Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Duplicate content?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

E simplu, cauti asa in google: "site:duplicatesitecheck.com".

Normal ca acele texte nu sunt indexate. Altfel, cine si-ar mai verifica textele cu softurile respective?

Daca te referi la informatia din clipboard ce apare la copy / paste, ea (in mod evident) nu e indexata de Google.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Cred ca el a vazut ce scrie pe inscriu.ro, pe pagina de "cum inscriu".

Textul ala zice asa:
    "Nu mai folositi copy/paste din Microsoft WORD, formatarea pe care o copiati declanseaza filtrul Copyscape. Utilizati Notepad, Dreamweaver sau alte editoare de text."

Asta cred ca l-a bagat in ceata
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    215
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Cred ca se refera la faptul ca la copierea unui text din word, se copiaza si elemente de formatare, specifice word-ului si asta actioneaza ca un element de identificare in plus.
    Daca asta e cazul, atunci depinde de tipul de duplicate content check care se face. Elementele de formatare luate din Word (versiunile mai vechi) sunt preluate de WP sub forma unor tag-uri HTML. Daca site-ul care face verificarea pentru duplicate content ignora tag-urile (cum este Copyscape daca nu ma insel), atunci nu vor fi probleme.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Cred ca el a vazut ce scrie pe inscriu.ro, pe pagina de "cum inscriu".

Textul ala zice asa:
    "Nu mai folositi copy/paste din Microsoft WORD, formatarea pe care o copiati declanseaza filtrul Copyscape. Utilizati Notepad, Dreamweaver sau alte editoare de text."

Asta cred ca l-a bagat in ceata
    Ti-s recunoscator pe viata! , mi-ai luat o piatra de pe inima, stiam eu ca citisem undeva, de acolo citisem , multumesc.

P.S Acuma fac testul propus de Zimbru revin cu rezultatul cand o sa fie gata.
    P.S 2 Vreo 15 zile e suficient timp de asteptare sa fiu sigur ca au trecut robotii prin siteurile alese (5 la numar)?
    Ultima modificare făcută de Claudyou; 16th August 2013 la 23:57. Motiv: P.S 2

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Salut,

Ai incercat sa faci cateva teste care nu te costa nimic si nici nu iti afecteaza businessul in vreun fel.
    De exemplu : cauta un text unic in cat mai multe online duplicate check sites sau aplications si dupa o perioada cauta cu google.

Astept raspunsul la intrebarea ta :]
    I-am urmat sfatul lui Zimbru si am facut un mic test:

Pentru acest experiment am folosit 5 siteuri diferite de verificare a continutului duplicat:

1. Plagiarism Checker
    2. Plagiarism Checker - Free Online Software For Plagiarism Detection
    3. plagium ::: plagiarism checker & plagiarism tracker ::: home
    4. Free Plagiarism Checker Online - Plagiarisma.Net
    5. Grammarly | Instant Grammar Check - Online Proofreading

Am creat un text unic de 200 si ceva de cuvinte pentru a-l trece pe rand prin toate cele 5 instrumente si verificarea ulterioara pe google. Cu aceasta ocazie poate ar fi util sa fac si un review al celor 5 tooluri:

1. Primul tool sectioneaza paragraful, selecteaza si verifica sevente de aproximativ 10 cuvinte, oferind la final un rezultat procentual de unicitate a continutului.
    2. Transmite un simplu mesaj daca textul este sau nu considerat duplicat.
    3. De la plagium am folosit varianta quick search, care nu necesita inregistrare, existand si o varianta deep search.
    4. A selectat in mod aleatoriu patru portiuni din text a cate 12-15 cuvinte si au fost verificate acestea.
    5. Este util pentru cei care scriul texte in engleza, avand posibilitatea astfel sa isi verifice si corectitudinea gramaticii din text, dar si daca textul este considera plagiat.

Prima data textul a fost trecut prin aceste instrumente in data de 16.08.2013 si evident a trecut toate testele de plagiat(mai putin cel de gramatica, textul fiind in limba romana nu engleza), urmeaza cautari pe google in zilele urmatoare pentru a verifica daca textul este regasit pe internet. Interogarile pentru google vor fi in numar de doua, deoarece google nu permite introducerea intr-o cautare a unui numar asa de mare de cuvinte, vom imparti textul in doua parti aproximativ egale pentru a-l verifica.

Dupa 10 zile(timp suficient pentru GoogleBot sa parcurga paginile acestor siteuri), in data de azi 26.06.2013, nu a fost gasit textul cautat pe google, astfel aceste tooluri se poate observa ca nu retin nimic din textul introdus spre verificare.

Puteti inchide. Mersi.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

E bine ca ai facut treaba asta. Cel putin acum vom fi lamuriti ca nu se indexeaza textele trecute prin asa ceva. Sa stea de marturie acest test.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

am si eu o intrebare despre duplicat content si sa nu mai deschid alt topic:

Daca continutul de pe o pagina apare si intr-un pdf postat pe acelasi domeniu, e considerat duplicat si e sanctionat?

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    215
    Putere Rep
    40

Implicit

Foloseste rel="canonical" de la pdf catre articol prin .htaccess.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

ms aliens, dar daca as folosi rel=nofollow la pdf ar fi ok ?

am tot cautat pe net despre cum si unde sa implementez rel=canonical si nu am inteles. Vreau sa fac un "dex foto" care sa apara atat intr-un pdf dar si postat in forum in posture diferite fiecare cuvant. Am gasit in radacina un fisier htaccess, despre el vorbesti?

evowebsolutions este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2015
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Multumesc pentru share-ul acestei liste.Ma ajuta mult!

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Duplicate content?
    De keretlen în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 20:34
  2. duplicate content ? or not ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:41
  3. Duplicate Content?
    De alinalin0 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th December 2007, 03:33
  4. Duplicate content again
    De Ringwraith în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 03:16
  5. Duplicate content
    De aka_eu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th June 2007, 11:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •