Postat în original de
GabriELoS
"Se face in functie de concurenta" :)) pai atunci tu stii seo daca in principiu copiezi de la altu`? am mai auzit treaba asta cu "in functie de concurenta" si cica merge pe principiul... daca iti faci o firma ii lasi pe altii sa ti-o conduca? ai prins ideea.
Cat despre title, description, etc. stiu si eu insa ma interesa un soft care sa zica: bai boule care nu stii tu seo, nu te duce la "alde guru aia pe seopedia sa pui intrebari stupide" - uite aici e densitatea mare, aici e prea putin sau prea mult text in title, description, mai umbla la viteaza site-ului, vezi ce faci cu imaginile alea, ai alt la ele?...etc
Observ tot mai des ca de fapt "userii grei" (ca asa se dau ei) sunt precum cocalarii. se dau mari in SEO (ceilalti in prostie) si cand vine unu ca mine care pune si el o intrebare pe un forum unde se presupune ca oamenii se ajuta, ii dau toti in cap: "ce ba tu vrei informatii gratis? sau prietene inseamna ca nu stii seo"...
Despre ce este vorba de fapt? Vreti bani pentru raspunsuri sau sugestii? Cand omul nu stie dati "bad" sau ii dati in cap?
Multumesc pentru rabdarea tuturor de a citi si de a raspunde