Care e diferenta dintre link-urile din blogroll si cele de la comentarii, de la Author? Daca exista una.
Care e diferenta dintre link-urile din blogroll si cele de la comentarii, de la Author? Daca exista una.
nu m-as fi gandit chiar la titlul ala..
Alias, daca ce zici tu e adevarat (si nu vad de ce nu ar fi), atunci ceva nu imi este clar. Daca un link de calitate intr-un advertorial pe prima pagina e mai valoros decat unul in sidebar, atunci de ce link-urile se vand cu plata lunara, iar advertorialele pe viata? Si nu d emulte ori primesti un pret mai mare pe link decat pe articol!
Eu nu prea tind sa cred ca link-ul in advertorial e mai important decat cel din blogroll. In primul rand, link-ul din blogroll apare de sute, mii de ori, pe cand cel din advertorial doar o data.
Un link in advertorial pare mai natural daca site-ul unde este scris nu este plin de advertoriale.
Un link in blogroll poate parea platit si valoarea lui poate fi minimizata de google.
Un link in comentarii are valoare cea mai mica, mai ales daca site-ul nu este related cu continutul.
Cam in ordinea asta vad valoarea linkurilor.
Deci nu prea se merita sa imi fac publicitate comentand pe bloguri? Decat pentru ceva vizitatori in plus..
Probabil ca ai dreptate, dar uite o situatie ... putin curioasa:
pt un cuvant cheie cu 31.000 cautari locale exacte:
- site 1 ocupa pozitia 2,4 in google, cu 40.000 afisari/luna, CTR 14% - "promovat" doar cu linkuri in comentarii si cateva anunturi gratuite cu link. (Domain Authority 31%)
- site 2 ocupa pozitia 49 in google, cu 500 afisari/luna CTR 10% - promovat cu advertoriale si comentarii. (Domain Authority 36%)
cRadu, depinde de mai multi factori.
am observat si eu ca advertorialele au mai multa valoare decat link-urile in blogroll.
comentarii le poti folosi spre tier 1, ar fi cel mai bine, zic eu
Urmeaza o cura pentru detoxifierea organismului.
Linkurile din articole sunt foarte importante, din punctul meu de vedere mult mai importante decat cele din blogroll evident articolele trebuie sa indeplineasca o serie de conditii:
- continutul sa fie original, sa fie de calitate si pe intelesul tuturor;
- pozitionarea linkurilor sa fie corecta (linkurile din partea superioara a articolului sunt mai importante, linkurile de la sfarsitul articolului sa fie cat mai naturale ex sa duca catre pagina de facebook sau un comunicat de presa, linkurile sa nu fie pe un cuvant cheie exact etc);
- articolul sa cedeze link catre un site related;
- articolul sa fie promovat si distribuit pe retelele de socializare;
- site-ul pe care este postat articolul sa fie de calitate, sa aiba autoritate, sa nu contina articole prin care sa cedez linkuri, sa nu contina publicitate prin bannere excesiva, eventual sa aiba IP unic si viteza de incarcare foarte buna.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)