Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: despre profitshare

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am zis si nici nu cred ca sistemul este perfect, nu am zis ca banii pe care ii dam la stat ar fi folositi cu cap ori ca guvernul are un management bun, am zis ca nu sunt de acord cu sustragerea de la plata taxelor. Nu mi se pare normal ca eu sa sustin toti betivii si toti lenesii, nu sunt de acord sa platesc taxe peste taxe si multe altele, dar pur si simplu nu cred ca daca nu am mai plati taxe am rezolva ceva.
    Conform rapoartelor INS in Romania exista 3 milioane de salariati doar la privat, bugetarii sunt in jurul valorii de 1 milion iar cei care muncesc la negru tot in jurul a 3 milioane, valori rotunjite. Natalitatea si speranta la viata este un motiv intr-adevar, dar sunt de termen mediu, evaziunea fiscala si forta de munca sunt de termen scurt, iar noua asta ne trebuie. Nu ai cum sa implementezi "sistemul pe trei piloni", parca asa se numeste, care este in Germania si alte tari europene pana nu se rezolva evaziunea fiscala.
    Tara poate merge bine si cu un raport de salariati la pensionar mai mic, orice tara ar trebui sa scoata bani din investitii, iar Romania ar fi putut fi un bun traseu de tranzit cu autostrazi si un port functional, cu terenurile cat si resursele pe care le are, nu ne-ar fi trebuit neaparat forta de munca desi ar fi fost ideal.
    Iar pentru pensie poti plati CAS la valoare minima, 40 lei pentru 15 ani, 7200lei, iesi cu pensia minima si iti pui la privat diferenta pana la ce suma crezi ca te va multumi. La privat cat pui atat iei, la stat dupa cum vezi pui 7200 iar daca traiesti conform sperantei de viata, adica 9 ani, vei lua 37800lei.

Intr-adevar se fura in sanatate, ai spune ca un medic are ceva mai multa decenta dar nu este asa. Dar totusi nici tu nu ai putea spune ca a crescut coruptia cu suma suplimentata din 2004 pana acum.
    In 2004 sistemul sanitar nu era la zi sa zici ca este nejustificata o crestere, plus ca eu am vazut imbunatatiri... flota de masini, avioane, elicoptere, salarii majorate, numarul medicamentelor compensate, intretinerea a 400 de spitale si multe altele. Sa fim seriosi, uneori nici nu vrem sa vedem schimbarile chiar daca sunt.
    Nu ai ferme de vaci sa zici ca ai adus 5 vaci si ai productie de 5 ori mai mare, este un sistem medical.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post

Intr-adevar se fura in sanatate, ai spune ca un medic are ceva mai multa decenta dar nu este asa. Dar totusi nici tu nu ai putea spune ca a crescut coruptia cu suma suplimentata din 2004 pana acum.
    In 2004 sistemul sanitar nu era la zi sa zici ca este nejustificata o crestere, plus ca eu am vazut imbunatatiri... flota de masini, avioane, elicoptere, salarii majorate, numarul medicamentelor compensate, intretinerea a 400 de spitale si multe altele. Sa fim seriosi, uneori nici nu vrem sa vedem schimbarile chiar daca sunt.
    Nu ai ferme de vaci sa zici ca ai adus 5 vaci si ai productie de 5 ori mai mare, este un sistem medical.
    1. Nu zice nimeni sa nu platim taxe la stat, dimpotriva, le platim pentru ca asa e "leagea". Dar fiecare dintre noi isi doreste sa primeasca ceva pentru banii lui, nu bataie de joc, indiferent unde ajungi si te "lovesti" de bugetari. Fie ca e politist, procuror, medic sau casiera la "taxe", toti se cred superiori si fac tot posibilul sa te incurce.

Statul in Romania este destul de putred. Se poate curata? Niciodata. Stai sa vezi ce vine din urma, viitorii primari, parlamentari sau ministri.

Romanii pleaca pentru ca au inteles ca nu exista viitor, pentru ei sau pentru copii lor. Problema este ca pleaca forta de munca, nu pensionarii Fix cei care trebuiau sa contribuie astazi, maine sau peste 20 de ani, pleaca.

Ne plac scandalurile, arestarile/divorturile/accidentele live la tv, spectacolul ieftin si grotesc uneori. Suntem obisnuiti din comunism cu saracia si lipsurile, asa ca tot ceea ce trebuie sa reusim in viata asta este "o masina si o casa". Daca reusim "e bine", daca nu, dam vina pe altii.

Viitorul suna rau.

2. Doctorii buni sunt afara, sau castiga atat de bine (spaga si/sau privat) incat sa nu-si bata capul cu "cotizantii" care vin la urgente. Pentru urgente sunt rezidentii sau cei care vor "sa-si faca mana".

Ceea ce vezi tu "crestere" nu se datoreaza 100% statului. Sunt sponsorizari, fonduri europene sau acei 2% (smurd? ) pe care decidem fiecare unde ii platim. Statul a inchis spitale, nu le-a modernizat. Da, poate a modernizat 1-2 spitale, dar a inchis alte cateva sute. A introdus coplata (oare de ce?) si asteapta asigurarile private de sanatate, ca sa scape de un sistem putred.

-----------

Sa schimbe cineva titlul topic-ului. Nu are legatura cu profitshare
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4135
    Ultimul Post: 20th May 2024, 22:12
  2. Vand cont profitshare
    De AlexMar în forumul Vouchere/Cupoane Magazine
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th March 2014, 12:15
  3. ProfitShare sau 2Parale ?
    De Ionut Cosmin în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 17