26th August 2013, 16:55
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Zimbru
Salut,
Ai incercat sa faci cateva teste care nu te costa nimic si nici nu iti afecteaza businessul in vreun fel.
De exemplu : cauta un text unic in cat mai multe online duplicate check sites sau aplications si dupa o perioada cauta cu google.
Astept raspunsul la intrebarea ta :]
I-am urmat sfatul lui Zimbru si am facut un mic test:
Pentru acest experiment am folosit 5 siteuri diferite de verificare a continutului duplicat:
1. Plagiarism Checker
2. Plagiarism Checker - Free Online Software For Plagiarism Detection
3. plagium ::: plagiarism checker & plagiarism tracker ::: home
4. Free Plagiarism Checker Online - Plagiarisma.Net
5. Grammarly | Instant Grammar Check - Online Proofreading
Am creat un text unic de 200 si ceva de cuvinte pentru a-l trece pe rand prin toate cele 5 instrumente si verificarea ulterioara pe google. Cu aceasta ocazie poate ar fi util sa fac si un review al celor 5 tooluri:
1. Primul tool sectioneaza paragraful, selecteaza si verifica sevente de aproximativ 10 cuvinte, oferind la final un rezultat procentual de unicitate a continutului.
2. Transmite un simplu mesaj daca textul este sau nu considerat duplicat.
3. De la plagium am folosit varianta quick search, care nu necesita inregistrare, existand si o varianta deep search.
4. A selectat in mod aleatoriu patru portiuni din text a cate 12-15 cuvinte si au fost verificate acestea.
5. Este util pentru cei care scriul texte in engleza, avand posibilitatea astfel sa isi verifice si corectitudinea gramaticii din text, dar si daca textul este considera plagiat.
Prima data textul a fost trecut prin aceste instrumente in data de 16.08.2013 si evident a trecut toate testele de plagiat(mai putin cel de gramatica, textul fiind in limba romana nu engleza), urmeaza cautari pe google in zilele urmatoare pentru a verifica daca textul este regasit pe internet. Interogarile pentru google vor fi in numar de doua, deoarece google nu permite introducerea intr-o cautare a unui numar asa de mare de cuvinte, vom imparti textul in doua parti aproximativ egale pentru a-l verifica.
Dupa 10 zile(timp suficient pentru GoogleBot sa parcurga paginile acestor siteuri), in data de azi 26.06.2013, nu a fost gasit textul cautat pe google, astfel aceste tooluri se poate observa ca nu retin nimic din textul introdus spre verificare.
Puteti inchide. Mersi.
13th November 2015, 16:42
0 out of 1 members found this post helpful.
Multumesc pentru share-ul acestei liste.Ma ajuta mult!