Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: O mare problema privind numele blogului

Zeus este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit O mare problema privind numele blogului

Constat ca am facut o mare greseala cu numele blogului, este lung si oricum o dau... lupt cu wikipedia pe rezultate.

Am ales: AetherAirgod - Un nume extrem de lung, daca dau Aether blog... nici nu ma gasesc, ba incearca google sa ma corecteze si desparte air-god...
    Blogul se descurca bine ca vizite... dar la partea de revenit prin intermediul google = praf! pulbere, primesc ca feedback ca nu ma gasesc pe google, lucru observat si de mine: Trec pe bling/I.E. si nu ma gasesc, trec pe I.E./GOOGLe si iara nu ma gasesc.

Imi este teama ca am ales un id mult prea cunoscut/mult prea folosit la haine, la jocuri(minicraft), in adresele tip wikipedia.

Asa ca cu o anume durere in suflet pun urmatoarea intrebare: Sa renunt la AetherAirgod? Sa trec pe ceva mai simplu
    - Opozitia?
    Blogul actual are vreo 10 mii de vizite unice, are vreo 600-700 de mesaje comentate pe el... si prezenta in google este spre 0, oarecum de asteptat cand lupta cu wiki si alte adrese cunoscute.

Simt ca am muscat dintr-o nisa(adica asta cu Aether) mult prea mare.
    Nu am investit in promovare vreun ban, persoanele prezente sunt la nivel de "cititor fidel", doar ca nu pot sa ma gaseasca pe google, la o adica nu reusesc eu sa ma gasesc singur pe google, in schimb imi gasesc o alta adresa cu 500 de vizite AetherCaffe - pe care nu am mai scris de o luna, pe care au doar 6 subiecte scrise?

Ce ar trebui sa fac?

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

am uita sa precizez - blogurile sunt pe blogspot.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

Se poate vreun sfat?
    Chiar nu stiu ce sa mai fac?

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

Multi citesc, dar nu prea vad mesaje?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Zeus, in primul rand, citeste te rog regulamentul. Bumpurile nu fac decat sa irite.
    In al doilea rand, ti-as sugera sa renunti la blogspot si sa treci pe domeniu propriu.
    In al treilea rand, care este scopul siteului?
    In al patrulea rand, daca nu esti dispus sa investesti in promovare, banii nu or sa iti cada din cer. Fara backlinkuri, aproape intotdeauna, oricat de bun ar fi continutul, nu vei ajunge in top, decat poate pe o nisa cu 10 cautari pe luna.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Zeus, in primul rand, citeste te rog regulamentul. Bumpurile nu fac decat sa irite.
    In al doilea rand, ti-as sugera sa renunti la blogspot si sa treci pe domeniu propriu.
    In al treilea rand, care este scopul siteului?
    In al patrulea rand, daca nu esti dispus sa investesti in promovare, banii nu or sa iti cada din cer. Fara backlinkuri, aproape intotdeauna, oricat de bun ar fi continutul, nu vei ajunge in top, decat poate pe o nisa cu 10 cautari pe luna.
    Pot sa iti spun parerea mea? Asa din cate am citit si eu pe google:
    1 - Sunt de parere ca partea cu "cumparat domeniu propriu" este un pas care trebuie facut mai tarziu, mult mai tarziu.
    De ce zic asta? Ete ca si eu am inchis(mai corect: abandonat) primul meu blog din 2008: La inceput nu ai cum sa iti dai seama ce domeniu inregistrezi, cum este cu nisele... trebuie sa gandesti bine inainte sa cumperi un domeniu.
    Cei care te citesc pe domeniul actual(fie si blogspot) or sa se mute cu tine pe ce pagina iti cumperi, deci nu pierzi nimica, am invatat ca intr-un blog conteaza persoanele de baza si Seriozitate, puteam si eu sa bag cred ca 10 subiecte FUN/CAN-Can pe zi... le-am preferat sa fie pastrate pentru softpedia, pe blog sa ramana doar continut curat.

2 - Inteleg ca sunt o suma pe aici care se ocupa cu asa ceva, din cauza asta nici nu ma bag cand se recomanda, sau mai corect: Se da inainte cu varianta financiara, adica am vazut si pe aici(si pe toate blogurile si pe ce directoare am mai intrat si eu) cum bloguri de nimic sunt incurajate sa treaca la promovare platita.
    Am sute de exemple(chiar am vrut sa fac un articol pe tema asta, dar am zis ca nu am blog sa atac vreo alta pagina, sa dau in visul cuiva) cu bloguri promovate cu 3 euro sa apara link activ, inca 3 euro sa apara preview pe pagina respectiva, inca 3 euro pentru o alta facilitate: Sumele astea se tot aduna.
    Incerc sa evit sa scot vreun ban din buzunar: Caz contrar ma si vedeam pe minus: 3 euro pentru aia, inca 3 euro pentru promovare, mi-am facut pagina pe facebook si desigur ca in secunda 2 mi-a aparut "Promo/Promovare" .. deja eram pierzator .
    Am vazut sute de bloguri care au promovare platita si 10 vizite pe zi, intram pe orice pagina/gen directoare: Luam la nimereala adrese si vedem ca majoritatea nu au 10-20 de vizite pe zi, dar sunt promovate, aici inseamna prostie si naivitate.
    Bine ca blogurile astea au grafic cu vizitele pe pagina, dau click pe grafic si ma amuz: Ma gandesc... cum dracu plateste asta promovare la ce continut are? Cine l-a fraierit.
    La inceput mai bine alegi un blogspot, alegi varianta scris continut(ca asta iti ramane, la nevoie faci alt blog si iti muti continutul), caz contrar o sa te pomenesti cu un ID care poate suna frumos(cum am patit si eu eu cu AetherAirgod), dar partea de indexare google este S.F. - Sa ai sanse sa bati wikipedia, minicraft aether, aether.com, cate alte bloguri Aether blog... mie imi pare o lupta pierduta, primesc feedback pe google/facebook ca nu imi gasesc adresa, cu toate asta am 10 mii de vizite, majoritatea directe, sau dupa ce scriu tot numele a....blogspot.ro, asta in loc sa caute un anumit cuvant si sa apara.

3 - Blog Personal, Eu sunt Aether(asa ma stie toata lumea) si vreau sa am propriul meu blog, doar ca AetherAirgod este un id mult prea lung, parca toate sunt impotriva lui.

Blogul apare pe prima pagina la Aether Airgod, deci ceva s-a schimbat de cand l-am facut, blogul a devenit "vizibil", dar eu intreb daca opozitia(un cuvant mult mai usor de retinut si mult mai scurt) ar avea un impact mai bun in google? Sa poata sa ma gaseasca lumea mai repede.

4 - Cum ziceam: Nu am investit in promovare si nici nu o sa investesc: Nu am nimica impotriva celor care sunt cu promovare, alte astea: Pur si simplu vreau sa merg pe drumul meu: Este un blog in care nu am investit nimica, adica adevarul este ca imi place sa scriu pe el, scriu pe "pagina mea", nu scriu ca sunt obligat, imi face placere, daca(si doar DACA) o sa castig din el cat sa imi acopere un domeniu si un nume... atunci o sa trec pe .ro/.com(o sa vad la momentul respectiv ce avantaje/dezavantaje sunt).

Iti multumesc mult pentru raspuns.

Acuma ceva divers: Eu sunt utilizator ajuns din google, chiar nu mai stiu ce anume cautam, ceva legat de blogspot: Am ajuns aici - am facut cont: Imediat am observat ca este nitel complicat sa porti un dialog ca nu ai voie cu link, dar am zis ca vreau sa invat si am trecut peste partea asta), zilele astea am avut surpriza sa constat ca sunt de o luna pe aici, am pus un link si nu m-a atentionat ca nu am voie, mi-a primit mesajul.

Pe langa mine? Ca pe orice forum(ca eu sunt de pe softpedia, nu fac promo mascat, dar nu cred ca este careva de acolo care nu cunoaste pe Aether) sunt o suma care doar vin si intreaba - apoi dispar, in orice adresa conteaza aia care te ajuta sa mergi inainte, apoi vizitele venite din google.
    Ultima modificare făcută de Zeus; 18th June 2014 la 12:27.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

Pana la urma am bagat o redirectionare catre AetherAirgod.

Oricum sunt ceva in urma cu treaba: Am promis unui amic ca incerc sa gasesc ceva materiale pentru un proiect caritabil. basarabialibera.blogspot.ro - Ceva sa atraga atentia asupra la zona aia, dar fara vreun atac.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu zic sa tii cont de ce a spus robyroy, atat in privinta regulamentului cat si a recomandarilor.
    Tu ai sute de exemple pe care le poti oferi. Eu iti ofer un singur exemplu: fa o cautare pe o nisa aglomerata si vezi cum rankeaza site-urile pe subdomeniile gratuite comparativ cu cele cumparate. In ca procent se gasesc in primele pagini? Foarte mic! Deci, experienta te contrazice. Nici eu nu vreau sa dau in visul tau dar trage-ti singur concluziile.
    Numele ales n-are nici o problema, din contra....

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th May 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    71
    Putere Rep
    20

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Eu zic sa tii cont de ce a spus robyroy, atat in privinta regulamentului cat si a recomandarilor.
    Tu ai sute de exemple pe care le poti oferi. Eu iti ofer un singur exemplu: fa o cautare pe o nisa aglomerata si vezi cum rankeaza site-urile pe subdomeniile gratuite comparativ cu cele cumparate. In ca procent se gasesc in primele pagini? Foarte mic! Deci, experienta te contrazice. Nici eu nu vreau sa dau in visul tau dar trage-ti singur concluziile.
    Numele ales n-are nici o problema, din contra....
    Tin cont de ele, chiar am cautat nitel despre tot ce am primit scris pe aici.
    Acuma fiecare om alege pentru propria persoana, doar ca la inceput este bine sa testezi cateva proiecte, sa faci praf cateva, de preferinta gratuite, in tara asta nu stiu prea multe persoane atat de dornice sa arunce sume aiurea pe promovare.
    Ex: Ma uit acuma in facebook si imi apare ca ma costa 6lire 11-44 de aprecieri... adica sa dau 6 lire sa apara 11-44 persoane care cica aprecieaza pagina mea?
    Cum sa iti spun eu? Daca nu aveam destule persoane prin lista... cred ca preferam sa fac singur 11 conturi facebook - sa dau 11 like, asta in loc sa dau 6 lire din buzunar.

Nu dai in visul meu, daca mi-ai spune ceva ce ar parea dur(dar adevarat) mi-ar da ca foarte util, asa procedes si pe blog, raspund la toate mesajele, chiar si la alea care sunt intepatoare/clar tendentioase, dar daca acuma am plecat cu proiectul, nu am nimica de ascuns, nu am cumparat promo, nu am cumparat like/expunere... ce imi poate reprosa careva?

Acuma am o curiozitate de om abia intrat in domeniu: Ranking? Cum aflu ce page ranking are o pagina de blogspot? exista ranking pentru blogspot?
    Am gasit: PageRank Checker - Instantly Check Google PageRank! - asta este etalonul in domeniu? sau doar primul rezultat?
    Trebuie sa adaug codul ala la mine pe pagina?
    In cat timp imi da o citire?
    "
    add this free auto-updating pagerank icon to your site:
    Page Rank
    just copy paste the code below to your site:
    "

Eu caut sa invat cat mai multe, apoi interesul este sa nu deranjez pe careva, dar nici nu pot sa nu ma amuz(ca un fel de comedie neagra) cand vad adrese promovate agresiv si 10 vizite.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ordonanță privind drepturile consumatorilor: modificări privind comerțul electronic
    De Olivian Breda în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd June 2014, 23:14
  2. Problema cu numele la AdSense - Western Union
    De valentino în forumul Adsense
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 30th July 2012, 18:16
  3. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 15th August 2011, 17:26
  4. o problema privind paypal
    De tranceaddict în forumul PayPal
    Răspunsuri: 8