Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cum sa folosesc un blog pentru a creste un alt site?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Lightbulb Cum sa folosesc un blog pentru a creste un alt site?

Intrebarea poate parea stupida, dar vreau sa nu gresesc.

Am 2 domenii pe aceeasi nisa cu situl pe care il promovez. Fiecare cu cateva zeci de articole.
    Pe blogurile repective am 1-2 linkuri catre money site.

Exceptand faptul ca trebuie sa intaresc autoritatea blogurilor respective, cum ar fi mai eficiente linkurile de la ele catre situl promovat?
    Sa pun link contextual sitewide dofolow si sa iau mai multe linkuri de acest gen prin multiplicarea lor?
    Sau sa las asa cu 1-2 linkuri contextuale de pe articole iar catre articolele alea sa fac referiri in alte articole de pe blog?
    Sa pun un link pe index? Adica sa las acelasi articol pe index si el sa aiba link catre situl principal?

2) ca sa nu mai deschid un topic similar.
    Daca detin de exemplu o suma de promovare. E mai rentabil sa cumpar un site gata facut , cu ceva relevanta, pe nisa mea ca sa il folosesc la promovarea domeniului principal sau sa folosesc suma respectiva cumparand mai multe linkuri contextuale,dar poate mai slabe, de pe mai multe Ip uri?
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

nimic?

cezarcbe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    28th March 2012
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    37
    Putere Rep
    26

Implicit

a 3-a varianta e cea mai buna.. link in context ce pleaca de pe prima pagina, putere mai mare ca asta nu exista .. link-urile sitewide inca mai functioneaza pe ici pe colo dar iti recomand sa te feresti deoarece de foarte multe ori mi-am furat caciula si am fost penalizat din cauza lor..

cat despre intrebarea a 2-a.. ambele variante sunt bune, insa aici intervine si suma pe care esti dispus sa o cheltui si timpul pe care esti dispus sa il "pierzi" .. in caz ca dispui de fondurile necesare cumpara un site gata facut, va face minuni intr-un timp rekativ scurt

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de cezarcbe Vezi Post
    .. in caz ca dispui de fondurile necesare cumpara un site gata facut, va face minuni intr-un timp rekativ scurt
    Poti fi te rog mai explicit? In ce mod folosesti acel domeniu sa faca minuni intr-un timp relativ scurt?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc.
    1) am cumparat sit gata facut si cu trafic si cu relevanta fix pe domeniu, si cotat bine inaintea mea pe nisa. Nu a facut NIMIC dar nimic cu linkurile primite de la el.
    AM crescut site relevant pe nisa si dupa muult timp am dat link la situl orincipal. Nici nu s-a simtit.
    Am cumparat pe sume mai mici linkuri si ..ceva ceva s-a mai simtit. asta e experienta mea.
    2) am analizat situri bine cotate si am vazut si profile de linkuri cu ...50.000 deilnkuri side bar venite de la un SINGUR site si cu 40.000 de la alt site ...si restul , foarte putine comparativ venite de pe alte platforme. NU e nicio penalizre cu sidebar. Parerea mea.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    28th March 2012
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    37
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Poti fi te rog mai explicit? In ce mod folosesti acel domeniu sa faca minuni intr-un timp relativ scurt?
    Ma refer ca vei avea rezultate bune intr-un timp mult mai scurt decat daca stai spre exemplu sa astepti sa capete autoritate si vechime un site propriu, pe care il construiesti de la 0.. atunci cand am folosit cuvantul "minuni" m-am referit strict la beneficiile pe care link-ul sau link-urile respective (in caz ca vei achizitiona mai multe site-uri) ti le va aduce..

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Multumesc.
    1) am cumparat sit gata facut si cu trafic si cu relevanta fix pe domeniu, si cotat bine inaintea mea pe nisa. Nu a facut NIMIC dar nimic cu linkurile primite de la el.
    AM crescut site relevant pe nisa si dupa muult timp am dat link la situl orincipal. Nici nu s-a simtit.
    Am cumparat pe sume mai mici linkuri si ..ceva ceva s-a mai simtit. asta e experienta mea.
    2) am analizat situri bine cotate si am vazut si profile de linkuri cu ...50.000 deilnkuri side bar venite de la un SINGUR site si cu 40.000 de la alt site ...si restul , foarte putine comparativ venite de pe alte platforme. NU e nicio penalizre cu sidebar. Parerea mea.
    1) Nu stiu ce site ai cumparat dar iti pot garanta ca daca achizionezi unul ce se afla spre ex pe prima pagina in google (loc 1-5 spre ex), iar tu esti pe pagina 3 si pui un link pe website-ul proaspat achizitionat catre al tau, rezultatele se vor vedea..
    Atunci cand cresti de la 0 un site pe o anumita nisa, trebuie sa ii monitorizezi constant DA si PA si sa le duci pe amandoua la nivele mai ridicate, ceea ce inseamna ca va trebui sa construiesti link-uri catre el.. nu este de ajuns sa creezi un site si sa pui 2-3 articole pe el cu link in ele..
    2) aici depinde de nisa si de competitie.. si eu am vazut site-uri care se afla pe pozitii de top in google doar cu link-uri spam (profile, wiki, bookmarks samd) .. de obicei site-urile astea dispar din serps relativ repede, in cel mai bun caz la urmatorul update al algoritmului.. sunt multi factori ce trebuie analizati aici.. dar in general, nu e bine sa folosesti link-uri sitewide.. decat daca esti un "major player" pe nisa respectiva

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

1) Nu stiu ce site ai cumparat dar iti pot garanta ca daca achizionezi unul ce se afla spre ex pe prima pagina in google (loc 1-5 spre ex), iar tu esti pe pagina 3 si pui un link pe website-ul proaspat achizitionat catre al tau, rezultatele se vor vedea..
    Atunci cand cresti de la 0 un site pe o anumita nisa, trebuie sa ii monitorizezi constant DA si PA si sa le duci pe amandoua la nivele mai ridicate, ceea ce inseamna ca va trebui sa construiesti link-uri catre el.. nu este de ajuns sa creezi un site si sa pui 2-3 articole pe el cu link in ele..
    2) aici depinde de nisa si de competitie.. si eu am vazut site-uri care se afla pe pozitii de top in google doar cu link-uri spam (profile, wiki, bookmarks samd) .. de obicei site-urile astea dispar din serps relativ repede, in cel mai bun caz la urmatorul update al algoritmului.. sunt multi factori ce trebuie analizati aici.. dar in general, nu e bine sa folosesti link-uri sitewide.. decat daca esti un "major player" pe nisa respectiva
    1) Poti aduce un numar limitat de linkuri de pe un domeniu sau ip altfel google va fi suspicios de retea de linkuri, asa ca beneficiile unui singur site de pe care sa aduci linkuri sunt mici, bineinteles depinde foarte mult de autoritatea acestuia si de pretul la care poti achizitiona siteul respectiv. Daca utilizezi siteul pentru a aduce la siteul tau un link de pe prima pagina cu pr mare, atunci este posibil sa merite dar in multe cazuri ar merita mai mult sa platesti lunar pentru acel link mai ales ca stii ca cineva lucreaza ca sa intretina siteul respectiv, aduce continut nou de calitate etc.
    2) Linkurile sitewide sunt cu risc, s-a discutat mult despre asta pe forum.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    28th March 2012
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    37
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    1) Poti aduce un numar limitat de linkuri de pe un domeniu sau ip altfel google va fi suspicios de retea de linkuri, asa ca beneficiile unui singur site de pe care sa aduci linkuri sunt mici, bineinteles depinde foarte mult de autoritatea acestuia si de pretul la care poti achizitiona siteul respectiv. Daca utilizezi siteul pentru a aduce la siteul tau un link de pe prima pagina cu pr mare, atunci este posibil sa merite dar in multe cazuri ar merita mai mult sa platesti lunar pentru acel link mai ales ca stii ca cineva lucreaza ca sa intretina siteul respectiv, aduce continut nou de calitate etc.
    2) Linkurile sitewide sunt cu risc, s-a discutat mult despre asta pe forum.
    Acesta este un lucru lesne de inteles, nimeni nu a spus ca vei "cuceri America" de pe urma link-urilor ce provin de pe un singur domeniu.. cat despre faza cu ip-ul, deja intram intr-o alta mancare de peste..

Poti cumpara link pe un alt site, toti facem asta.. insa experienta si timpul m-au invatat ca e bine sa iti formezi o "armata" de site-uri proprii si sa profiti de pe ele in mai multe moduri.. nu vreau aici sa intru in detalii, sunt sigur ca multi stiu despre ce vb

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Acesta este un lucru lesne de inteles, nimeni nu a spus ca vei "cuceri America" de pe urma link-urilor ce provin de pe un singur domeniu..
    Pai cam asta este idea ca nu vei face minuni cu un singur site de sustinere, am considerat ca este important sa precizam acest lucru. Acum 2-3 ani ai pus un link sitewide pe un site cu autoritate pe un cuvant cheie si ai sarit in fata in cautari, astazi aceasta metoda este o reteta perfecta pentru a atrage penalizari.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pune link-ul site-wide sau doar home si pe baner nu pe cuvant cheie
    Un site de sustinere poate fi optimizat pe aceleasi cuvinte cheie si cu articole relevante sa aduci clienti catre site-ul principal
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O propunere pentru cei care folosesc Marketplace
    De Dan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th October 2011, 19:10
  2. Cum folosesc wordpress pentru un portal ?
    De Krsty în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th September 2011, 21:14
  3. De ce sa folosesc Firefox? Plugin-uri pentru Browser
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd May 2007, 08:16
  4. Ce CMS sa folosesc pentru...
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th January 2007, 04:41
  5. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th October 2006, 10:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente