Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Analiza SEO on page

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit Analiza SEO on page

Salutare

Voi ce programe folositi pentru analiza seo on page? Va intreb pentru ca am gasit de exemplu un site care iti face analiza (tarif 9 euro +tva) si iti promite ca daca faci acele modificari (propuse de ei) vei ajunge mult mai sus. Am ultimul IBP, credeti ca este bun? Am site-ul (doar prima pagina) optimizata dupa cele spuse in programul mentionat insa nu sar de prima pozitie din pagina doi (verificarea de clasament google o fac prin hidemyass.com ca sa nu influentez rezultatele)

Ms anticipat, astept parerile voastre

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Poți vedea unele tool-uri pe care le folosesc eu când fac o analiză aici (sunt descrise în partea teoretică):
    Analiză SEO detaliată: teri.ro: Olivian Breda

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Olivian Breda Vezi Post
    Poți vedea unele tool-uri pe care le folosesc eu când fac o analiză aici (sunt descrise în partea teoretică):
    Analiză SEO detaliată: teri.ro: Olivian Breda

Multumesc, un articol destul de stufos. Am sa citesc sa vad daca gasesc ce ma intereseaza

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Curios... Mai toata lumea face seo dupa ureche din cate inteleg. Se pare ca nu prea se folosesc tool-uri de verificare a site-urilor (on-page ma refer)
    Nimeni nu are o recomandare buna in privinta unui software de genul mentionat mai sus?

P.S intre timp site-ul a aparut in prima pagina pe pozitia 8.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pai prietene tu daca pui intrebari din astea inseamna ca nu stii seo. Ce tool ai nevoie? Seo on page se face in functie de targetul stabilit si in functie de concurenta. View source la primele 5 site-uri din prima pagina si afli tot ce ai nevoie de seo on page.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post
    Curios... Mai toata lumea face seo dupa ureche din cate inteleg. Se pare ca nu prea se folosesc tool-uri de verificare a site-urilor (on-page ma refer)
    Nimeni nu are o recomandare buna in privinta unui software de genul mentionat mai sus?

P.S intre timp site-ul a aparut in prima pagina pe pozitia 8.
    Pai tooluri de verificare automate le mai foloseste omul cand este la inceput de SEO, cand nu are habar ce sa analizeze, dupa ce parametri sa se uite, dupa un timp il faci dupa "ureche"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Pai prietene tu daca pui intrebari din astea inseamna ca nu stii seo.
    "Se face in functie de concurenta" pai atunci tu stii seo daca in principiu copiezi de la altu`? am mai auzit treaba asta cu "in functie de concurenta" si cica merge pe principiul... daca iti faci o firma ii lasi pe altii sa ti-o conduca? ai prins ideea.

Cat despre title, description, etc. stiu si eu insa ma interesa un soft care sa zica: bai boule care nu stii tu seo, nu te duce la "alde guru aia pe seopedia sa pui intrebari stupide" - uite aici e densitatea mare, aici e prea putin sau prea mult text in title, description, mai umbla la viteaza site-ului, vezi ce faci cu imaginile alea, ai alt la ele?...etc

Observ tot mai des ca de fapt "userii grei" (ca asa se dau ei) sunt precum cocalarii. se dau mari in SEO (ceilalti in prostie) si cand vine unu ca mine care pune si el o intrebare pe un forum unde se presupune ca oamenii se ajuta, ii dau toti in cap: "ce ba tu vrei informatii gratis? sau prietene inseamna ca nu stii seo"...

Despre ce este vorba de fapt? Vreti bani pentru raspunsuri sau sugestii? Cand omul nu stie dati "bad" sau ii dati in cap?
    Multumesc pentru rabdarea tuturor de a citi si de a raspunde
    Ultima modificare făcută de GabriELoS; 25th July 2013 la 09:31.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Pai tooluri de verificare automate le mai foloseste omul cand este la inceput de SEO, cand nu are habar ce sa analizeze, dupa ce parametri sa se uite, dupa un timp il faci dupa "ureche"
    Va multumesc dom`le pentru acest raspuns pertinent!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de GabriELoS Vezi Post
    "Se face in functie de concurenta" pai atunci tu stii seo daca in principiu copiezi de la altu`? am mai auzit treaba asta cu "in functie de concurenta" si cica merge pe principiul... daca iti faci o firma ii lasi pe altii sa ti-o conduca? ai prins ideea.

Cat despre title, description, etc. stiu si eu insa ma interesa un soft care sa zica: bai boule care nu stii tu seo, nu te duce la "alde guru aia pe seopedia sa pui intrebari stupide" - uite aici e densitatea mare, aici e prea putin sau prea mult text in title, description, mai umbla la viteaza site-ului, vezi ce faci cu imaginile alea, ai alt la ele?...etc

Observ tot mai des ca de fapt "userii grei" (ca asa se dau ei) sunt precum cocalarii. se dau mari in SEO (ceilalti in prostie) si cand vine unu ca mine care pune si el o intrebare pe un forum unde se presupune ca oamenii se ajuta, ii dau toti in cap: "ce ba tu vrei informatii gratis? sau prietene inseamna ca nu stii seo"...

Despre ce este vorba de fapt? Vreti bani pentru raspunsuri sau sugestii? Cand omul nu stie dati "bad" sau ii dati in cap?
    Multumesc pentru rabdarea tuturor de a citi si de a raspunde
    Daca iti trebuie un tool sa-ti spuna sa pui alt la imagine, sa folosesti kw in titlu, in url, in meta deescription, da $9/pagina sau cat ziceai ca te costa si baga mare. Daca vrei iti las yahoo si pentru $5 iti zic eu astea la fiecare pagina publicata.

Daca tu singur nu stii, dupa aia care rankeaza bine nu te iei, colegii sunt noobi si fac dupa ureche, ce vrei de fapt?

Nu exista reteta on-page care sa te duca #1, in caz ca asta cauti.
    Retired

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Daca iti trebuie un tool sa-ti spuna sa pui alt la imagine, sa folosesti kw in titlu, in url, in meta deescription, da $9/pagina sau cat ziceai ca te costa si baga mare. Daca vrei iti las yahoo si pentru $5 iti zic eu astea la fiecare pagina publicata.

Daca tu singur nu stii, dupa aia care rankeaza bine nu te iei, colegii sunt noobi si fac dupa ureche, ce vrei de fapt?

Nu exista reteta on-page care sa te duca #1, in caz ca asta cauti.
    Ok, am inteles ca n-ati inteles ce as avea nevoie de fapt ori sunteti "mistocari" si in acest caz se poate inchide acest topic

P.S asa cum ziceam mai sus IBP iti face o analiza a paginii si iti da un scor de optimizare on page + ce imbunatatiri sa faci pentru a creste acel scor. Intrebam daca cei mai experimentati dintre voi folosesc astfel de programe si cam care ar fi acelea. Sau... n-ati auzit de iBusinessPromoter (IBP)?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri pe pagini cu Page Rank 4-7 ON PAGE!!!
    De diet.popu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th July 2013, 11:18
  2. Analiza SEO
    De helyos în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th December 2011, 18:00
  3. Afecteaza in serp landing page/static page pe un blog ?
    De Serban Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th June 2011, 09:58
  4. T3 - Analiza Trafic
    De Stelian în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 29th October 2006, 00:27
  5. Continutul, adica on-page SEO vs off-page SEO
    De Razvan Pop în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2005, 15:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •