Vezi Rezultate Sondaj: Cu sau fara cod trafic.ro?

Alegători
27. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • De preferat Cu cod.

4 14,81%
  • De preferat Fara cod.

10 37,04%
  • Nu conteaza.

3 11,11%
  • Depinde de site.

10 37,04%
Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cu sau fara cod trafic.ro?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Question Cu sau fara cod trafic.ro?

Facem abstractie de plata, multe site-uri fiind deja inregistrate din perioada gratuita si neavand codul pus.

Intebarea e: E mai bine sau nu cu codul din trafic.ro afisat pe site?
    Rog votati, argumentele sunt binevenite.

Multumax
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    41
    Posturi
    116
    Putere Rep
    27

Implicit

mie unul imi place cu cod, da o alta aliura site-ului, capata mai multe incredere utilizatorul. Imi displace deoarece se incarca mai greu iconita respectiva si de multe ori este suparator mai ales pe un site cu multe pageviews.
    Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Singurul motiv pentru care mi-ar placea sa zic da e ca ar avea tool-ul lor mai multa relevanta. Insa eu am renuntat treptat sa-l mai folosesc pe toate site-urile mele romanesti.

Sunt site-uri unde eu vad util un cod trafic.ro. L-as pune pe unele startup-uri de ex. De ce? Pai poate vor unii sa mai faca cate o sinteza/analiza la ei pe site (poate site-uri de specialitate) si e bine sa aiba pe ce o face (date, figuri). Numai tu (ma rog, startup-ul) ai de castigat daca ti se poate vedea evolutia. Poti avea de castigat si cand o iei la vale

Mai e bine sa ai codul ala cand ai un site mare si poti sa detii suprematia in categoria ta sau chiar mai mult. Aici e clar: awareness ("aaa... aia sunt primii in trafic la categoria cutare. Sunt tari!")

Am si un argumente in favoarea lui "Nu": un element/script pe pagina in plus. Un mic timp de incarcare in plus. Date statistice la indemana concurentei. Chiar daca pe unele le blochezi (cele legate de refereri si kw-uri, plus cateva studii asupra utilizatorilor tai), tot dai concurentei un nou tool prin care sa se pozitioneze in raport cu tine. Poate site-ul x e mai sus in Google ca tine, dar vede in trafic.ro ca tu ai mai multe vizite ca el (altfel nu te-ar fi bagat in seama atat de "in detaliu"). Pai nu se apuca sa te studieze si sa vada prin ce metode ai tu mai mult trafic ca el?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Cu concurenta e relativ. De la prima indexare ai luat locul cuiva si esti in studiul concurentei.

Asta le spun de la inceput clientilor: Esti constient/a ca iei locul altcuiva si ca respectiva concurenta nu va sta nepasatoare?
    Drept urmare: inca dinainte de lansare fac un studiu pe top 20 saptamanal si lunar pe top 50 ca sa vad cine se mai misca, ce competitori se mai ridica.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Eu incerc sa ofer concurentei cat mai putine informatii despre siteul meu, asa ca nu as face nici o informatie publica.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu am renuntat la cod la doua din siturile mele (singurele care aveau codul) pentru urmatoarele motive:
    - le dau link gratuit pe deasupra sa le mai si platesc ?
    - rapoartele le vad cu Google Analytics deci nu ma intereseaza rapoartele lor
    - (unul) fiind magazin online nu ma intereseaza ce clienti (nimeni) ar putea sa-mi vina din trafic.ro
    - trfic.ro este irelevat pentru internetul din Romania, foooarte multe situri nefiind inscrise
    - ofer sursa de informatii pentru concurenta
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Pentru 2 puncte pot spune da, unul a fost deja zis de Ursut al nostru si anume:
    - L-as pune pe unele startup-uri
    - L-as pune din simplu motiv ca are ceva influenta in cazul blogurilor cu trafic mai mare, sunt multi care cauta bloguri de pe pagina lor pentru a lasa comentarii, pentru a descoperii articole noi etc.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Daca vinzi publicitate, trebuie sa ai ceva statistici transparente pe care sa le prezinti, in rest nu prea este util, oferi concurentei o modalitate prin care te poate studia si sa faca strategii prin care te poate depasi.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Daca vinzi publicitate, trebuie sa ai ceva statistici transparente pe care sa le prezinti, in rest nu prea este util, oferi concurentei o modalitate prin care te poate studia si sa faca strategii prin care te poate depasi.
    Sunt de acord cu tine aici. Dar eu pentru ca nu vand prea multe reclame nu prefer acest serviciu (cu plata).

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

Implicit

Trafic dot ro este unul dintre cele mai utile siteuri pentru mine. Aflu cati vizitatori au siteurile din primele pozitii... coreland cu vizitele siteurilor de care ma ocup ( si care stiu din ce surse vin ) pot sa imi imaginez in linii foarte mari cam cati vizitatori primeste competitia din motoarele de cautare. Fara trafic . ro si wta . ro nu aveam nici o sansa...
    Plus daca un site are mai multi vizitatori fata de luna precedenta... ce s-a intamplat? Studiind traficul competitiei imi pot da seama daca este ceva specific nisei ( magazin de costume in perioada Halloweenului spre exemplu ) sau orice alte motive. Cred ca mi-ar lua ore in sir sa fac niste rapoarte exacte... si nu am de ce. Asa imi fac o idee in 2 min.
    In ceea ce priveste siteurile de care ma ocup codul trafic dispare incet si sigur. Am GA instalat... este suficiet. Si nu imi convine sa stie competitia ce trafic se intampla la mine pe site. Daca este trafic mic nici nu conteaza dar daca, colegii de nisa vad multi vizitatori poate vor si ei... nu am nevoie sa le dau motive suplimentare de concurare. ( mie mi-ar placea sa gasesc o cale sa-i determin sa se lase pagubasi... nu sa concureze! ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Idee de business fara content si fara stres
    De Alex Dumitru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th November 2010, 09:24
  2. Blocare trafic fara referer din meta-refresh?
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th March 2010, 00:49
  3. Directorul.ORG - inscriere fara cont, fara dureri de cap
    De eNoston în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th June 2009, 00:03
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd November 2007, 10:25
  5. cu sau fara www.
    De theSefirah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th September 2007, 15:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •