1 out of 2 members found this post helpful.
Am site penalizat, dar nu ma obosesc sa schimb continutul, ca nu merita.
Oricum, daca as fi in situatia ta as incerca intai sa scot penalizarea.
Link-urile cumparate le muti catre alte site-uri sau le scoti si dai reconsider, poate ai noroc si ti se scoate penalizarea.
Daca nu, stergi site-ul, in anunti pe G in WT ca nu mai exista nimic acolo si doar dupa deindexarea totala muti continutul pe alt domeniu, in caz contrar nu vad rostul, pentru ca ar fi considerat continut duplicat. Asta e doar o parere personala, eu asa as face daca as vrea neaparat acel continut.
Oricum procesul e de durata si rezultatele s-ar putea sa nu mai fie aceleasi, cel putin nu repede. Acum intreaba-te - merita efortul?
0 out of 1 members found this post helpful.
+1 Tony, ascultai sfatul asa se procedeaza.
.
1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca Google se uita cand si de unde a indexat un continut anume. Cum a zis si Rares, cred ca ar putea sa mearga daca scoti site-ul din index, dar o sa dureze ceva timp. Ai putea totusi sa mai rescrii anumite articole care iti aduceau trafic mai mult, sau sa adaugi un plus de valoare la ele, o poza noua, cateva fraze, titluri rescrise, un film ceva. Poti face mai multe artificii daca vrei sa muti continutul pe un site nou. Uite si ceva interesant de citit cu redirect la domeniu penalizat: Can penalties be passed via 301 redirect? | SEOmoz Q&A
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
2 out of 2 members found this post helpful.
E o metoda destul de buna sa cureti site-ul vechi. Adica muti catre cel nou doar paginile cu adevarat bune, excluzandu-le pe cele goale ( paginatie, taguri ), scapi de linkurile daunatoare si faci 301. Eu am scapat de niste penalizari asa.