Am o problema.
Am creat un site cu imagini - cu titlu,tag,alt tag si am trimis sitemap-ul prin Webmaster tools la Google.
Am in jur de 38 de pagini create si neindexate.
Ce as putea face in cazul asta.
Astept sfaturi. Multumesc!
Am o problema.
Am creat un site cu imagini - cu titlu,tag,alt tag si am trimis sitemap-ul prin Webmaster tools la Google.
Am in jur de 38 de pagini create si neindexate.
Ce as putea face in cazul asta.
Astept sfaturi. Multumesc!
Vechime ?
Webmaster tools ce spune ? erori ?
da niste share pe fb, twitter, google plus.
Fa niste comentarii pe siteurile dofolow.
Rabdare ca se indexeaza el.
Intrebare : daca e pe wp, ai bifat sa nu iti indexeze siteul ? daca da debifeaza
Ultima modificare făcută de alias74; 25th July 2013 la 19:47. Motiv: de la blonda, bere
Vechime cateva zile, eram obisnuit sa se indexeze foarte repede ce-i drept...
Webmaster tools nu spune nimic, n-am nici o eroare.
Am dat share pe Google+.
Am pus si link pe alte site-uri dofollow.
Nu am bifat sa nu-mi indexeze site-ul...
Probabil trebuie sa adaug continut poate daca las imaginile doar cu tagurile alt si title nu este de ajuns.
Dar si asa am vazut alte site-uri de imagini, fara continut care au paginile indexate, deci nu vad sa fie o problema.
Intra in wmt la crawl, fetch as google si apasa pe butonul rosu de fetch. Apoi mai jos apasa pe submit to index si bifeaza URL and all linked pages si ok. Ar trebui sa mearga mai repede.
Incerc si asa. Multumesc.
Daca domeniul este unul de platforma wp/blogspot, atunci indexarea se face in cateva zile. Daca este un domeniu .ro/com, atunci e posibil sa dureze ceva mai mult. Totusi stai linistit, daca nu ai vreun no-index in sursa sau ceva de gen, cu siguranta se vor indexa.
In cele din urma au fost indexate cateva. Multumesc de sfaturi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)