Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Dezindexare site din Google!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Razvan92 Vezi Post
    Esti convins de ce zici aici ? Si oamenii respectivi din alte parti..
    Da-mi link de la o imagine gazduita pe google images daca nu ma crezi. sa fie url-ul cu google.com.
    Apoi; oamenii respectivi poate stau in tari in care legea copyrightului nu conteaza, poate au drepturi asupra pozelor, poate comit ilegalitati. Ce conteaza ce fac altii?

Pe scurt - daca nu ai dreptul sa publici acele poze, comiti o ilegalitate.
    Treaba cu deindexatul e altceva, poate sa fie sau poate sa nu fie cazul unei reclamatii.
    Trust, but verify.

Razvan92 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Da-mi link de la o imagine gazduita pe google images daca nu ma crezi. sa fie url-ul cu google.com.
    Apoi; oamenii respectivi poate stau in tari in care legea copyrightului nu conteaza, poate au drepturi asupra pozelor, poate comit ilegalitati. Ce conteaza ce fac altii?

Pe scurt - daca nu ai dreptul sa publici acele poze, comiti o ilegalitate.
    Treaba cu deindexatul e altceva, poate sa fie sau poate sa nu fie cazul unei reclamatii.
    Ok am inteles, fiecare incearca ce crede ca e ok.
    Aici e vorba de dezindexare, deocamdata nu ai demonstrat faptul ca acest site a fost dezindexat datorita imaginilor copiate deci am inteles ce vroiai sa-mi transmiti. Si eu am imaginile pe servere din Olanda deci acolo "legea copyrightului nu conteaza". Eu am vrut sa va intreb daca vi sa mai intamplat si voua pentru ca mi se pare foarte ciudat ca un site sa fie dezindexat peste noapte.

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

nu ai demonstrat faptul ca acest site a fost dezindexat datorita imaginilor copiate
    Nu o sa stea nimeni sa-ti demonstreze asta. Google foarte rar iti spune de ce te baneaza. Daca ai ajuns sa fii banat, inseamna ca ai incalcat regulile TOS-ului grav sau ai primit plangeri masive. De obicei pentru probleme minore primesti doar penazari.

Nu e interzis sa ai un site de wallpapere, este interzis sa preiei imaginile fara acordul proprietarilor, iar daca o faci, iti asumi riscuri precum cel actual.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Ce incearca Dan sa-ti zica si ce nu vrei tu sa intelegi, e ca Google nu e creator de content, e motor de cautare.

Imaginile oferite de Google sunt indexate de pe diverse situri. Si desi apar in Google si Google te lasa sa le descarci, imaginile alea au un detinator (nu Google, altu'). Ca tine mai sunt mii care profita de pozele altora, fac un site si asteapta sa curga centii din Adsense.

Respectivii detinatori de drepturi nu pot sau nu vor sa dea mail miilor de smecheri ai internetului, asa ca fac report la Google.

Google analizeaza, constata, ia masuri. Masuri insemnand penalizare sau scoatere completa din index.

Tinand cont ca ai fost indexat, prin scoaterea completa din index Google iti spune ca ai valoare zero si ca nu meriti sa apari in cautari.

Daca refuzi sa crezi sau sa intelegi asta deja problema e la tine.

.... daca nu ar fi legale atunci nu as putea posta anunturi adsense pe site.
    Aveai contul dinainte, nu a fost aprobat pentru minunea asta de site, doar ai plasat codurile si aici. Dar stii deja asta.
    Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Ce incearca Dan sa-ti zica si ce nu vrei tu sa intelegi, e ca Google nu e creator de content, e motor de cautare.

Imaginile oferite de Google sunt indexate de pe diverse situri. Si desi apar in Google si Google te lasa sa le descarci, imaginile alea au un detinator (nu Google, altu'). Ca tine mai sunt mii care profita de pozele altora, fac un site si asteapta sa curga centii din Adsense.

Respectivii detinatori de drepturi nu pot sau nu vor sa dea mail miilor de smecheri ai internetului, asa ca fac report la Google.

Google analizeaza, constata, ia masuri. Masuri insemnand penalizare sau scoatere completa din index.

Tinand cont ca ai fost indexat, prin scoaterea completa din index Google iti spune ca ai valoare zero si ca nu meriti sa apari in cautari.

Daca refuzi sa crezi sau sa intelegi asta deja problema e la tine.

Aveai contul dinainte, nu a fost aprobat pentru minunea asta de site, doar ai plasat codurile si aici. Dar stii deja asta.
    "Ce incearca Dan sa-ti zica si ce nu vrei tu sa intelegi, e ca Google nu e creator de content, e motor de cautare."

Am inteles ce vrea Dan sa zica degeaba incerci sa-mi explici.
    Cat despre site-ul respectiv eu zic ca fiecare isi face ce site vrea pe internet si isi asuma responsabilitatea nu stiu de ce te bagi si tu sa comentezi aiurea demonstrandu-mi ceva ce altii au zis mai sus adica sa te repeti. Da am inteles.. vino cu ceva nou pe subiect.

"Respectivii detinatori de drepturi nu pot sau nu vor sa dea mail miilor de smecheri ai internetului, asa ca fac report la Google."

Sa inteleg ca tu esti un sfant pe internet.. hai ma lasa-ma..

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Sa inteleg ca tu esti un sfant pe internet.. hai ma lasa-ma..
    Avand in vedere ca regulamentul Seopedia interzice discutiile despre site-uri ilegale, asteptam sa ne demonstrezi ca pozele sunt ale tale.
    Daca ai avea nitica experienta, intr-o ora le-ai avea pe ale tale, originale. Fara experienta, ti-ar lua o zi. Si ai fi si tu un sfant pe internet cum ar veni.

Sau nu neaparat sfant, dar ai exclude problema asta, a ilegalitatii si a posibilitatii unei penalizari pe motive de copyright.

Si ar fi o discutie interesanta despre cum sa-ti crezi propriul continut. Pentru ca vad destul de multi care au impresia ca tot ce e pe net e "furat" si ca nimeni nu face nimic original. Pentru ca, fireste, nu si-au pus problema sa faca altceva decat sa fure munca altora.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Avand in vedere ca regulamentul Seopedia interzice discutiile despre site-uri ilegale, asteptam sa ne demonstrezi ca pozele sunt ale tale.
    Daca ai avea nitica experienta, intr-o ora le-ai avea pe ale tale, originale. Fara experienta, ti-ar lua o zi. Si ai fi si tu un sfant pe internet cum ar veni.

Sau nu neaparat sfant, dar ai exclude problema asta, a ilegalitatii si a posibilitatii unei penalizari pe motive de copyright.

Si ar fi o discutie interesanta despre cum sa-ti crezi propriul continut. Pentru ca vad destul de multi care au impresia ca tot ce e pe net e "furat" si ca nimeni nu face nimic original. Pentru ca, fireste, nu si-au pus problema sa faca altceva decat sa fure munca altora.
    Faza e ca voi mi-ati cerut sa postez site-ul sa va dati cu parerea deci nu vad care-i problema. Eu unul nu l-am postat, nici acum nu e postat era doar in semnatura. N-am ce sa demonstrez voi practic v-ati bagat in treaba mea. Nu mi-am facut reclama cu nimic si nu am promovat nimic, da, vad esti moderator bravo tie eu te respect dar era vorba doar de o discutie despre un site care a fost dezindexat si am cerut o parere.
    Poti sa stergi topicul si gata. Chiar nu merita sa-mi bat capul cu o discutie inutila in care toti zic de copyright dar defapt e vorba despre altceva.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Deci da, de la rapoartele de drepturi de utilizare ti se trage.
    Intr-o perioada aveam multe poze pe Persian cat pictures
    Le-am gasit copiate pe la altii, le-am raportat si efectiv au disparut site-urile din index, chit ca nu aveau mai mult de 3-5 foto copiate de la mine.
    Google e destul de strict pe partea de drepturi de autor.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    ... au disparut site-urile din index, chit ca nu aveau mai mult de 3-5 foto copiate de la mine.
    ...
    3-5 de la tine, 3-5 de la altii, probabil nimic al lor.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Deci da, de la rapoartele de drepturi de utilizare ti se trage.
    Intr-o perioada aveam multe poze pe Persian cat pictures
    Le-am gasit copiate pe la altii, le-am raportat si efectiv au disparut site-urile din index, chit ca nu aveau mai mult de 3-5 foto copiate de la mine.
    Google e destul de strict pe partea de drepturi de autor.
    Sunt convins ca mi-au scapat astfel de imagini prin site si din cauza asta sa dezindexat tot. Am avut site-uri de wallpapers si nu am patit niciodata chiar in halul asta. Voi lua in considerare toate aspectele si voi lua o decizie in cele din urma. Nu cred ca mai am ce face cu acest site. Multumesc pentru raspunsuri.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Motive de dezindexare ?!?!?!
    De AntonioTony în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th January 2015, 13:24
  2. Dezindexare rapida google
    De florea în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th October 2012, 10:44
  3. Google Dance sau dezindexare?
    De mickhhp în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 19th September 2012, 19:24
  4. Cea mai rapida dezindexare roxots.txt sau 301?
    De marcos29 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 21st February 2012, 09:59
  5. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th December 2011, 16:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •