Salut.
De ceva vreme am probleme cand postez un articol pe facebook. Titlul il importa corect, insa la descriere imi importa ceea ce se gaseste in "Related post". Pana acum ceva vreme imi importa primele fraze din articol.
Ce sa fac????
Salut.
De ceva vreme am probleme cand postez un articol pe facebook. Titlul il importa corect, insa la descriere imi importa ceea ce se gaseste in "Related post". Pana acum ceva vreme imi importa primele fraze din articol.
Ce sa fac????
Daca folosesti Wordpress,poti instala un plugin care sa puna descrierea din continutul articolului.
@AntonioTony - Stiam ca o pot modifica, insa era mai comod ca o imperte el.
@willem - poti sa imi spui cum se numeste plugin-ul ?
Personal folosesc Wordpress SEO.
Hmm..... Nu stiu ce sa zic. Eu folosesc All in One Seo Pack si degeaba. De ceva vreme am probleme cu articolele care le public pe Facebook, ma gandesc sa nu fie vreo setare din Facebook. Am tot cautat insa nu am gasit nimic pana acum.
Nu e, vezi si in tema sa nu se repede descrierea, imi poti da link la site pe PM?
Daca are tema setari pentru descriere si titluri o sa apara de 2 ori iar cea de la plugin a 2-a, facebook o ia pe prima.
Pentru descriere corecta: WordPress › Description for Facebook « WordPress Plugins
Pentru imaginea featured: WordPress › Facebook Like Thumbnail « WordPress Plugins
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Salut,
Am folosit si acest plugin si degeaba. Facebook-ul tot "Related post" il afiseaza.
Ai incercat rss graffiti?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)