imi spuneti va rog daca ati avut problem cu analytics? in sensul ca facand comparative cu alte statistici (exemplul meu BlogSpot) sa nu aveti aceleasi statistici
imi spuneti va rog daca ati avut problem cu analytics? in sensul ca facand comparative cu alte statistici (exemplul meu BlogSpot) sa nu aveti aceleasi statistici
Cred ca statisticile din blogspot sunt mai mult orientative si nu exacte ca cele din analytics.
Eu cred ca toate statisticile oferite de G sunt intentionat diferite si modificate pentru a nu oferi informatii care pot fi folosite la influentarea SERP-ului.
Cea mai buna solutie este folosirea informatiilor din toate sursele posibile. O simpla intersectare a rezultatelor sau o analiza mai complexa poate sa va aduca mai aproape de adevar.
Analytics sunt cele mai populare, dar in ultima vreme le-au tot schimbat si parca sunt mai dificil de folosit.
Cum adica sunt greu de folosit ? Sunt foarte usor de folosit daca stii la ce sa te uiti sau de fapt sa stii exact ce te intereseaza . Bineinteles ca nu mai sunt furnizate informatii legate de cuvintele de pe care ajunge vizitatorul pe paginile tale dar poti in rest sa analizezi foarte bine ce se intampla .
criss la ce parametri iti difera statisticile ?
eu mi-am facut un site de trafic cu piwik.org ( este similar analytics) si comparativ cu trafic.ro sunt diferente de citeva procente la trafic, mai mic tot timpul la piwik ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)