Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Continut constant fara trafic....

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Ai pagini fara content, ignorate (normal) de Google: https://www.google.ro/#q=site%3Ahttp...+din+Braila%22

De exemplu: Scoompalui din Braila, Romania, 20 ani - Bree.ro / Scoompalui din Braila, Romania, 20 ani - Bree.ro

Cred ca ar fi bine daca le-ai uni intr-o pagina comuna, care sa contina toate informatiile. Eventual poti face in pagina respectiva o structura cu anchor links to div.

Asa zisele comentarii nu aduc nimic paginii: Laviniapopes din Resita, Romania, 38 ani - Bree.ro

Comentarii: "+++++++++++++++++++++++++++++++++++++" / "14 Oct. !!! + !!! ... de la Bebeboss ..." / "+++++++++++++++++" etc.

Premiaza-i pentru cel mai bun comentariu unic etc. Fa-i sa scrie ceva util, nu semne de punctuatie...

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Este un site de socializare unde la fel ca si aici nu doar "anumite persoane" pot deschide subiecte, articole si etc, acel articol este creat de un utilizator si este normal sa fie si sa arate asa... Dar printre acele articole exista si content decent adaugat regulat...
    Eu te cred, dar cu asemenea articole nu prea ai cum sa iti faci utilizatorii sa revina. Macar modereaza putin articolele. Eu sugerez sa te apuci sa corectezi toate articolele dpdv gramatical si sa mai tai din exprimarea de cartier. Este o parere personala! Fara suparare, dar eu nu as mai dori sa intru pe site-ul tau dupa ce am vazut acel articol. La alte lucruri nu m-am uitat pentru ca in acest stadiu nu cred ca are rost!
    Si nu este normal sa arate asa daca vrei sa faci treaba!
    Spor!

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    41
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Ai pagini fara content, ignorate (normal) de Google: https://www.google.ro/#q=site%3Ahttp...+din+Braila%22

De exemplu: Scoompalui din Braila, Romania, 20 ani - Bree.ro / Scoompalui din Braila, Romania, 20 ani - Bree.ro

Cred ca ar fi bine daca le-ai uni intr-o pagina comuna, care sa contina toate informatiile. Eventual poti face in pagina respectiva o structura cu anchor links to div.

Asa zisele comentarii nu aduc nimic paginii: Laviniapopes din Resita, Romania, 38 ani - Bree.ro

Comentarii: "+++++++++++++++++++++++++++++++++++++" / "14 Oct. !!! + !!! ... de la Bebeboss ..." / "+++++++++++++++++" etc.

Premiaza-i pentru cel mai bun comentariu unic etc. Fa-i sa scrie ceva util, nu semne de punctuatie...
    Pagina de profil a utilizatorului este ca si nula, nu ma intereseaza sa optimizez aceea partea pentru ca efectiv nu conteaza, nu are ce trafic sa vina de acolo.. nu o cauta nimeni pe elena din galati sau etc, nesemnificativ. Pagina de profil este pentru utilizatori (oameni) nu pentru "cautari". Majoritatea traficului vine din sectiunii, ceea ce ma si intereseaza...

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Eu te cred, dar cu asemenea articole nu prea ai cum sa iti faci utilizatorii sa revina. Macar modereaza putin articolele. Eu sugerez sa te apuci sa corectezi toate articolele dpdv gramatical si sa mai tai din exprimarea de cartier. Este o parere personala! Fara suparare, dar eu nu as mai dori sa intru pe site-ul tau dupa ce am vazut acel articol. La alte lucruri nu m-am uitat pentru ca in acest stadiu nu cred ca are rost!
    Si nu este normal sa arate asa daca vrei sa faci treaba!
    Spor!
    O fi, dar nu este o rezolvare momentan, vorbim de trafic si cautari, nu am 100.000 unici pe zi, si din ei mai revin doar 10% pentru ca nu am calitate... pana la calitate e vorba de "cantitate" care la mine intarzie sa apara. Sunt site-uri mari care au si articole de foarte proasta calitate, sau copiate sau etc, la fel si forumuri sau diferite comunitati, nu poti modera totul. De aceea cred ca am alte problemele de optimizare pana la calitate.

p.s Bounce rate este constant sub 30% , deci e foarte decent...
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Pagina de profil a utilizatorului este ca si nula, nu ma intereseaza sa optimizez aceea partea pentru ca efectiv nu conteaza, nu are ce trafic sa vina de acolo.. nu o cauta nimeni pe elena din galati sau etc, nesemnificativ. Pagina de profil este pentru utilizatori (oameni) nu pentru "cautari". Majoritatea traficului vine din sectiunii, ceea ce ma si intereseaza...
    Bear in mind that people searching on Google typically don't want to see shallow or poorly written content, content that's copied from other websites, or information that are just not that useful. In addition, it's important for webmasters to know that low quality content on part of a site can impact a site's ranking as a whole.

Google Panda Update Tip: Remove Low-Quality Content - Search Engine Watch (#SEW)

Atata vreme cat acel content "junk" e indexabil, Google trateaza tot site-ul ca atare. Daca e doar pentru utilizatori, pune noindex pe tot ce e junk. Un procent mic de pagini (in cazul tau nu e unul mic) poate scadea pozitiile site-ului pe toate sectiunile.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Continut cu sau fara diacritice ?
    De Alvy în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th February 2013, 18:20
  2. Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 15th February 2011, 15:39
  3. steaua.net - domeniu fara continut
    De Daniel în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 20:47
  4. Cu sau fara cod trafic.ro?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 01:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •