Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: continut de calitate

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit continut de calitate

1 la mana e clar ca o persoana care iti citeste continutul poate spune daca e continut de calitate sau nu.

2. Cum isi da seama google daca continutul e de calitate? inafara backlinkurilor primite.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    1 la mana e clar ca o persoana care iti citeste continutul poate spune daca e continut de calitate sau nu.

2. Cum isi da seama google daca continutul e de calitate? inafara backlinkurilor primite.
    Raspunsul la intrebarea 2, este chiar prima observatie a ta: Google isi da seama de continut de calitate de la oamenii care-l citesc
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

Daca este un continut bun, spre foarte bun, Google nici nu mai conteaza, deoarece acel continut devine viral si oamenii il impartasesc apreciind minunatia .
    Google nu are nevoie de continut de calitate, are nevoie de links, insa pentru a avea succes ai nevoie de continut de calitate. Sa ai un site cu continut prost, dar foarte bine vazut de Gogu, este ca si cand ai avea un magazin de incaltaminte in magazinul Unirii, cu o imagine foarte buna in exterior, dar cu produse second hand, uzate, la preturi uriase. Oamenii vor intra, insa vor si iesi instant, iar cei care au intrat odata nu vor intra si a doua oara, chiar daca peste o luna poate aduci produse de buna calitate.
    Ofer servicii de content writing !

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Raspunsul la intrebarea 2, este chiar prima observatie a ta: Google isi da seama de continut de calitate de la oamenii care-l citesc
    Cum isi da seama daca eu nu am conectat site-ul la tool-urile google si nici la retelele de socializare?

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de JoeBikerul Vezi Post
    Cum isi da seama daca eu nu am conectat site-ul la tool-urile google si nici la retelele de socializare?
    Acum 12 ani nu existau tool-uri Google si retele de socializare. Deci si acum isi da seama la fel ca acum 12 ani: daca e continut de calitate oamenii intra pe siteul respectiv, daca nu, intra pe alte siteuri.

"Calitate" este un termen abstract si se aplica diferit fiecarui segment de piata. Daca ai site de manele, continut de "calitate" inseamna in primul rand manele de top si nu nu neaparat texte corecte gramatical.

Daca nu-ti cunosti publicul, e putin probabil sa reusesti sa publici calitate.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de JoeBikerul Vezi Post
    Oameniii care il citesc au in browser diferite unelte de la google, folosesc google, si pe baza unor calcule statistice stii destul de precis ce trafic ai, calitatea si natura acestuia.
    Chrome se pare ca colecteaza astfel de date, din acest motiv am decis sa ma reintorc la firefox
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Am inteles acum. Chiar nu m-am gandit la asta.
    Citind ce spuneai tu mi-am amintit cum cei de la Facebook preluau istoricul site-urilor vizitate de tine (sau inca mai preiau) ca sa stie ce reclama sa-ti afiseze... deci si Google poate .

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

multumesc tuturor , ati facut putina limina , eram in dubiu discutand cu un mare programator cum ca google poate descifra ce ai scris si ca ar putea sa inteleaga ce ai scris , facanduti contentul cu mai mult sau mai putina calitate.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    multumesc tuturor , ati facut putina limina , eram in dubiu discutand cu un mare programator cum ca google poate descifra ce ai scris si ca ar putea sa inteleaga ce ai scris , facanduti contentul cu mai mult sau mai putina calitate.
    Are deja algoritmi care poate detecta textul prost scris gramatical sau formulari dubioase pentru multe limbi, in special engleza, nu stiu cat de mult poate si pentru romana.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Are deja algoritmi care poate detecta textul prost scris gramatical sau formulari dubioase pentru multe limbi, in special engleza, nu stiu cat de mult poate si pentru romana.
    Pentru romana cred ca algoritmii pot detecta in cel mai bun caz maxim 30%. Dar asta nu inseamna ca nu-si poate da seama din alte semnale ce anume ai scris. De ex iti poate compara continutul cu al altor siteuri din alte limbi.

Oricum, asta nu e motiv sa scrii prost bazandu-te pe faptul ca Google inca nu intelege perfect limba romana.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Advertoriale de calitate
    De razva în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th July 2013, 17:24
  2. Ofer GRATUIT continut de calitate + alte beneficii
    De AntonioTony în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st November 2012, 13:07
  3. Trecere de la continut duplicat la continut unic
    De sergiuliano în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2012, 01:00
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th November 2010, 17:23
  5. Web Developer de calitate
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th March 2009, 11:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente