Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Care este diferenta dintre vizite si afisari?

venaman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    33
    Posturi
    42
    Putere Rep
    28

Implicit Care este diferenta dintre vizite si afisari?

Stiu ca pentru multi pare o intrebare banala, insa eu niciodata nu i-am dat importanta. Si as vrea sa-mi spuneti daca gresesc sau nu. Dupa mine vizitele sunt primite de la un vizitator unic care intra odata sau de mai multe ori pe site pe zi. Iar afisarile sunt primite de la un vizitator unic care viziteaza mai multe pagini ale site-ului inclusiv indexul odata sau de mai multe ori/zi si sunt contorizate si refreshurile de pagina date de vizitator

Intrebarea asta mi-am puso atunci cand am vizitat un site si am observat ca numarul de afisari este egal cu numarul de vizite. Dupa mine asta inseamna ca vizitatorii nu au gasit nimic interesant pe prima pagina pentru a vizita si celelalte pagini.

S-ar putea sa ma insel?

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    34
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

nu, asa e cum ai zis.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    33
    Posturi
    42
    Putere Rep
    28

Implicit

Mersi. Chestia asta conteaza foarte mult pentru mine, deoarece site-ul repectiv avea 2000 de viz.unici/zi si aveam un banner pe el, si am observat ca vin foarte putini vizitatori sau chiar deloc pe zi in comparatie cu un site la fel ca nr. de viz.unici dar cu afisarile mult mai mari decat vizitele. Deci de aici incolo voi fi atent la nr de vizite si de afisari atunci cand voi vrea sa cumpar un banner pe un site.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu-mi dau seama daca ai inteles exact din ce-ai zis in primul post.

Vizitator unic: contorizarea unei vizite pe care un om/ip/calculator (cum vrei sa o iei ) o face pe site-ul tau in 24h (sau depinde de tine daca vrei un esantion mai mare).
    Vizita: diferenta dintre un vizitator unic si o vizita o da faptul ca, in teorie durata unei vizite este de 30 minute. In sensul ca, daca un vizitator intra pe site, da click-uri, genereaza afisari (de care vorbim imediat), iar apoi se opreste si trec 30+ de minute, dupa care da iar click-uri pe site. Ei bine, se considera ca ai primit 2 vizite de la un singur vizitator unic.

Afisare: aici e simplu. de cate ori i se livreaza o pagina unui vizitator, se contorizeaza o noua afisare.

Sper ca acum e clar
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    33
    Posturi
    42
    Putere Rep
    28

Implicit

Despre afisare am inteles. Se contorizeaza de cate ori i se livreaza unui vizitator o pagina, cum ai zis tu.
    Iar despre vizite la fel am inteles doar ca poate nu m-am exprimat eu bine in primul post. Dar despre intervalul de 30 de minute intre vizite nu stiam. Dar asta cred ca depinde de fiecare serviciu de monitorizare a traficului. Eu m-am dus pe ideea ca primesti 2 vizite de exemplu de la un vizitator care a intrat odata, a iesit, si apoi acelasi vizitator a mai intrat odata oricare ar fi intervalul de timp dintre vizite. Oricum mersi Cristi am inteles care-i treaba.
    Deci din moment ce nr. de vizite ii egal cu nr de afisari, inseamna ca vizitatorii nu au gasit nimic interesant pe prima pagina pt a mai continua si vizitarea cellorlalte pagini. Asta m-a interesat mai mult.
    Mai grav cred ca e atunci cand si nr. vizitatorii si afisarile si vizitele sunt egale!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Ai si alti indicatori care sa te faca sa iti dai seama de calitatea vizitelor de pe site-ul tau: bounce rate, timpul petrecut pe site, numarul de vizite per vizitator, etc.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este legatura dintre Cotnari si Web design?
    De suMMer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 16th March 2011, 19:51
  2. Diferenta dintre banner si link exchange
    De Ionut D în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th October 2010, 11:12
  3. Diferenta dintre pagerank-ul unor domenii
    De Voislav în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th May 2007, 17:14
  4. diferenta dintre RPC2 si Ping
    De arhimede în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th April 2007, 18:13
  5. Care e diferenta dintre ...
    De Elmo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th November 2006, 23:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •