mai folositi statistici? eu l-am cam abandonat de cand cu schimbarea...
mai folositi statistici? eu l-am cam abandonat de cand cu schimbarea...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
este reactualizat!
acum are engine-ul trafic.ro, numai ca nu apare nici un logo. asta pentru ca de la 1 ian va fi contra cost.
pai de cand cu "reactualizarea" nu il mai folosesc...
Se pare ca a luat de la trafic si PR.Originally posted by FireEyes
[b]este reactualizat!
acum are engine-ul trafic.ro, numai ca nu apare nici un logo. asta pentru ca de la 1 ian va fi contra cost.
Oricum nu prea merita folosite.
Cu stima,
Razvan Pop
si ce merita folosit? cu ceva trebuie sa iti urmaresti vizitatorii...Originally posted by Razvan Pop
[b]
Oricum nu prea merita folosite.
In orice caz nu cu asa ceva. Daca iti permite hosting-ul sunt multe programe care fac treaba mai buna decat trafic.ro sau statistici.ro
Astea sunt mai mult ca sa vada userii ce trafic ai pe site, zic eu.
Cu stima,
Razvan Pop
Adevarat! Totusi as adauga, ca este foarte util pentru a-ti compara site-ul cu altele din aceeasi categorie si de ce nu, pentru a crea o competitie continua intre ele, ceea ce duce, spun eu, la o calitate mai buna a contentului servit catre enduser.Originally posted by Razvan Pop
[b]In orice caz nu cu asa ceva. Daca iti permite hosting-ul sunt multe programe care fac treaba mai buna decat trafic.ro sau statistici.ro
Astea sunt mai mult ca sa vada userii ce trafic ai pe site, zic eu.
Ar fi util daca l-ar folosi toata lumea, daca datele afisate ar fi corecte, daca nu s-ar putea pacali sistemul.
Pe langa asta face prea multe date publice...
In alta ordine de idei pentru cei cu foarte, foarte multi bani Hitwise ofera informatii foarte, foarte detaliate despre concurenta, chiar si despre site-ul tau. Numar exact de vizite, vizitatori unici, cuvinte cheie, referral, etc...
Din pacate serviciile astea incep de la sume cu 5 cifre in USD/luna.
eRwin, ai dreptate.
Un motiv bun pentru a nu-ti face publice statisticile site-ului tau ar fi concurenta. Poate tu muncesti ceva la studiul cuvintelor cheie, iar pentru ei este de ajuns sa se uite la site-ul tau.
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)