Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Extensii si pluginuri seo pentru Chrome si Firefox

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Extensii si pluginuri seo pentru Chrome si Firefox

Am rasfoit acest forum ( am cautat si pe google ) si nu am gasit un subiect recent in care sa se vorbeasca exclusiv despre extensiile si pluginurile seo pentru chrome si firefox asa ca profit de aceasta ocazie sa le prezint pe cele pe care le folosesc eu .( daca ma insel si exista imi cer scuze si rog sa se stearga acest subiect )

Voi incepe cu pluginurile Chrome
    1) Primul plugin Chrome pe care il folosesc intens si vreau sa il prezint se numeste "SEO site tools"
    2) "WebRank SEO" este alt plugin pe care insa il folosesc mai rar fiindca are cam aceleasi functii cu primul.
    3) Despre pluginul "Woorank" sa mai vorbit pe aici.
    4) "PageRank Status" este un plugin ce ofera numeroase informatii despre sit-ul scanat, paginile indexate de numeroase motoare de cautare, undeva pe la "site info" exista o sectiune care ne spune ce platforma utilizeaza situl respectiv si multe alte informatii .
    5) Un alt plugin foarte bun pe care il folosesc se numeste " IP Address and Domain Information" ( tcputils) .
    Acest plugin mi-a atras atentia fiindca informatiile despre domeniul scanat sunt mult mai complete ca cele aflate folosind o simpla aplicatie "whois" de pe internet, uneori trece chiar si peste optiunea privacy .

Oftopic:
    Foarte multi folosesc aplicatia worank din pacate cei din spatele ei au scos multe din optiunile gratuite si le-au pus cu plata si inregistrare.
    Din fericire am gasit o alternativa la worank care se numeste waudit ( waudit.com ) si pe care toate optiunile sunt la liber fara plata sau inregistrare.

Daca cunosteti si alte extensii sau pluginuri interesante va invit sa le prezentati.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Au mai fost discutii pe aceasta tema:
    1 - Ce extensii de FF folositi?
    2 - Ce extensii folositi pentru Google Chrome?

Sper sa fie de folos celor care cauta solutii pe acest subiect.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu sunt de acord cu cei care baga aplicatii si cu cativa banuti acolo.Nu e normal sa ofere totul gratis si tot ei sa fie criticati.As dori sa vad cine munceste cateva luni sa faca o aplicatie si sa mi-o dea mie cadou.Invatati sa mai si platiti ca nu moare nimeni din cauza la 3-4 lei
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Eu sunt de acord cu cei care baga aplicatii si cu cativa banuti acolo.Nu e normal sa ofere totul gratis si tot ei sa fie criticati.As dori sa vad cine munceste cateva luni sa faca o aplicatie si sa mi-o dea mie cadou.Invatati sa mai si platiti ca nu moare nimeni din cauza la 3-4 lei
    Daca acelor persoane le face placere sau au un anumit beneficiu de imagine, sau ii folosesc pe clienti pe post de testeri pentru a dezvolta contracost si variante platite de ce sa nu profit de acesta oportunitate?

Problema apare atunci cand folosesti ilegal fara acordul producatorului iar acest lucru nu e valabil doar in cazul aplicatiilor SEO ci si in cazul softurilor si a sistemelor de operare piratate pe care le folosim majoritatea din noi.

Am scris un urma cu ceva timp un articol numit 3 motive pentru care o persoana onesta nu ar trebui sa foloseasca un soft piratat, din pacate aici nu e locul potrivit pentru a prezenta cele scrise.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce extensii folositi pentru Google Chrome?
    De gamerap în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 16th March 2012, 16:14
  2. fortare extensii firefox pentru 8.0.1?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th December 2011, 16:54
  3. Internet Explorer vs Firefox , Chrome, Opera
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 14th September 2011, 01:01
  4. Chrome notebook, Chrome OS etc.
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th December 2010, 03:34
  5. Help, add-on firefox pentru sesiuni multiple
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th February 2010, 16:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •