Buna,
Am cautat sa vad daca exista un astfel de subiciet dar din pacate nu am gasit nimic sau poate nu am adaugat cuvintele care trebuie. Problema este urmatoarea, am un domeniu listat pe cateva siteuri de vanzari domenii dar din pacate nu stiu daca domeniul are valoarea pe care eu am adaugat-o.
Domeniul este potrivit pentru un site de auto respectiv un magazin de nisa. Este format din patru caractere si este .ro, domeniul are o valoare foarte buna din ce vad eu (PR2 si o autoritate a domeniului de 25). Domeniul este pentru prima data la mine, a fost inregistrat de o persoana si a lucrat mult la el se vede din ce apare pe google dar din pacate aceasta persoana nu a mai avut bani sa il prelungeasca si l-am inregistrat eu. Eu l-am inregistrat si vad ca PR-ul a ramas si sunt multe link-uri pe diferite siteuri romanesti care duc spre acest domeniu.
Cum pot sa calculez valoarea unui domeniu, eu l-am adaugat si pe cel mai cunoscut site de vanzari domenii din Romania cu o valoare de 19000 euro si administratorul a acceptat aceasta suma. Ma poate ajuta cineva cu informatii despre cum pot calcula valoarea domeniului respectiv?

Răspunde cu citat

) :
.