si ma redirectioneaza catre suspend page... ai idee care este buba?
    1. Daca ai placerea asta, da. Altfel nu.

2. Ti s-a parut doar.

3. Asa mi se pare, ca nici macar incepator nu esti.

4. Daca esti familiarizat cu NS-urile, cum poti sa intrebi ca daca schimbi ns-urile iti da cloudflare hosting?

5. Asta este motivul pentru care ti-am recomandat sa nu te apuci.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Propun :

- sa mutati topicul de la incepatori, pentru ca nu este pentru incepatori.
    - sa specificati clar ca este SSL si nu SLL sau SRL (pentru ca sunt alte setari)

In rest, un topic foarte bun si util.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    Dane daca nu sut familiarizat cu sll-ul asta ce inseamna ca trebuie sa imi pun streangul de gat? Mi s-a parut destul de rautacios reply-ul tau. Si tu ai postat in "Subiecte pentru incepatori", ti se pare ca nici incepator nu sunt sau cum? :-?? Crede-ma ca sunt destul de familiarizat cu ns-urile si multe despre hosting..etc... numai ca sll-ul a fost un domeniu ce nu m-a pasionat pana acum...dar nimeni nu s-a inascut invatat!!!!

Uite am reusit in 2 minute sa le fac... nu este OZN... numai ca am o intrebare ... nu apare lacatelu verde cand actionez https...si ma redirectioneaza catre suspend page... ai idee care este buba?

Am atasat si niste poze sa-ti dai seama mai bine (nu am cenzurat numele tocmai sa intrii sa-mi spui daca si tie iti da la fel).
    SSL, not SLL... for God's sake!

Trecand la subiect: point-eaza domain si www.domain catre IP-ul care ti l-au asignat cei care iti gazduiesc site-ul.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rapid Ranker Plugin
    De wega77 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th February 2015, 02:02
  2. Rapid, Ieftin si De Calitate!
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th July 2012, 10:23
  3. Cum sa iti faci un site de curs valutar rapid
    De Butcher în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2010, 21:33
  4. Ce are acest site de a crescut traficul rapid?
    De wikiteam în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 8th March 2009, 03:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •