Salutare!

Detin momentan site-ul culturism-fitness.com (se vrea a fi despre culturism,fitness,alimentatie,slabit, cam tot ce inseamna un stil de viata sanatos si un corp sanatos). Fiind un pic mai visator asa, m-am tot gandit zilele astea la viitorul site-ului si la ce vreau sa fac mai departe si m-am gandit ca pe viitor as putea face si un magazin online de suplimente nutritive,vitamine,etc. (propriu sau macar prin afiliere) si, de ce nu, chiar si o sala de fitness.

Stiu ca poate pun carul inainte boilor, dar m-am tot gandit sa gasesc un nume "brandabil" si sa mut site-ul pe el, urmand sa fie acelasi si la viitorul magazin online,sala si ce-o mai fi

Ideea e ca am achizitionat asta bestbody.biz . Era singura extensie libera, dar acum sincer, nu stiu cat de potrivit este numele... Intre timp m-am mai gandit la: bodybuild.ro, bodybest.ro si bodywork.ro

Repet, stiu ca poate acord o importanta prea mare numelui de domeniu si ca ar trebui sa ma axez pe ceva mult mai important, ca si SEO, articole, calitate, etc, dar am niste fixuri ale mele fara de care nu ma pot apuca de treaba..si numele de domeniu e unul dintre ele

Ce ma sfatuiti sa fac, in primul rand privind trecerea de la o extensie cum e .com la una .biz de exemplu, avand in vedere ca site-ul va fi in romana, si in al doilea rand, care dintre toate domeniile de mai sus ma sfatuiti sa-l folosesc, sau, daca aveti alta sugestie, cu atat mai bine

Va multumesc anticipat!