Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Vreau sa blochez din robots.txt mai multe pagini inexistente

Veromon este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit Vreau sa blochez din robots.txt mai multe pagini inexistente

Pentru cei cu mai multa experienta, cer un sfat. Vreau sa scap de multe pagini care au facut parte dintr-un site al meu, dar inca apar in webmaster ca si erori 404. Terminatia lor este cu /listings.html sub forma www. site .ro/categorie /subcategorie /1/ listings.html, platforma noua care o folosesc de aprox. 6 luni, nu mai foloseste aceasta terminatie, si va intreb, daca adaug in robots.txt, Disallow: /listings.html as putea sa scap de problema? Am incercat sa le las sa dispara singure, am eliminat categoriile din webmasters/tools/url-removal dar sunt cu miile, site-ul vechi a avut ceva probleme cu filtrele si a indexat peste 350 000 pagini ...acum incec sa remediez problema.

cezarcbe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    28th March 2012
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca acum apar ca erori 404, iar tu ai setat pe noul site o pagina pentru url-urile cu genul acesta de problema, vor disparea singure, in timp.

Asigura-te ca ai o pagina cu eroarea 404 pe site si ca toate url-urile care nu exista duc catre ea.

Si ultima solutie, pune asta in robots.txt :

User-agent: Googlebot
    Disallow: /*/1/*

Am presupus ca si chestia cu "/1/" face parte din vechea ta platforma dar e absenta in cea noua. Sper ca ti-am putut fi de ajutor!

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    26

Implicit

Redirect 410 ^(.*)listings.html$
    ErrorDocument 410 /410-error-page.html

O dată ce a fost accesată de gogglebot, cu status code 200, îți vor apărea în WMT ori de câte ori trece pe acolo. Am pagini dispărute de peste 2 ani (410) pe care încă le mai încearcă.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Mai bine vorbesti cu un programator sa-ti faca un redirect permanent, dupa anume reguli prin care au fost generate acele pagini. Din moment ce linkurile vechi nu mai sunt generate, in timp dispar singure si parca mai bine pastrezi traficul, atat cat e.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Veromon este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Raspunsul lui cezarcbe il cautam, vreau sa scap de link-urile respective tocmai pentru ca nu aduc trafic, sunt link-uri care au valoare 0 in momentul acesta. Ce a fost mai important (categorii, subcategorii) am refirectionat din htacces si acum vreau sa scap de erorile 404, pentru ca asa cum spune Gratian Alinei, erori de genul asta apar/reapar si peste 2-3 ani daca nu faci ceva cu ele. 1nesco, ai dreptate, o sa cumpar un audit in scurt timp, mai am putin de lucru la unele module.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link spam masiv pe pagini inexistente
    De doro în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th October 2013, 17:28
  2. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 28th July 2012, 19:46
  3. Articol pe mai multe pagini
    De Vali D în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th October 2011, 15:24
  4. Vreau o parere (sau mai multe) referitoare la magazinul meu online
    De Cristea Alin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 26th August 2011, 19:43
  5. Mai multe pagini sau ajunge una?
    De c0ntrast în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th July 2007, 22:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •