Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: test + intrebare

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit test + intrebare

Am un cont pe cogniteseo si vreau sa va arat cateva imagini.
    Pe nisa mea, am doi competitori care se afla pe pozita 2 si 4 (1 este emag si 3 okazii).

Hai sa vedem cum arata profilul de linkuri pentru primul competitor: (ce se afla pe locul 2 asa cum ziceam mai sus un pic)

In imaginea de mai jus se gasesc informatii despre procentul de linkuri naturale. Arata bine, nu-i asa?
    Tot aici gasim keyword distribution. Daca nu ma insel eu, era vorba ca ancorele nu mai sunt bine bazute de nenea G
    In continuare, informatii despre link velocity (pe care recunosc nu il inteleg si nu ii cunosc importanta)

links-competitor-1.jpg

Bun, sa il vedem pe competitorul doi: (locul 4 in prima pagina dupa okazii)

Aici este juma`-juma` dar tot am impresia ca sunt cam multe linkuri neapreciate de Google.
    Mai mult, keyword distribution 60%? Pai asta nu inseamna ca incearca sa isi manipuleze pozitia? Parca nu era pe placul lui G

links-competitor-2.jpg

Hai sa vedem si domeniul meu care este mai nou decat cele mentionate anterior si poate ca asta este un motiv pentru care ma aflu pe pagina 5-6

links-al-meu.jpg

La mine dupa cum se vede am "misc" 93%, foarte putin pe brand si mai putin pe ancore.
    Ca sa explic acel 93%... Este de fapt link naked (pe banner). L-am pus asa pentru ca domeniul este emd iar Tom mi-a spus intr-un alt post ca e mai bine sa procedez in acest fel
    Pagina respectiva (pe care e pus banner-ul) are PR5

Intrebarea mea este: Cum se face SEO in 2013-2014 astfel incat Google sa nu mai faca fitze? La mine aparent face mereu

Pot atasa mai multe detalii insa va spun cert ca cei doi competitori au linkuri din directoare (majoritatea nenaturale), cateva din articole si site-wide.
    Sa incep cu diversificarea ancorelor si eu?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Petru un tablou complet iata ce zice ahrefs despre sitewide (primul competitor)

sitewide.jpg

Asa ca eu nu stiu cum sa raman pe partea safe a SEO avand in vedere cum rankeaza competitorii mei.

Daca cineva ma poate lamuri sau poate da un sfat este perfect

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

nimeni? nu pot sa cred!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

- link-urile competitorilor sunt reale? Le-ai verificat? E posibil sa fie disavow?
    - cine decide daca sunt spam? Un tool? Le-ai verificat manual?
    - e posibil sa fie emd? Daca sunt emd, atunci "comercial" nu este oare link pe domeniu?
    - etc.

De ce credeti voi ca un tool va scapa de munca efectiva? Ne cumparam toti un tool (sau mai multe) facem o analiza si gata avem raspunsul?

Seo este exact invers, nu ai nevoie de diferite tools ca sa-ti faci o strategie seo. Scripturile sunt bune sa ai acces la numita date, care de 1 an nu mai sunt reale.

Gandestete doar asa: daca cei 2 din cazurile de mai sus, au disavow, iar efectiv acum mai au doar 5 links, tu ce faci cu datele pe care le-ai primit? Nimic! Pentru ca mai rau te incurca.

Sunt scripturi care te ajuta sa copiezi link-urile altora = pescari, dar ca sa te decizi daca un link este ok sau nu, este fix o opinie, care tine de expertiza.

Am mai spus si ma repet: renuntati la "a copia competitia", faceti seo pentru voi, cum vreti voi, dar nu mai copiati competitia. Daca el are toate link-urile anulate, tu le copiezi si ti-o "iei".

Ce mergea acum 2 ani, acum 1 an, acum 6 luni, NU mai merge. Sunt cateva reguli de bun simt, care trebuiesc respectate:
    - link-uri bune (site-uri de calitate, care nu dispar)
    - content de calitate (care sa demonstreze ca te pricepi, la ceea ce scrii)
    - site de bun simt (sa functioneze bine, simplu si rapid, design pt conversii, creat corect pt seo)
    - inovați!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    - link-urile competitorilor sunt reale? Le-ai verificat? E posibil sa fie disavow?
    Tom chiar asteptam interventia ta asa ca incep cu un multumesc.
    E posibil sa fie disavow dar nu cred.

- cine decide daca sunt spam? Un tool? Le-ai verificat manual?
    O parte din ele eram curios cum arata si hai sa iti spun ce am descoperit. De magic submitter cred ca ai auzit si tu (cam asa arata linkurile)
    Cum ti se par inscrierile in directoare straine? Sau articole in engleza cu ancora pe keyword romanesc? Ori comentarii pe pagini in chineza cu keyword (nofollow evident)
    Eu cred ca asta era motiv de penalizare. Mai mult, link site-wide tot pe keyword si nu doar unul asa cum vezi in prima imagine

- e posibil sa fie emd? Daca sunt emd, atunci "comercial" nu este oare link pe domeniu?
    Partial emd. "comercial" face parte din keywords, adica alea care nu prea mai au importanta din cate am inteles. are si linkuri de genul domeniu.tld si este exemplicant in imaginu cu "brand"

De ce credeti voi ca un tool va scapa de munca efectiva? Ne cumparam toti un tool (sau mai multe) facem o analiza si gata avem raspunsul?
    Nu am considerat asta niciodata am zis ca asa imi pot face o imagine de ansamblu si tot asa pot invata sa stau pe partea safe a SEO.

Seo este exact invers, nu ai nevoie de diferite tools ca sa-ti faci o strategie seo. Scripturile sunt bune sa ai acces la numita date, care de 1 an nu mai sunt reale.

Gandestete doar asa: daca cei 2 din cazurile de mai sus, au disavow, iar efectiv acum mai au doar 5 links, tu ce faci cu datele pe care le-ai primit? Nimic! Pentru ca mai rau te incurca.
    Da... nu contest, posibil sa ai dreptate insa cognitiveseo se lauda ca preia datele afisate inclusiv de pe ahrefs, etc

Sunt scripturi care te ajuta sa copiezi link-urile altora = pescari, dar ca sa te decizi daca un link este ok sau nu, este fix o opinie, care tine de expertiza.
    Vrei sa spui ca unele linkuri bad de acolo de fapt pot fi bune?

Am mai spus si ma repet: renuntati la "a copia competitia", faceti seo pentru voi, cum vreti voi, dar nu mai copiati competitia. Daca el are toate link-urile anulate, tu le copiezi si ti-o "iei".
    N-am copiat competitia tocmai ca profilul meu de linkuri este complet diferit. Am vrut doar parerea voastra caci eu sunt in ceata

Ce mergea acum 2 ani, acum 1 an, acum 6 luni, NU mai merge. Sunt cateva reguli de bun simt, care trebuiesc respectate:
    - link-uri bune (site-uri de calitate, care nu dispar)
    - content de calitate (care sa demonstreze ca te pricepi, la ceea ce scrii)
    - site de bun simt (sa functioneze bine, simplu si rapid, design pt conversii, creat corect pt seo)
    - inovați!
    Deasemenea nu contest, iti dau dreptate si incerc sa il fac si mai rapid iar de continut unic incerc sa il creez din perspectiva clientului nu a motorului de cautare.

Totusi nu stiu ce reprezinta design pt conversii

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dofollow Test
    De 100R în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th October 2011, 21:12
  2. Test .. sau poate nu
    De inSecure în forumul Advertising
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 25th July 2011, 01:49
  3. Google +1 test
    De felix în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th July 2011, 21:48
  4. test, please ignore
    De gupi în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 22nd September 2009, 05:15
  5. Test psihologic
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 16th December 2008, 01:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •