Constat ca am facut o mare greseala cu numele blogului, este lung si oricum o dau... lupt cu wikipedia pe rezultate.
Am ales: AetherAirgod - Un nume extrem de lung, daca dau Aether blog... nici nu ma gasesc, ba incearca google sa ma corecteze si desparte air-god...
Blogul se descurca bine ca vizite... dar la partea de revenit prin intermediul google = praf! pulbere, primesc ca feedback ca nu ma gasesc pe google, lucru observat si de mine: Trec pe bling/I.E. si nu ma gasesc, trec pe I.E./GOOGLe si iara nu ma gasesc.
Imi este teama ca am ales un id mult prea cunoscut/mult prea folosit la haine, la jocuri(minicraft), in adresele tip wikipedia.
Asa ca cu o anume durere in suflet pun urmatoarea intrebare: Sa renunt la AetherAirgod? Sa trec pe ceva mai simplu
- Opozitia?
Blogul actual are vreo 10 mii de vizite unice, are vreo 600-700 de mesaje comentate pe el... si prezenta in google este spre 0, oarecum de asteptat cand lupta cu wiki si alte adrese cunoscute.
Simt ca am muscat dintr-o nisa(adica asta cu Aether) mult prea mare.
Nu am investit in promovare vreun ban, persoanele prezente sunt la nivel de "cititor fidel", doar ca nu pot sa ma gaseasca pe google, la o adica nu reusesc eu sa ma gasesc singur pe google, in schimb imi gasesc o alta adresa cu 500 de vizite AetherCaffe - pe care nu am mai scris de o luna, pe care au doar 6 subiecte scrise?
Ce ar trebui sa fac?