Am un cont pe cogniteseo si vreau sa va arat cateva imagini.
Pe nisa mea, am doi competitori care se afla pe pozita 2 si 4 (1 este emag si 3 okazii).
Hai sa vedem cum arata profilul de linkuri pentru primul competitor: (ce se afla pe locul 2 asa cum ziceam mai sus un pic)
In imaginea de mai jus se gasesc informatii despre procentul de linkuri naturale. Arata bine, nu-i asa?:clap:
Tot aici gasim keyword distribution. Daca nu ma insel eu, era vorba ca ancorele nu mai sunt bine bazute de nenea G
In continuare, informatii despre link velocity (pe care recunosc nu il inteleg si nu ii cunosc importanta)
Ataşament 2892
Bun, sa il vedem pe competitorul doi: (locul 4 in prima pagina dupa okazii)
Aici este juma`-juma` dar tot am impresia ca sunt cam multe linkuri neapreciate de Google.
Mai mult, keyword distribution 60%? Pai asta nu inseamna ca incearca sa isi manipuleze pozitia? Parca nu era pe placul lui G
Ataşament 2893
Hai sa vedem si domeniul meu care este mai nou decat cele mentionate anterior si poate ca asta este un motiv pentru care ma aflu pe pagina 5-6
Ataşament 2894
La mine dupa cum se vede am "misc" 93%, foarte putin pe brand si mai putin pe ancore.
Ca sa explic acel 93%... Este de fapt link naked (pe banner). L-am pus asa pentru ca domeniul este emd iar Tom mi-a spus intr-un alt post ca e mai bine sa procedez in acest fel
Pagina respectiva (pe care e pus banner-ul) are PR5
Intrebarea mea este: Cum se face SEO in 2013-2014 astfel incat Google sa nu mai faca fitze? La mine aparent face mereu :)
Pot atasa mai multe detalii insa va spun cert ca cei doi competitori au linkuri din directoare (majoritatea nenaturale), cateva din articole si site-wide.
Sa incep cu diversificarea ancorelor si eu?