Ar fii careva interesant de schimb reciproc de voturi +1? Care este interesat, va rog trimite-ti link-ul PM, mersi.
Ar fii careva interesant de schimb reciproc de voturi +1? Care este interesat, va rog trimite-ti link-ul PM, mersi.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
E foarte riscant sa faci schimb de +1. Pentru ca daca tu, care imi dai mie +1, n-ai aratat in istoria ce-o are google despre tine ca esti interesat de domeniul in care activeaza situl meu, nici nu are prea mare importanta.
Eu prefer sa primesc +1 de la vizitatorii pe care ii am in mod natural.
E doar parerea mea si e foarte whitehat.![]()
Cum stii cati de +1 ai la site?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife, eu am pus acel buton in site de la aparitie si abia am 3+, site-ul are 5-7mii de unici pe zi, nu prea da lumea click ca la facebook like, de aia as incerca sa aduc in 20-30 de +
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
@lovelife: Iti ofera niste date interesante in google webmaster tools daca arunci o privire.
@felix: si eu am pus pe site cu 2.000 - 3.000 unici de vreo 3 zile si la fel, 2+. Inca priveste cu suspiciune lumea butonul ala.![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Si eu il privesc cu suspiciune.
La ce ajuta si unde apare ca a dat cineva +1 ?
( ma refer la vizitator nu la webmaster )
@Cata: Ajuta. Ieri am dat +1 unui site de jocuri al unui prieten. Initial site-ul se afla pe a doua pagina pozitia a8a, dupa ce am apasat +1 si am dat din nou o cautare site-ul respectiv se afla pe prima pagina pozitia a10a. Bineinteles, nu la toti va aparea asa, ci doar la cei care dau +1 si in viitor vor face cautari la care raspunde si site-ul respectiv.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Asta oricum se intampla si pana acum daca vizitai un site din google, google urca in cautarile tale personale siteul respectiv...
+1 urca un site si in cautarile generale, dar cel mai mult in cautarile celor cu care este conectat cel ce da +1 din punctul google de vedere.
oricum e ft usor de influentat +1, sistemul e simplu, nu cred ca merita. Eu totusi cred ca google ia in considerare asa cum ati zis voi mai sus, ca si acel webmaser sa aiba siteuri din nisa respectiva ca sqa fie totusi trusted, insa totusi webmasteru ce da click la un alt site decat nisa lui e ok fiindca ii place.
Aceasta chestie am aplicat-o si eu, inca e in teste. Daca o aplici poa sa te ajute in viitor nu vei pierde nimic oricum.
Tinand cont ca voturile +1 date de catre un webmaster, care atunci cand va cauta in search in zona de interes ii va returna rezultatul respectiv e ft relativa, fiindca va dati seama cate +1-uri tre sa primiti ca sa vina si trafc mult din zonele webmasterilor cand cauta ceva? Eu consider ca acest +1 are totusi un impact catva % in clasamente si pe langa asta se incearca orientarea webmasterilor a surferilor in zona sociala pentru care google inca sufera esec mare comparativ cu FB
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)