Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Analiza SEO on page

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post

Observ tot mai des ca de fapt "userii grei" (ca asa se dau ei) sunt precum cocalarii. se dau mari in SEO (ceilalti in prostie) si cand vine unu ca mine care pune si el o intrebare pe un forum unde se presupune ca oamenii se ajuta, ii dau toti in cap: "ce ba tu vrei informatii gratis? sau prietene inseamna ca nu stii seo"...
    @ GabriELoS , intri in Seopedia cu bocancii plini de noroi, faci "userii grei" cocalari, asta ca sa te citez, si te astepti sa ... ce? Oamenii au avut amabilitatea si ti-au raspuns.
    Vrei un serviciu automatizat? Go for it. Cat dai atat face. Vrei un audit manual? acesta este contra cost. Nu sta nimeni sa piarda 15-30 de ore (caci da, un audit ca la carte necesita timp) sa iti ofere tie o analiza detaliata gratis.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Deci defapt tu stii teoria dar esti prea "inteligent" ca sa o implementezi si vrei mura in gura de la altii. Daca am spus ca te uiti la concurenta asta inseamna ca trebuie sa faci ce fac si ei? Daca ar fi sa ne luam dupa mintea ta, daca coca cola de maine vinde o bautura cu 5 centi , pepsi ii doare in basca si merg in continuare cu 2 dolari?

Mult succes la gasit tool-uri de audit seo onpage gratis, care sa-ti arate cum sa ajungi pe locul 1

Ok, am inteles ca n-ati inteles ce as avea nevoie de fapt ori sunteti "mistocari" si in acest caz se poate inchide acest topic

P.S asa cum ziceam mai sus IBP iti face o analiza a paginii si iti da un scor de optimizare on page + ce imbunatatiri sa faci pentru a creste acel scor. Intrebam daca cei mai experimentati dintre voi folosesc astfel de programe si cam care ar fi acelea. Sau... n-ati auzit de iBusinessPromoter (IBP)?
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Ok, am inteles ca n-ati inteles ce as avea nevoie de fapt ori sunteti "mistocari" si in acest caz se poate inchide acest topic

P.S asa cum ziceam mai sus IBP iti face o analiza a paginii si iti da un scor de optimizare on page + ce imbunatatiri sa faci pentru a creste acel scor. Intrebam daca cei mai experimentati dintre voi folosesc astfel de programe si cam care ar fi acelea. Sau... n-ati auzit de iBusinessPromoter (IBP)?
    Cei mai experimentati nu folosesc tooluri automatizate care furnizeza un raspuns standard de fiecare data, daca eu am sitemapul customizat si nu standard tool-ul nu il gaseste si depuncteaza, atunci de ce as da bani pe un soft care da rezultate eronate. De asta ziceam ca o folosesc cei la inceput de drum. Ma fac ca nu vad tonul tau zeflemitor. Bafta la analize.

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    faci "userii grei" cocalari,
    useri grei era cu referire la persoane cu experienta si n-am zis nimanui ca este cocalar, era o comparatie.

Vrei un serviciu automatizat?
    Am intrebat daca cineva recomanda asa ceva in scopul de a imbunatatii propriul website si care este numele acelui soft

Vrei un audit manual?
    N-am cerut asa ceva ci o parere, doua
    Ultima modificare făcută de GabriELoS; 30th July 2013 la 17:00.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Deci defapt tu stii teoria dar esti prea "inteligent" ca sa o implementezi si vrei mura in gura de la altii.
    Apreciez "remarca" facuta. Nu-mi plac murele am cerut un sfat in masura in care se poate da.

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    daca coca cola de maine vinde o bautura cu 5 centi , pepsi ii doare in basca si merg in continuare cu 2 dolari?
    Ar putea sa tina, nu crezi? Multi n-au bani de dacie dar isi cumpara bmw, mercedes, etc. Interesant nu?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Cei mai experimentati nu folosesc tooluri automatizate care furnizeza un raspuns standard de fiecare data, daca eu am sitemapul customizat si nu standard tool-ul nu il gaseste si depuncteaza, atunci de ce as da bani pe un soft care da rezultate eronate.
    Un raspuns pe care il apreciez de data aceasta, multumesc
    Pentru ceilalti useri acelasi sincer multumesc, indiferent ca mi-am luat bad, nu e nicio problema

Scuze daca am murdarit covorasul alb cu bocancii mei murdari. Un loc 1 va doresc la toti

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Cred ca am mai postat intr-un topic de-al tau in care vroiai tot recomandari pentru un tool care sa te ajute on-page.

Un sfat: Nu poti sa rankezi pe locul 1, pe o nisa cu o oarecare competitie, doar optimizand un site on-page. Cu timpul o sa-ti dai seama singur ce ai de facut on-page, fara sa te mai bazezi pe tool-uri. Dar tinand cont ca ti-ai dat interesul, banuiesc ca tu ai reusit deja sa-l optimizezi suficient.

Ca sa mai urci in cautari cred ca trebuie sa faci pasul urmator, sa-ti concentrezi mai mult atentia asupra off-page-ului. Probabil trebuie sa (mai) aduci cateva link-uri spre site (ideal din aceeasi nisa). Poti sa incepi, de exemplu, prin a publica cateva articole in directoarele de articole. Ai o lista cu directoarele de articole aici.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Geany Vezi Post
    Cred ca am mai postat intr-un topic de-al tau in care vroiai tot recomandari pentru un tool care sa te ajute on-page.

Un sfat: Nu poti sa rankezi pe locul 1, pe o nisa cu o oarecare competitie, doar optimizand un site on-page. Cu timpul o sa-ti dai seama singur ce ai de facut on-page, fara sa te mai bazezi pe tool-uri. Dar tinand cont ca ti-ai dat interesul, banuiesc ca tu ai reusit deja sa-l optimizezi suficient.

Ca sa mai urci in cautari cred ca trebuie sa faci pasul urmator, sa-ti concentrezi mai mult atentia asupra off-page-ului. Probabil trebuie sa (mai) aduci cateva link-uri spre site (ideal din aceeasi nisa). Poti sa incepi, de exemplu, prin a publica cateva articole in directoarele de articole. Ai o lista cu directoarele de articole aici.
    Stiu ca pe nise competitive nu merge doar cu on-page dar ma gandeam ca poate exista un tool care sa tina cont de algoritmii google (desi cred ca e greu de stiut ce face big g) si sa imi spuna (de exemplu) daca densitatea de keyword pe homepage e mare, titluri la paginile din site sunt duplicate, descrieri prea scurte sau lungi ori nu au keyword-ul pe care ma bazez, daca imi lipseste vreun alt la imagini, linkurile interne daca sunt ok sau merg imbunatatite, poate site-ul se incarca prea greu ori e ceva in neregula cu codul, lucruri de acest gen.

Practic asta consider ca e basic seo on page si da ma descurc fara tool dar nu stiu, poate imi scapa ceva si ma gandeam ca un soft de genul ma poate ajuta in acest sens, din cauza asta am deschis un topic si am cerut un sfat, o parere. Apreciez postul tau foarte mult si sunt de acord cu tine partial, pana la partea cu directoarele de articole. Am postat pe ici pe colo articole unicate insa nu stiu cat m-au ajutat in pozitionare. Am scris chiar si comunicat de presa, evident platit dar iarasi nu stiu ce valoare are acest lucru. Poate trebuie sa mai astept sa vad rezultate, ce pot sa zic, intr-adevar sunt incepator si din cauza asta va cer un sfat (gratuit) daca vreti si il puteti da.

P.S pentru ca un user imi spunea sa analizez competitia tin sa precizez ca folosesc seo spyglass pentru acest lucru si ce am constatat... linkuri platite 3-5 acolo, cateva comment-uri pe bloguri si prima pozitie pe o multime de cuvinte. de aceea ma gandeam ca poate cu un on page seo pot fi vazut mai bine de motorul de cautare google

Numai bine

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

1. On page
    Nu iti pot recomanda niciun tool pentru ca nu folosesc. Insa nu e nevoie sa folosesti softul X sau Y pentru ca indiferent de soft toate recomanda aceeasi optimizare onpage. E de ajuns sa cauti pe google cateva articole despre seo onpage insa unele recente (oricum, nu s-au schimbat prea multe). Incearca siteurile / blogurile mari si de profil, gen moz.com.
    Iti consumi prea mult timp cu seo onpage. E un proces care nu ajuta f mult si in plus de asta dupa updateurile din ultimul an, personal cred ca e bine sa folosesti seo onpage cat mai "basic" ca sa nu risti o penalizare.

2. Off page
    Seo spyglass are anumite surse pentru a gasi backlinkurile unui website / url iar prin acestea nu se regaseste majesticseo, ahrefs sau opensiteexplorer (cele mai bune cand vine vorba de a gasi backlinkuri, parerea mea) si de aceea tu vezi doar "linkuri platite 3-5 acolo, cateva comment-uri pe bloguri" cand analizezi un website / url cu spyglass.
    Pentru analiza competitiei incearca Market Samurai / Traffic Travis (opensiteexplorer).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    1. On page
    Nu iti pot recomanda niciun tool pentru ca nu folosesc. Insa nu e nevoie sa folosesti softul X sau Y pentru ca indiferent de soft toate recomanda aceeasi optimizare onpage. E de ajuns sa cauti pe google cateva articole despre seo onpage insa unele recente (oricum, nu s-au schimbat prea multe). Incearca siteurile / blogurile mari si de profil, gen moz.com.
    Iti consumi prea mult timp cu seo onpage. E un proces care nu ajuta f mult si in plus de asta dupa updateurile din ultimul an, personal cred ca e bine sa folosesti seo onpage cat mai "basic" ca sa nu risti o penalizare.

2. Off page
    Seo spyglass are anumite surse pentru a gasi backlinkurile unui website / url iar prin acestea nu se regaseste majesticseo, ahrefs sau opensiteexplorer (cele mai bune cand vine vorba de a gasi backlinkuri, parerea mea) si de aceea tu vezi doar "linkuri platite 3-5 acolo, cateva comment-uri pe bloguri" cand analizezi un website / url cu spyglass.
    Pentru analiza competitiei incearca Market Samurai / Traffic Travis (opensiteexplorer).
    Apreciez raspunsul insa crede-ma ca sunt total in ceata cu on-off seo si probabil doar experienta imi va da un raspuns pentru nevoia mea (consider ca nu exista un raspuns universal in acest domeniu). Spun asta pentru ca cei de la Magic Submitter afirmau ca fara seo on page de calitate e foarte greu sa urci si ca acest lucru este prioritar in prima faza. Poate ca da ai dreptate, un basic e suficient pentru a sta bine in pozitionare

Legat de off: am testat cu primele trei insa e nevoie de un cont pentru a vedea exact toate linkurile, iar eu daca nu sunt pe ramura de seo si fac lucrul asta doar pentru site-urile mele, nu am investit bani. Pe de alta parte mai folosesc si scrapebox (cumparat) pentru a gasi baclinkuri (fie nisate desi e mai greu cu domeniul meu fie ale concurentei), e destul de puternic in chestia asta

Cat despre market samurai / traffic travis nu am auzit dar am sa testez.
    Numai bine

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri pe pagini cu Page Rank 4-7 ON PAGE!!!
    De diet.popu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th July 2013, 11:18
  2. Analiza SEO
    De helyos în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th December 2011, 18:00
  3. Afecteaza in serp landing page/static page pe un blog ?
    De Serban Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th June 2011, 09:58
  4. T3 - Analiza Trafic
    De Stelian în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 29th October 2006, 00:27
  5. Continutul, adica on-page SEO vs off-page SEO
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2005, 15:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •