Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Valoare corecta a unui domeniu

Afișare hibrid

nicoricialin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2013
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit Valoare corecta a unui domeniu

Buna,
    Am cautat sa vad daca exista un astfel de subiciet dar din pacate nu am gasit nimic sau poate nu am adaugat cuvintele care trebuie. Problema este urmatoarea, am un domeniu listat pe cateva siteuri de vanzari domenii dar din pacate nu stiu daca domeniul are valoarea pe care eu am adaugat-o.
    Domeniul este potrivit pentru un site de auto respectiv un magazin de nisa. Este format din patru caractere si este .ro, domeniul are o valoare foarte buna din ce vad eu (PR2 si o autoritate a domeniului de 25). Domeniul este pentru prima data la mine, a fost inregistrat de o persoana si a lucrat mult la el se vede din ce apare pe google dar din pacate aceasta persoana nu a mai avut bani sa il prelungeasca si l-am inregistrat eu. Eu l-am inregistrat si vad ca PR-ul a ramas si sunt multe link-uri pe diferite siteuri romanesti care duc spre acest domeniu.
    Cum pot sa calculez valoarea unui domeniu, eu l-am adaugat si pe cel mai cunoscut site de vanzari domenii din Romania cu o valoare de 19000 euro si administratorul a acceptat aceasta suma. Ma poate ajuta cineva cu informatii despre cum pot calcula valoarea domeniului respectiv?

sorel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    83
    Putere Rep
    24

Implicit

sincer...nu cred ca o sa iei 19000 de euro pe un domeniu....cel putin nu in Romania....parerea mea
    Este .ro?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2013
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Valoarea respectiva am adaugat-o mai mult de forma, am vrut sa vad daca administratorul va verifica domeniul corect daca are sau nu aceasta valoare. Da domeniul este .ro
    Ultima modificare făcută de nicoricialin; 1st August 2013 la 20:03.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Zi direct ce domeniu este ca sa nu ne mai chinuim cu ghicitul. O sa afliid estul de repede rezultatele dupa ce o sa zici numele. Daca nu vrei sa apara numele domeniului pune spatii intre litere sau lasa-l fara extensia .ro.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2013
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

stig dot ro

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar ieri am citit ) : FOTO! The Stig a fost demascat! Pilotul este un .

Nu e cine stie ce domeniu, backlinkuri nu are mare lucru, sa nu crezi ca ai castigat la loto. Este doar un domeniu din 4 litere and thats all.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2013
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

ZimZum, mersi foarte mult pentru raspuns. Nu ma astept sa il vand pentru multi bani, deci pe mine ma intereseaza cam cat valoarea chiar daca pretul este un euro sau o alta suma. Mersi.
    Apropo, The Stig este Ben Collins.

ZimZum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th October 2012
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    109
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu am incercat sa fiu ironic... ca si cei de la Catavencu, parerea mea e ca nu valoreaza mai mult decat un domeniu nou. Poate sunt altii de alta parere.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Alin, in primul rand trebuie sa te asiguri ca nu ai probleme cu vreo marca inregistrata. Stig este un brand si nu e usor sa detii un domeniu al unui brand ce nu-ti apartine (sunt 100% sanse sa ti-l ia fara eforturi).

In al doilea rand nu prea valoreaza mult departe de pretul inregistrat. Posibil ca un fan sau un mare iubitor sa plateasca ceva mai multicel dar nu te astepta la sume mari.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de nicoricialin Vezi Post
    Buna,
    Am cautat sa vad daca exista un astfel de subiciet dar din pacate nu am gasit nimic sau poate nu am adaugat cuvintele care trebuie. Problema este urmatoarea, am un domeniu listat pe cateva siteuri de vanzari domenii dar din pacate nu stiu daca domeniul are valoarea pe care eu am adaugat-o.
    Domeniul este potrivit pentru un site de auto respectiv un magazin de nisa. Este format din patru caractere si este .ro, domeniul are o valoare foarte buna din ce vad eu (PR2 si o autoritate a domeniului de 25). Domeniul este pentru prima data la mine, a fost inregistrat de o persoana si a lucrat mult la el se vede din ce apare pe google dar din pacate aceasta persoana nu a mai avut bani sa il prelungeasca si l-am inregistrat eu. Eu l-am inregistrat si vad ca PR-ul a ramas si sunt multe link-uri pe diferite siteuri romanesti care duc spre acest domeniu.
    Cum pot sa calculez valoarea unui domeniu, eu l-am adaugat si pe cel mai cunoscut site de vanzari domenii din Romania cu o valoare de 19000 euro si administratorul a acceptat aceasta suma. Ma poate ajuta cineva cu informatii despre cum pot calcula valoarea domeniului respectiv?
    -ce magazin de nisa vezi tu? adica ce nisa? echipament de piloti auto?
    -PR ul nu ofera valoare unui domeniu, sunt sute de domenii mai mari de PR4 care expira zilnic.
    -sa il prelungeasca? nu a avut 10 euro? Dar a lucrat mult?
    -administratorul accepta orice suma, ce ii pasa, scrie undeva ca face evaluari? oricum, pe bursa il ai cu 3k
    -care e cel mai cunoscut site de vanzari domenii din Romania?

Eu zic ca poti accepta linistit 200euro, dar visele se opresc cam aici

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Valoare domeniu
    De MrBogdan în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th October 2013, 01:24
  2. Promovarea corecta a categoriilor/paginilor interioare ale unui site
    De dragusind în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th April 2013, 11:02
  3. Valoare domeniu
    De Mitian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2011, 13:56
  4. Ce valoare are pr unui domeniu expirat?
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th October 2009, 12:16
  5. Valoare de optimizare sau valoare comerciala?
    De WeaselMan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •