Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Share content locker. Aveti idee?

  1. #1
    Avatarul lui lukiano
    lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    31
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0


    Question Share content locker. Aveti idee?

    Salutare colegi!

    Am dat un ochi peste siteul hazdenecaz.info deoarece il tot vedeam distribuit pe facebook la tot pasul. Dupa ce l-am accesat am ramas super uimit. Acest site a fost creat in aprilie 2014 si in cateva luni a reusit sa obtina Alexa Rank 35.496 . La articole are numai mii sau zeci de mii de distribuiri. Traficul provine peste 77% din facebook conform Alexa.

    M-am tot gandit ce ar putea avea un asemenea site pentru a fi atat de des distribuit tinand cont ca tot ce gasesti pe el sunt stiri copiate de pe siteuri de profil. Raspunsul l-am primit imediat ce am vrut sa vizualizez un videoclip...SHARE sau asteapta 2 minute. Cred ca este cea mai ingenioasa metoda de a face trafic intr-un mod relativ rapid.

    Ca hazdenecaz.info mai sunt funmedia365.com si bez.ro . La paginile de facebook Funmedia365 are peste 480.000 LIKE-uri si Bez are peste 630.000 LIKE-uri.

    Intrebarea mea: Aveti idee cum au implementat share content locker? Am cautat pe net dar nu am gasit niciun plugin de wordpress sa arate ca cel de pe hazdenecaz.info. Practic ei iti dau impresia ca poti vedea acel videoclip si ca nu este nimic neinregula, asta pana dai click pe videoclip.
    Un model gasiti AICI.

    Daca are cineva idee cum se poate implementa astept raspunsurile voastre.

    PS: Daca o pagina are 300.000 LIKE-uri reale si se posteaza zilnic minim un link catre un videoclip, iar 10% dintre fani acceseaza siteul inseamna 30.000 unici pe zi. Cu un CTR de 4% inseamna 1200 clickuri pe anunturi adsense. Cu un CPC de 0.08 euro/click x 1200 clickuri = 96 euro/zi adica peste 2800 euro/luna. NU este deloc rau

  2. #2
    Avatarul lui ForeverYoung
    ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    19


    Implicit

    Nu vreau sa-ti stric entuziasmul, dar:

    Facebook Has Banned Likes-For-Content

    Cand vine vorba de "Share sau asteapta 2 minute" nu stiu daca aceasta metoda va fi sau nu interzis de catre Facebook, articolul vorbeste mai mult despre like-uri. S-ar putea ca aceasta sa intre sub categoria "It remains acceptable to incentivize people to login to your app, checkin at a place or enter a promotion on your app's Page."

    In orice caz, scuze ca nu am dat un raspuns pozitiv, sau ca nu am venit cu o solutie de implementare. Insa luand in considerare stirea din link-ul mai de sus, s-ar putea ca sa nu merita de investit prea multa energie/bani in asa ceva, asa ca oricum: Heads up si atentie!

  3. #3
    Avatarul lui lukiano
    lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    31
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Mersi de raspuns ForeverYoung. Nu stiu sub ce forma ar putea interzice share-ul de pagini externe cei de la facebook. Asta ar insemna sa interzica efectiv share-ul de siteuri externe, ceea ce nu cred ca o sa se intample. Acel script de pe hazdenecaz este bine conceput. Dupa cum probabil ai observat nu iti blocheaza accesul la pagina daca nu dai un like. Tot ce face este sa iti blocheze accesul la vizionarea videoclipului, dar intr-un mod destul de subtil. Si in plus iti da si posibilitatea de vizualizare fara share, doar ca trebuie sa astepti.

    Astept si alte raspunsuri.

  4. #4
    Avatarul lui bubu28
    bubu28 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Acel script de pe hazdenecaz este un plugin pentru wordpres ( Wordpress Video Locker - aici). Din ce ştiu, pluginul este făcut de nişte oameni din Timişoara.
    Pagina hazdenecaz a avut aproape 2 mil. aprecieri pe Facebook, dar a fost blocată. Sunt multe site-uri care folosesc acest plugin, le merge bine celor care au deja pagini dezvoltate, pentru promovare.
    Cum a zis şi ForeverYoung, Facebook urmează să blocheze toate paginile care folosesc această metodă. Mai ai timp probabil până pe 5 Noiembrie, termenul limită dat de cei de la Facebook.

  5. #5
    Avatarul lui florea
    florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    24


    Implicit

    Toate paginile sunt RESPTRICTIONATE nu blocate. Lukiano, daca ai o pagina mare, cumperi bup de la facebook si ai trafic de nu ai ce sa faci cu el fara vreun viral locker, care deja a inceput sa fie din ce in ce mai non-functional. O sa fie din ce in ce mai restrictionat si daca platesti ai trafic. Tot e bine. AI o pagina 100 k... cumperi pub 100 euro poti scoate 200 - 300 probabil. E ceva

  6. #6
    Avatarul lui ForeverYoung
    ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    19


    Implicit

    Citat Postat în original de lukiano Vezi Post
    Nu stiu sub ce forma ar putea interzice share-ul de pagini externe cei de la facebook. Asta ar insemna sa interzica efectiv share-ul de siteuri externe, ceea ce nu cred ca o sa se intample.
    Gasesc ei o forma sau alta, cu siguranta. In ultimul timp gigantii lupta impotriva spam-ului. Google ia masuri drastice cu updateuri, fac pasuri uriase in acest sens. Acum, daca ne gandim la povestea asta cu Facebook, eu pun si locker-urile acestea sub categoria "spam". Si pe mine ma enerveaza foarte mult, si din ce in ce mai multi au inceput sa abuzeze de acesta, si din ce in ce mai vizitatori multi sunt enervati. Facebook va lua masuri cu siguranta, deoarece si aceasta metoda restrictioneaza intr-un fel accesul la content (ceea ce este exact opusul ideii de baza a internetului, daca stam sa ne gandim mai bine...)

    Citind si raspunsul lui bubu28, sfatul meu este: daca doresti, poti incerca dar nu investi prea multi bani/energie in asa ceva. Este o metoda pe punctul de a muri.

  7. #7
    Avatarul lui florea
    florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    24


    Implicit

    Nu poate muri... Stiu pe cineva cu cateva pagini gigante care scoatea 1000 de dolari pe zi din plugrush (anunturi +18)... Acum facebook a restrictionat pentru a cere bani pe trafic... era normal... Cam asta se intampla cu tot ce detine putere... MERGE aceasta chestie, va merge pentru ca exista oameni care gandesc si pana se gasesc solutii anti spam se fac bani cu nemiluita... Si eu am faolosit content locker si pot spune ca am busit un server din cauza asta cand functiona perfect... acum degeaba il mai pui. Viralu se facea datorita imaginii... odata ce stirea sau articolul in sine e restrictionat, nu are cum sa se mai faca viral 100%... pentru ca imaginea nu este vizibila. Din cate am citit acum traficul e restrictionat la 30% sau poate mai putin. O pagina intra foarte repede la spam, la fel si site-urile unde se duce traficul... Nu tine faza prea mult daca esti lacom.. cam asa sta treaba. Mult noroc... deja v-am zis prea multe. Pentru alti doritori care nu detin pagini facebook exista grupuri unde puteti da share...se scot bani mai usor decat cu site-uri sau optimizari...

  8. #8
    Avatarul lui Serban Cristian
    Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    79
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    79


    Implicit

    E fumata deja. Lukiano, ce ai descoperit tu azi, deja nu prea mai e functional...
    Dincolo de algoritmii "oficiali" FB poate impune niste limitari pentru tipuri de postari sau pagini, probabil datorita unor triggere automate.

  9. #9
    Avatarul lui Pami
    Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    33


    Implicit

    In plus se poate folosi Social Lockpicker, extensie Chrome anticontentlocker, cu succes pe multe site-uri! Multa sanatate lui Stefan Petre, ca ne-a scapat de aburitori!

  10. #10
    Avatarul lui dthguy
    dthguy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th December 2013
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0


    Implicit

    o sa blocheze fb in noiembrie dar pina atunci baietii pun pe ei citeva mii de euro si apoi gasesc o alta oportunitate sa genereze bani din continutul altora

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Plugin Share-Locker
    De simionandrei în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th January 2014, 13:05
  2. Ce parere aveti de aceasta idee?
    De haotik în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th September 2011, 17:20
  3. Idee de business fara content si fara stres
    De Alex Dumitru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th November 2010, 10:24
  4. Aveti Idee?
    De too_night în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th November 2006, 02:13
  5. aveti idee?
    De shurub în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th November 2005, 13:26

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •