Va salut. Am nevoie de un sfat. Mai este folositoare inscrierea unui site in directoare? Astept parerea voastra. Multumesc anticipat.
Va salut. Am nevoie de un sfat. Mai este folositoare inscrierea unui site in directoare? Astept parerea voastra. Multumesc anticipat.
Parerile pe care le vei primi pe acest forum, precum si pe oricare alt forum vor fi mereu impartite.
Din punctul meu de verede SEO nu inseamna o serie de reguli care se aplica tuturor si in orice conditii.
Seo difera de la nisa la nisa, de la site la site.
Cel mai bun sfat pe care poti sa il primesti de la cineva este sa testezi. Daca ti-a frica sa faci ceva iremediabil, testeaza pe un site similar.
sunt 100% deacord cu cronoslord. Cel mai bine este sa testezi, eu am mai multe siteuri pe unele a fuctionat, pe altele nu.Mai depinde si de concurenta pe acel cuvant care te intereseaza pe tine.
In concluzie, incearca, nu cred ca ai ceva de pierdut![]()
Va multumesc
Optimizarea SEO nu functioneaza fara backlinkuri . Acuma depinde foarte mult si de calitatea linkurilor, iar cele mai multe directoare au reputatie slaba. Dar eu sunt de parere ca este important sa faci submission in directoare
Este folositoare in continuare. Insa jocul aici s-a mutat de la cantitate la calitate.
1. In primul rand cauta directoare pe nisa/industria ta.
2. In al doilea rand, daca vrei sa folosesti directoare generale, foloseste-le numai pe cele care au categorie/subcategorie pentru nisa/industria ta.
3. Cand submitezi, nu o face in sute de directoare cu valoare 0, ci in 20-30 care sa iti si accepte website-ul si sa iti aduca anumite beneficii.
De acord cu RazPM. Este folositoare inscrierea in directoare, dar nu in felul in care s-a facut acum cativa ani. Cauta directoare de nisa de calitate si acele linkuri iti vor aduce niste beneficii. Insa directoarele sunt doar un prim mic pas catre un ranking bun pentru un site nou. Poti sa inscrii in directoare dar nu pune prea multa energie acest lucru.
nu te baza doar pe inscrierea in directoare.
1. poate dura foarte mult pana sunt aprobate
2. poti sa o iei daca ai un profil de backlinkuri bazat doar pe directoare
cel mai bun SEO pentru bloguri este NO SEO
continut de calitate, unic, pe nisa blogului, neaparat facebook si rabdare ca vine si confirmarea google ... ceva linkuri poti sa platesti, doar de la bloguri pe nisa ta, cu PR bunicel
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)