Postat în original de
Nichita
Pagina de profil a utilizatorului este ca si nula, nu ma intereseaza sa optimizez aceea partea pentru ca efectiv nu conteaza, nu are ce trafic sa vina de acolo.. nu o cauta nimeni pe elena din galati sau etc, nesemnificativ. Pagina de profil este pentru utilizatori (oameni) nu pentru "cautari". Majoritatea traficului vine din sectiunii, ceea ce ma si intereseaza...

Postat în original de
barzafurioasa
Eu te cred, dar cu asemenea articole nu prea ai cum sa iti faci utilizatorii sa revina. Macar modereaza putin articolele. Eu sugerez sa te apuci sa corectezi toate articolele dpdv gramatical si sa mai tai din exprimarea de cartier. Este o parere personala! Fara suparare, dar eu nu as mai dori sa intru pe site-ul tau dupa ce am vazut acel articol. La alte lucruri nu m-am uitat pentru ca in acest stadiu nu cred ca are rost!
Si nu este normal sa arate asa daca vrei sa faci treaba!
Spor!
O fi, dar nu este o rezolvare momentan, vorbim de trafic si cautari, nu am 100.000 unici pe zi, si din ei mai revin doar 10% pentru ca nu am calitate... pana la calitate e vorba de "cantitate" care la mine intarzie sa apara. Sunt site-uri mari care au si articole de foarte proasta calitate, sau copiate sau etc, la fel si forumuri sau diferite comunitati, nu poti modera totul. De aceea cred ca am alte problemele de optimizare pana la calitate.
p.s Bounce rate este constant sub 30% , deci e foarte decent...
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!