Apelez la experienta dvs. pentru alegerea unei host care sa tina fara probleme un site facut in WP cu jocuri flash iar jocurile sa fie pe acelasi host. Stiu ca un site de genul asta consuma destul de multe resurse si nu as vrea sa aleg o solutie nepotrivita dupa care sa-mi inchida site-ul.
M-am gandit la un server vps insa sunt destul de scumpe cele managed, deoarece nu ma pricep la configurare servere.
Am tot cautat oferte din Romania si mi-a atras atentia oferta de la mxhost :
12,95 /luna
FARA MANAGEMENT INCLUS
Memorie Burst: 2048 MB
Memorie Garantata: 1024 MB
CPU Burst: 6 core 3,2Ghz
Spatiu alocat server : 80GB
Trafic alocat lunar: 1000 GB (aici mi-au oferit trafic necontorizat cu limitare banda de trafic la 30M)
Interfata administrare: Da
Ip-uri incluse: 1 Ip
Insa si acesta este fara management. Daca gasesc pe cineva sa ma ajute (contra cost) la configurare? Sau este nevoie de cineva in permanenta sa-l monitorizeze/configureze ? O sa am nevoie si de cPanel?
Cum vi se pare acea limitare de 30M? Nu imi dau seama daca este ok pentru un site de genul asta.
Bugetul ar fi de 20, maxim 30 euro lunar pentru inceput. Cam solutie sa aleg in banii astia?
10x

Răspunde cu citat
Iar legat de cPanel... nu-l vad util, nici macar de FTP nu ai nevoie, ci doar apache / nginx + php + mysql + phpmyadmin + ssh (cu winscp merge de minune sa uploadezi fisiere via ssh).