Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Motive de dezindexare ?!?!?!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit Motive de dezindexare ?!?!?!

Salutare,

Ma confrunt cu o problema careia nu i-am dat de cap si nu stiu cum sa procedez.

Am gasit un site pe o nisa care ma intereseaza si ma gandeam sa-l cumpar. Problema este ca e dezindexat de google si nu-mi dau seama care ar fi motivul si daca se poate remedia problema.

Site-ul are vechime mare, e in forma actuala de cativa ani, are continut unic (inca se publica), putine link-uri externe, are un profil de link-uri ok, nimic exagerat, dar cu toate astea e dezindexat.

Pentru vanzarea de link-uri, supraoptimizare si continut copiat nu se dezindexeaza complet un site.

Intrebarile mele ar fi:

1. Care ar fi motivele pentru care site-ul este dezindexat?
    2. Daca se va reusi indexarea lui, profilul de link-uri isi va pastra valoarea?
    3. Exista posibilitatea ca proprietarul sa fi pus noindex? De ce ar face una ca asta? - intrebare stupida, dar cine stie?
    4. Are cineva o experienta asemanatoare? Are cineva idee cum se poate remedia problema si ce consecinte ar putea exista?

Multumesc!
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 23rd December 2014 la 13:20.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post

Intrebarile mele ar fi:

2. Daca se va reusi indexarea lui, profilul de link-uri isi va pastra valoarea?
    3. Exista posibilitatea ca proprietarul sa fi pus noindex? De ce ar face una ca asta? - intrebare stupida, dar cine stie?
    4. Are cineva o experienta asemanatoare? Are cineva idee cum se poate remedia problema si ce consecinte ar putea exista?

Multumesc!
    1. Deindexarea este o problema tehnica. Panda (duplicate) te pune la supplemental, nu te "deindexeaza".
    2. Nu are sens intrebarea. Profilul de linkuri nu are "valoare" pe baza de indexare.
    3. Sigur DA, din greseala sau intentionat. Singurul motiv intentionat este "duplicate content" sau poate ceva adsense. Aici trebuie sa te interesezi, pentru ca eu sunt convins ca este "tehnica" problema.
    4. Fara site, NU. Consecinte? La ce. La indexarea unui site? Consecintele indexarii unui site sunt variate, dar indexarea unui site este un lucru normal

Ai 2 intrebari ciudate (2,4), nu le inteleg.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Intrebarile 2 si 4 se leaga intre ele si spun asta in ideea in care cumpar site-ul si fac cerere la Google de reindexare pe motiv ca s-a schimbat proprietarul.

Exista posibilitatea ca site-ul sa fie reindexat, dar poate se "sterge" sau se micsoreaza valoarea link-urilor din simplul motiv ca site-ul este la un nou inceput ..

Am auzit cazuri in care s-au reindexat site-uri in urma unei cereri, dar nu stiu in ce directie au decurs lucrurile ..
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 23rd December 2014 la 13:33.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Nu mi-e clar daca site-ul nu e indexat din cauza lui Google sau pentru ca a sa a vrut proprietarul.
    Daca site-ul e de vanzare, poti intreba vanzatorul care este motivul pentru care nu apare in Google, sigur stie.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Intrebarile 2 si 4 se leaga intre ele si spun asta in ideea in care cumpar site-ul si fac cerere la Google de reindexare pe motiv ca s-a schimbat proprietarul.

Exista posibilitatea ca site-ul sa fie reindexat, dar poate se "sterge" sau se micsoreaza valoarea link-urilor din simplul motiv ca site-ul este la un nou inceput ..

Am auzit cazuri in care s-au reindexat site-uri in urma unei cereri, dar nu stiu in ce directie au decurs lucrurile ..
    Tony, nu am auzit ever ca google sa deindexeze un site, asa fara motiv, mai ales ca: "Site-ul are vechime mare, e in forma actuala de cativa ani, are continut unic (inca se publica), putine link-uri externe, are un profil de link-uri ok".

Tu daca vrei sa cumperi site-ul, ai nevoie de acces la wmt in primul rand si poate chiar la ftp. Daca ai acces la wmt, verifica indexarea si ce zice google. Daca nu-ti da acces la ftp, sa-ti dea htaccess macar sa te uiti peste el.

Toate astea doar daca "propietarul" nu stie unde e problema. Daca stie, (cum bine zice colega Dan) atunci vorbim degeaba
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Nayeg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th November 2014
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Salutare,

Am gasit un site pe o nisa care ma intereseaza si ma gandeam sa-l cumpar. Problema este ca e dezindexat de google si nu-mi dau seama care ar fi motivul si daca se poate remedia problema.

Site-ul are vechime mare, e in forma actuala de cativa ani, are continut unic (inca se publica), putine link-uri externe, are un profil de link-uri ok, nimic exagerat, dar cu toate astea e dezindexat.

Pentru vanzarea de link-uri, supraoptimizare si continut copiat nu se dezindexeaza complet un site.

Intrebarile mele ar fi:

Dacă nu ai acces la Webmasters Tools şi nu poţi să afli de la proprietar motivele dezindexării, o idee ar fi să pleci chiar de la ceea ce spune Google, care sunt motivele pentru care dezindexează total un site.
    Site removed from the Google index | Removed From Google Index, and Wondering Why?

Poate îţi dau colegii câteva ponturi şi pentru celelalte puncte ca să-ţi dai seama dacă e vreo problemă.

Un alt aspect, site-ul este dezindexat doar de Google sau şi de alte motoare de căutare (Bing, Yahoo)?

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    20

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am avut un site deindexat pe motiv ca in continut avea linkuri nenaturale (adica vindeam linkuri). Era un site de PBN si nu mi-am batut capul sa remediez nimic, am renuntat la el. Dupa mine l-a cumparat cineva si a pus continut nou (relativ de calitate). Dupa 6 luni site-ul nu era inca indexat.

De asemenea am cumparat un domeniu neindexat, si cand am accesat WMT avea mesaj ca e penalizat pentru Spam. Am pus continut nou si am trimis o cerere de re-examinare, apoi domeniul a fost indexat la loc.

In opinia mea, daca ai un domeniu deindexat pe varii motive, dar nu trimiti o cerere de re examinare prin WMT, Google nu o va face de la sine. Altfel spus, daca problemele au fost remediate, insa nu ai informat Google, tot degeaba.

La capitolul linkuri, nu se pierde absolut nimic, atata timp cat ele exista, au valoare, mai putin in cazul in care primesti o penalizare de PR.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dezindexare rapida google
    De florea în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th October 2012, 11:44
  2. Google Dance sau dezindexare?
    De mickhhp în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 19th September 2012, 20:24
  3. Cea mai rapida dezindexare roxots.txt sau 301?
    De marcos29 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 21st February 2012, 10:59
  4. Motive de folosire Adwords - Lista
    De Krumel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th July 2009, 20:49
  5. Motive posibile de banare
    De catalindeva în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th April 2008, 09:26

Permisiuni postare