Eu se pare ca nu .. poate aflam impreuna unde e greseala.

Se da o gazduire de 3 euro/luna + TVA .. platita pentru 12 luni - 195 ron
In acest pachet se ofera bonus 6 luni de gazduire (deci 18 luni), iar pretul pe luna devine 2 euro + TVA

Peste 2 luni de zile se doreste upgrade de la pachetul de 3 euro/luna la pachetul de 10 euro/luna + TVA.
Acest pachet se calculeaza tot cu 6 luni bonus, deci pretul pe luna devine 6,67 euro + TVA

Se presupune ca diferenta de la pachetul initial la pachetul upgradat se calculeaza si se scade la factura finala.

Cu toate astea, factura finala vine de 615 ron, cu diferenta dintre conturi scazuta.

Dupa calculele mele, factura intreaga pe pachetul nou costa 120 euro + TVA, deci 648 ron, iar scazand cele 10 luni diferenta de la pachetul initial, cu siguranta nu da 615 ron ..

Daca se calculeaza cu tot lunile bonus si apoi scazute toate din noua factura, va da asa:

2 euro x 2 luni consumate = 4 euro + TVA (22 ron rotunjit)

195 ron (prima factura) - 22 ron = 173 ron care din punctul meu de vedere trebuie sa se scada din factura mare care mie mi-a dat 648 ron, deci ar fi trebuit sa primesc factura de 475 ron

In schimb, mi se spune ca acela este calculul, dar ca sa fiu eu impacat primesc o reducere de 15% din valoarea facturii de upgrade .. sa vedem acum ce inseamna asta ..

Voi ce parere aveti? Cine greseste si unde?