25th July 2013, 10:56
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
GabriELoS
Observ tot mai des ca de fapt "userii grei" (ca asa se dau ei) sunt precum cocalarii. se dau mari in
SEO (ceilalti in prostie) si cand vine unu ca mine care pune si el o intrebare pe un forum unde se presupune ca oamenii se ajuta, ii dau toti in cap: "ce ba tu vrei informatii gratis? sau prietene inseamna ca nu stii
seo"...
@ GabriELoS , intri in Seopedia cu bocancii plini de noroi, faci "userii grei" cocalari, asta ca sa te citez, si te astepti sa ... ce? Oamenii au avut amabilitatea si ti-au raspuns.
Vrei un serviciu automatizat? Go for it. Cat dai atat face. Vrei un audit manual? acesta este contra cost. Nu sta nimeni sa piarda 15-30 de ore (caci da, un audit ca la carte necesita timp) sa iti ofere tie o analiza detaliata gratis.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
30th July 2013, 17:51
Cred ca am mai postat intr-un topic de-al tau in care vroiai tot recomandari pentru un tool care sa te ajute on-page.
Un sfat: Nu poti sa rankezi pe locul 1, pe o nisa cu o oarecare competitie, doar optimizand un site on-page. Cu timpul o sa-ti dai seama singur ce ai de facut on-page, fara sa te mai bazezi pe tool-uri. Dar tinand cont ca ti-ai dat interesul, banuiesc ca tu ai reusit deja sa-l optimizezi suficient.
Ca sa mai urci in cautari cred ca trebuie sa faci pasul urmator, sa-ti concentrezi mai mult atentia asupra off-page-ului. Probabil trebuie sa (mai) aduci cateva link-uri spre site (ideal din aceeasi nisa). Poti sa incepi, de exemplu, prin a publica cateva articole in directoarele de articole. Ai o lista cu directoarele de articole aici.
31st July 2013, 00:19
1. On page
Nu iti pot recomanda niciun tool pentru ca nu folosesc. Insa nu e nevoie sa folosesti softul X sau Y pentru ca indiferent de soft toate recomanda aceeasi optimizare onpage. E de ajuns sa cauti pe google cateva articole despre seo onpage insa unele recente (oricum, nu s-au schimbat prea multe). Incearca siteurile / blogurile mari si de profil, gen moz.com.
Iti consumi prea mult timp cu seo onpage. E un proces care nu ajuta f mult si in plus de asta dupa updateurile din ultimul an, personal cred ca e bine sa folosesti seo onpage cat mai "basic" ca sa nu risti o penalizare.
2. Off page
Seo spyglass are anumite surse pentru a gasi backlinkurile unui website / url iar prin acestea nu se regaseste majesticseo, ahrefs sau opensiteexplorer (cele mai bune cand vine vorba de a gasi backlinkuri, parerea mea) si de aceea tu vezi doar "linkuri platite 3-5 acolo, cateva comment-uri pe bloguri" cand analizezi un website / url cu spyglass.
Pentru analiza competitiei incearca Market Samurai / Traffic Travis (opensiteexplorer).