Am un cont pe cogniteseo si vreau sa va arat cateva imagini.
Pe nisa mea, am doi competitori care se afla pe pozita 2 si 4 (1 este emag si 3 okazii).
Hai sa vedem cum arata profilul de linkuri pentru primul competitor: (ce se afla pe locul 2 asa cum ziceam mai sus un pic)
In imaginea de mai jus se gasesc informatii despre procentul de linkuri naturale. Arata bine, nu-i asa?
Tot aici gasim keyword distribution. Daca nu ma insel eu, era vorba ca ancorele nu mai sunt bine bazute de nenea G
In continuare, informatii despre link velocity (pe care recunosc nu il inteleg si nu ii cunosc importanta)
links-competitor-1.jpg
Bun, sa il vedem pe competitorul doi: (locul 4 in prima pagina dupa okazii)
Aici este juma`-juma` dar tot am impresia ca sunt cam multe linkuri neapreciate de Google.
Mai mult, keyword distribution 60%? Pai asta nu inseamna ca incearca sa isi manipuleze pozitia? Parca nu era pe placul lui G
links-competitor-2.jpg
Hai sa vedem si domeniul meu care este mai nou decat cele mentionate anterior si poate ca asta este un motiv pentru care ma aflu pe pagina 5-6
links-al-meu.jpg
La mine dupa cum se vede am "misc" 93%, foarte putin pe brand si mai putin pe ancore.
Ca sa explic acel 93%... Este de fapt link naked (pe banner). L-am pus asa pentru ca domeniul este emd iar Tom mi-a spus intr-un alt post ca e mai bine sa procedez in acest fel
Pagina respectiva (pe care e pus banner-ul) are PR5
Intrebarea mea este: Cum se face SEO in 2013-2014 astfel incat Google sa nu mai faca fitze? La mine aparent face mereu
Pot atasa mai multe detalii insa va spun cert ca cei doi competitori au linkuri din directoare (majoritatea nenaturale), cateva din articole si site-wide.
Sa incep cu diversificarea ancorelor si eu?

Răspunde cu citat