23rd December 2014, 16:43
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
AntonioTony
Salutare,
Am gasit un site pe o nisa care ma intereseaza si ma gandeam sa-l cumpar. Problema este ca e dezindexat de google si nu-mi dau seama care ar fi motivul si daca se poate remedia problema.
Site-ul are vechime mare, e in forma actuala de cativa ani, are continut unic (inca se publica), putine link-uri externe, are un profil de link-uri ok, nimic exagerat, dar cu toate astea e dezindexat.
Pentru vanzarea de link-uri, supraoptimizare si continut copiat nu se dezindexeaza complet un site.
Intrebarile mele ar fi:
1. Care ar fi motivele pentru care site-ul este dezindexat?
Dacă nu ai acces la Webmasters Tools şi nu poţi să afli de la proprietar motivele dezindexării, o idee ar fi să pleci chiar de la ceea ce spune Google, care sunt motivele pentru care dezindexează total un site.
Site removed from the Google index | Removed From Google Index, and Wondering Why?
Poate îţi dau colegii câteva ponturi şi pentru celelalte puncte ca să-ţi dai seama dacă e vreo problemă.
Un alt aspect, site-ul este dezindexat doar de Google sau şi de alte motoare de căutare (Bing, Yahoo)?
7th January 2015, 14:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Am avut un site deindexat pe motiv ca in continut avea linkuri nenaturale (adica vindeam linkuri). Era un site de PBN si nu mi-am batut capul sa remediez nimic, am renuntat la el. Dupa mine l-a cumparat cineva si a pus continut nou (relativ de calitate). Dupa 6 luni site-ul nu era inca indexat.
De asemenea am cumparat un domeniu neindexat, si cand am accesat WMT avea mesaj ca e penalizat pentru Spam. Am pus continut nou si am trimis o cerere de re-examinare, apoi domeniul a fost indexat la loc.
In opinia mea, daca ai un domeniu deindexat pe varii motive, dar nu trimiti o cerere de re examinare prin WMT, Google nu o va face de la sine. Altfel spus, daca problemele au fost remediate, insa nu ai informat Google, tot degeaba.
La capitolul linkuri, nu se pierde absolut nimic, atata timp cat ele exista, au valoare, mai putin in cazul in care primesti o penalizare de PR.