Ceea ce stiu eu despre PR
Creste cu cat ai mai multe link-uri spre tine
pe forum am citit ca unul din membrii a obtinut PR fara nici un link building, poate fi adevarat ?
au impportanta backlink-urile din blogroll?
Ceea ce stiu eu despre PR
Creste cu cat ai mai multe link-uri spre tine
pe forum am citit ca unul din membrii a obtinut PR fara nici un link building, poate fi adevarat ?
au impportanta backlink-urile din blogroll?
conteaza calitatea link-urilor, trebuie sa fie de pe site-uri care au un PR bun si sunt pe aceeasi nisa cu site-ul tau
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am vazut ca multi cumpara link-uri pentru o luna, la ce-i foloseste daca mai sunt doua luni pana la urmatorul UpDate, iar atunci link-ul cumparat va fi la categoria Lost?
Continutul este cel mai important! Si da, si backlinkurile naturale iar sunt foarte importante. Cum se obtin? Pai eu folosesc urmatoarea metoda si chiar m-a surprins cat de bine a prins.
Faci un articol de calitate (minim 500 cuvinte - daca sunt mai multe cu atat mai bine) si acolo iti bagi propriile backlinkuri introducand in unul-doua cuvinte cheie link catre pagina/site. Dai culoare la tot articolul acelasi (sa nu se deosebeasca de link-uri).
Partea interesanta este cum iti faci articolul sa fie momeala pentru Wp-robot sau sa iti fie copiat de catre altii (introducand astfel backlink-ul tau pe site-urile lor), parte pe care te voi lasa pe tine sa o descoperi.O sa iti creasca PR daca ai link-uri pe site-uri cu PR mare.
Off topic:
@SylverD: Ai scris 5 randuri si nu ai zis nimic util. Postezi numai sa fie postat ? Ce e porcaria asta : "Partea interesanta este cum iti faci articolul sa fie momeala pentru Wp-robot sau sa iti fie copiat de catre altii (introducand astfel backlink-ul tau pe site-urile lor), parte pe care te voi lasa pe tine sa o descoperi". Daca tot vrei sa dai un sfat util, da-l de la A pana la Z. Daca nu lasa pe altii.
Plus nu sunt de acord cu: "Dai culoare la tot articolul acelasi (sa nu se deosebeasca de link-uri).". Eu cred ca vei putea fi penalizat intr-o oarecare masura la un moment dat.
Conteaza atat cantitatea cat si calitatea linkurilor. Daca faci inscrieri in directoare web ca si promovare generala iti poti ridica siteul pr1-pr2 daca ai o cantitate mare de linkuri. Eu in general cu asta incep promovarea unui site.
Aceste linkuri sunt insa destul de slabe si este posibil ca dupa un an de zile sa nu mai existe. Saptamana trecuta am vorbit cu patronul unei firme de web design si seo, ei se pare ca deja nici nu mai utilizeaza inscrierea in directoare, considera aceasta metoda nociva din punct de vedere seo. Ei merg doar pe continut unic bine optimizat, articole unice pe directoare de articole, advertoriale platite si articole pe bloguri.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 23rd March 2013 la 12:34.
daca io am PR 2 si obtin multe backlinkuri de pe siteuri de PR tot 2 imi poate creste la 3 pagerankul?
Exista un tabel cu numarul necesare de backlinkuri pentru a sari in pr. Nu stiu cat este de bun acest tabel, eu prima data l-am vazut pe cwr.ro. Se pare ca nu am dreptul sa pun imagini asa ca pun sursa unde poti vedea.
cwr.ro/threads/14824-Backlink-uri-si-PageRank/page2
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)