Va salut. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Cum pot sa verific daca site-ul meu este penalizat? Multumesc anticipat.
Va salut. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Cum pot sa verific daca site-ul meu este penalizat? Multumesc anticipat.
Penalizările manuale le poți vedea din Google Webmaster Tools în Search traffic -> Manual Actions
salut. Multumesc. Iata ce imi apare in webmaster tools: Acţiuni manuale : Nu au fost găsite acţiuni manuale privind spamul web.
E de bine?![]()
E de bine si nu prea... daca nu mai apare in cautari pe cuvintele care apareau inainte in rezultate inseamna ca a fost penalizat de algoritm, penalizare la care iti poti reveni daca scoti link-urile sitewide, spam, directoare sau ce ai mai adaugat tu si nu sunt ok; daca erai penalizat manual aparea in wmtools cum a zis si Joe, iar in cazul asta nu mai era asa usor sa scapi de penalizare.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Nu este penalizat, trebuie doar sa il promovezi!
Ai confirmarea aici
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
multumesc frumos pentru raspuns.
Nu ma refer la o expresie anume. In general. Mi-a zis o firma care ofera servicii SEO ca site-ul meu este penalizat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)