Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Cum folosesc wordpress pentru un portal ?

Krsty este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Cum folosesc wordpress pentru un portal ?

Buna,
    Vreau sa creez un portal informational, ca un portal de stiri cu mai multe sectiuni. Pe linga blog sa mai fie afisate alte informatii afisate in forma de blog. Cea mai simpla metoda este sa afisez articolele dintr-o anumita categorie, dar in acels timp sa ascund aceasta categorie din lista de categorii si sa le exclud din blogul principal. Problema este ca totul se stocheaza in tabela 'wp_post' care urmeaza sa fie prea mare si sa incetineasca site-ul.
    Metoda ideala ar fi sa creez alte tabele pe linga 'wp_post' unde sa stochez articolele din alte categorii. Este posibil asa ceva ?
    As putea sa folosesc Joomla sau Drupal pentru asta, insa nu vreu sa renunt la wordpress din cauza ca il stiu destul de bine si lucrez cu el deja de citiva ani iar cu alte CMS-uri nu am avut treaba.
    Ce sfaturi imi puteti da? Merita sa ramin pe Wordpress pentru asa gen de site sau sa incep totul de la zero pe alt CMS ?
    Multumesc.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Poti sa incepi cu o tema premium special gandita pentru portaluri ( cei mai ok vendori mi se par themeforest.net/ si elegantthemes.com/ ). In privinta bazei de date poti sa optimizezi performantele nelasand WP sa salveze reviziile ( revisions ) - un articol ok pe tema asta se gaseste aici: Mastering WordPress Post-Revisioning and Auto-Save Features | Digging into WordPress . Pe acelasi site se mai gasesc o multime de posibilitati de imbunatarire a performantelor pe WP.
    Succes
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Poti sa incepi cu o tema premium special gandita pentru portaluri . In privinta bazei de date poti sa optimizezi performantele nelasand WP sa salveze reviziile ( revisions ) - un articol ok pe tema asta se gaseste aici: . Pe acelasi site se mai gasesc o multime de posibilitati de imbunatarire a performantelor pe WP.
    Succes
    Multumesc pentru raspuns, dar eu am nevoie de ceva mai mult decat o simpla tema. Tema pentru wordpress o fac eu singur, mie imi trebuie sa modific ceva la 'motorul' wordpress pentru a salva unele articole in alta tabela, sa creez din wordpress un sistem din mai multe bloguri. Un bun exemplu este : gandul.info ; vedem in stinga listate articolele despre noutati, apoi in dreapta alte articole "editoriale si bloguri". Aceste articole sunt separate mai mult decit prin categorii.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Desi ceea ce vrei mi se pare inutil (in conditiile in care exista atatea sisteme de caching si in conditiile in care exista site-uri superi mari care folosesc Wordpress si nu-si mai fac griji cum sa imparta articolele in tabele separate), ai putea sa te interesezi ce inseamna WP Multi-sites. Din cate imi aduc aminte isi salveaza posturile in tabele de genul: wp_{id_blog}_posts

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Desi ceea ce vrei mi se pare inutil (in conditiile in care exista atatea sisteme de caching si in conditiile in care exista site-uri superi mari care folosesc Wordpress si nu-si mai fac griji cum sa imparta articolele in tabele separate), ai putea sa te interesezi ce inseamna WP Multi-sites. Din cate imi aduc aminte isi salveaza posturile in tabele de genul: wp_{id_blog}_posts
    M-am gandit si eu la WP Multi-Sites , dar cum am inteles este folosit pentru a administra mai multe bloguri dintr-un singur panou si nu prea vad cum m-ar ajuta pe mine, doar daca nu urmeaza sa folosessc frame-uri.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce extensie sa folosesc pentru un magzin online?
    De radu4us în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 26th August 2009, 09:20
  2. Ce script sa folosesc la portal ?
    De edy12006 în forumul Server side
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 24th March 2009, 21:42
  3. De ce sa folosesc Firefox? Plugin-uri pentru Browser
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd May 2007, 08:16
  4. Ce CMS sa folosesc pentru...
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th January 2007, 04:41
  5. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th October 2006, 10:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente